![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: Dūmu kalna virsotne ![]() |
Es pac gribētu dzīvot Romā.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
es dziivotu kaut kur lielbritaanijaa viduslaikos.kaut arii tad bija ljoti gruuta dziive bet tas taa kaa taa ir fascineejoshi..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(maichestera @ 13.06.2007 11:11) [snapback]1153143[/snapback] Nē,tādas parašas bija tikai kontinentā.Uz salām bija citi tikumi. Vai tad kultūrvēsturē neko nestāstīja par šim atšķirībām. Odisejs dzīvoja kontinentālajā Grieķijā nevis uz Krētas vai Mikēnu salām. Odisejs bija Itakas valdnieks (pēc Homēra), kas, kā labi zināms (no tā paša avots), ir sala! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Toties Mikēnas nav sala, bet pilsētas vārds, un kultūras arī. Pārlasi, lūdzu, kultūras vēsturi. Es nerunāju par brīvajām sievietēm un par priesterienēm arī nē, un tas, ka katrā vietā paražas atšķiras, tāpat ir skaidrs. Tikai par vienu gan esmu pārliecināta - nekādas mūsdienām līdzīgas brīvības uz sievietēm tolaik neattiecās, ne sabiedriskas, ne politiskas. Tai pašā Romā - sievetes nebija pilsones (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Pilsoņi varēja būt tikai vīrieši. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Man mainijās domas, kur es vēlos pabūt- es gribētu dzīvot senajās Atēnās un ļaut, lai mani izprašņā Sokrats...ahhh...filosofijas uzplaukums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.07 ![]() |
Es labprāt dzīvotu Romā, bet Ēģiptei arī nav ne vainas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.05 ![]() |
Es gribētu dzīvot Senajā Ēģiptē, laikā, kad valdīja faraoni un tika celtas piramīdas, jo man ļoti patīk tās vēsture...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
ja man jāizvēlas stapr Grieķiju un Ēģipti, tad Grieķija vilina ar savu vēsturi, bet Ēģipte tomēr ir un vienmēr paliks mana sapņu zeme. [kāds negrib izgudrot laika mašīnu?]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
es grbeeu dziivot Griecijaa....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
es gribētu dzīvot Maltā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 Kur: dejo rumbu meža vidū.. ![]() |
CITĀTS(Susuris @ 24.02.2007 17:58) [snapback]1108893[/snapback] Skatoties dažādas vēsturiskas filmas, man radies priekšstats, ka visās tajās zemēs, ižņemot Grieķiju, cilvēkus nemitīgi kropļoja, viņi dzīvoja šausmīgā netīrībā. Tāpēc es izvēlējos seno Grieķiju... Es arī šī paša iemesla dēļ gribētu dzīvot senajā Grieķij;a (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.07 Kur: tālāk no tevis ![]() |
hmm pārāk maza izvēle. lai gan nekas vairāk jau senajos laikos uz pasaules īsti nebija..
laikam jau dzīvotu da jebkur, ja tik būtu dižciltīga persona. tad jau viss ok (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) Šo rakstu rediģēja tragg: 27.06.2007 21:40 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Populāra izvēle - Senā grieķija . Taču, ja tā padomā, tomēr citur . Francija - lielās revolūcijas laikā. Šausminoši, bet tik fantastiski skaists laiks..
starp citu, par to , ka visur citur bija netīrs. nē. persija bija satriecoša. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Mauvaise Mademoiselle Blanc: 27.06.2007 21:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.03.07 Kur: Kurbijkurne ![]() |
Man liekas, ka es nemaz negribētu dzīvot tajā laikā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Bet ja tiešām būtu jāizvēlās - tad laikam Roma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Es gribētu dzīvot Ēģiptē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 ![]() |
es Romā, par turieni zinu visvairāk
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Ēģiptē tapēc ka tur ir karsts un es milu karstumu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Mācoties vēsturi mani visvairāk piesaistīja Senā Ēģipte. Bet nezinu vai tur gribētu dzīvot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.04 Kur: Valmiea ![]() |
Tibetā. Kāpēc?-senie klosteri,kad viss darbojās kā vajag, lamas, mūki, piramīdas, kas trīsreiz lielākas par ēģiptes un daudz un daudz un daudz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.08.07 Kur: Iedomu valstībā, Lielbritānijā, Mančestrā, Vestfildas ielā ![]() |
Senajos laikos gribētu dzīvot Romā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Bet visvairāk es vēlētos dzīvot Ķīnā, tajā laikā, kad aizliegto pilsētu vadīja pirmā ķīnas imperatore. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.07 Kur: tur kur dzimst ĒNAS ![]() |
es gan labāk paliktu dzīvot paša mīļajā dzimtenē Latvijā, lai tur vai kas!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Pārmaiņas pēc - Lielbritānijā (protams, tad to tā nesauca; Albiona gadījumā nebija?) vairāk uz ezeru pusi. Mierīgāk un mazzināmāk.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 11:28 |