Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Vampire : Four Lords [C], Uzmanību, var tikt pārkāpts PG13!
Elven
iesūtīt 11.02.2007 21:42
Raksts #1

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Grupa: Biedri
Pievienojās: 20.12.06
Kur: In the middle of Crossroads

Bija 2007 gada divpadsmitā janvāra vakars pirms divām stundām bija norietējusi saule un tiko bija sācis līt. Pie kādas vientuļas muižas apmēram 24km ārpus Parīzes Francijā bija redzama neparsta rosība ,jo viso muižas logos bija iedegtas gaismas pa muižu staigāja vairāki kalpi un sulaiņi.

Kristofers Le Stats nostājās sava kalpa Drevena priekšā un viņu uzrunāja -Dodies lejā drīz būs jāierodas pirmajiem viesiem ,pēc tam pasaki ,lai pārējie sulaiņi ved viņus uz lielo ieroču istabu un liec ,lai viņi mani gaida ,kad visi būs ieradušies pasauc mani- Kristofers pagriezās un devās augšā pa trepēm izgājis cauri ieroču istabai, kur pie visām sienām atradās dažādu gadsimtu un dažādu veidu ieroči ,bet istabas vidū atradās vecs ozolkoka galds, kam apkārt stāvēja ādas krēsli ,un istabas galā blakus izejai kurējās kamīns. Izgājis cauri šajai istabai viņš iegāja savā privātajā istabā apsēdās pie galda un skatoties kamerās ,kurās bija redzmi pirmie viesi pie ieejas iedzēra mazu malku no glāzes ar asinīm.

Lejā pie durvīm stāvēja Drevans gaidot sava pavēlnieka pirmos viesus.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
11 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (140 - 159)
mehaniskais koli...
iesūtīt 21.02.2007 20:01
Raksts #141

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 14.11.06
Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti

Džulija atvadi`jas no nama saimnieka un devās ārā gaitenī,viņa bezmērķīgi klejoja pa telpām,kad pēkšņi aizvērās visi logi labi aprīkota māja,bet mazliet par uzkrītošu! viņa pie sevis nodomāja,pēc mirkļa viņa ierraudzija kādu sulaini būtu tā kā laiks atpūsties viņa lēni piegāja klāt tam ierādiet man lūdzu manus apartamentus viņa asi un augstprātīgi jautāja

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 21.02.2007 20:11
Raksts #142

Sulainis paskatījās uz Džūliju un aizveda viņu uz kādu istabu ,tāču tās durvīm preikšā bija dērauda aizargdurvis... viņš pa rāciju klusā balsī pateica dažus vārdus un siena pabīdījās un durvis atvērās viņš norādija uz istabu. Tās vidū atradās liela gūlta, bet pie sienām karājās dažādas gleznas, uz grīdas bija lāčādas paklājs, pati istaba bija nokrāsota tumši sarkanbrūnā krāsā. Pēc tam kad Džūlija iegāja istabā durvis aizcirtās un aizarg durvis atkal aiztaisījās....

+Citēt rakstu
Ného
iesūtīt 21.02.2007 20:17
Raksts #143

Rex Aegyptus

Pievienojās: 15.03.05
Kur: terra incognita

Jau pirms saullēkta Karnakietis bija atradis savu istabu un sācis iekārtoties tajā. Neskatoties uz to, ka pirms saullēkta logi tika aizvērti ar slēģiem, šeit bija lieli un biezi aizskari, kurus Nestors aizvilka ciet, kad iegāja telpā. Drošības sajūta nekad nenāca par sliktu. Katram gadījumam viņš arī aizslēdza no iekšpuses durvis, ja nu kādam kādi joki prātā ienāk. Pēc tam Karnakietis atlaidās gultā un ķērās pie mierīgas pārdomāšanas.

+Citēt rakstu
mehaniskais koli...
iesūtīt 21.02.2007 20:58
Raksts #144

eu viņa spalgi iekliedzās un iespēra ar kāju pret durvīm, kā jūs uzdrīkstaties mani ieslēgt,un`vēl uzskatīt ka es jums palīdzēsū! viņa nikni nokliedza ,un devās tālāk,tepa bija labi iekārtota un patīkama interesanti kur ir telefons viņa nodomāja sākdama pētīt apkārtni,pēc mirkļa viņa pārdomājusi sāka pārģerbties,viņa soma no mašīnas bija uzradusies istabā,viņa uzvilka vieglu zīda sarkanu kleitu ar lielu dekoltē,un atlaida matu ļaudama rudajām cirtām krist pār pleciem,viņa lēni pārvietojās pa istabu atkal sākdama melēt telefonu un ko dzeramu

+Citēt rakstu
Demiurgs
iesūtīt 22.02.2007 20:38
Raksts #145

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 28.06.05
Kur: Dzelzs kalni.

Vinsents beidza šaudīties un izgāja caur durvīm kas nodalīja viņa istabu no šautuves, Viņš atvēra zārku un iegūlās tajā, taču pirms to aizvērt viņš iedomājās ka derētu ko apēst. Vinsents piegāja pie durvīm uz gaiteni un atvēra tās, par pārsteigumu otrā pusē bija metāla durvis.
-šķiet lai pasargātu no saules gaismas vai kautko noslēptu. Vinsents savilka dūri un nepārāk stipri trieca to pret metālu, tas viegli ielocījās,šķiet ka lai šādi izkļūtu vajadzēs laiku Vinsents piegāja pie tālruņa un nospieda iekšējo sakaru pogu, Ja man atnestu ko ēdamu es labprāt dotos gulēt, ja man neatgādās ko dzīvu un sulīgu, tad varat atvadīties no savām tērauda durvīm, vai sliktākajā gadījumā es izgāzīšu visu sienu, es pagaidīšu piecas minūtes. Ceru ka sulaiņi to dzirdēja jo ja nē tad es apgriezīšu tiem visiem sprandu, kad tikšu laukā.
Vinsents zināja ka tas neapmierinātu saimnieku, taču tā nebija problēma, viņā džips bija aprīkots tā lai varētu tur ne vien patverties no saules, bet arī braukt ar to dienas laikā!!!

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 22.02.2007 21:06
Raksts #146

Pēc dažām minūtēm metāla durvis uz Vinsentu atvērās un sulainis ienesa iekšā paplāti ar asiņainu steiku, cūkgaļas ribiņam, pudeli vīna, šampānieša un asiņu.. -Ja vēlaties vēl ko ser, pasakat pa telefonu!- viņš ejot ārā pagriezās pret Vinsentu un pateica -Neietiektu izsist durivs ,ja nevēlaties sadegt saule!-. Izgājis ārā viņš pa rāciju patieca ,lai atver logu pretīm Vinsenta istabai....

+Citēt rakstu
mehaniskais koli...
iesūtīt 22.02.2007 22:11
Raksts #147

bedzot atradusi telefonu,aiz lampas uz viņas nakts galdiņa,viņa nospieda apakšējo taustiņu,kuram vajadzētu savienot viņu ar sulaiņiemJa var s vēlētos vīrieti,svaigu,un neīpaši pārbiedēt,un vēl es vēlētos tik savienota ar šī nama saimnieku! viņa pieklājīgi teica,pabeigusi sarunu viņa apsēdās uz kažok ādas iepretīm kamīnam un gaidija

+Citēt rakstu
Demiurgs
iesūtīt 22.02.2007 22:51
Raksts #148

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 28.06.05
Kur: Dzelzs kalni.

Lai cik tas smieklīgi neliktos tie izklausījās pēc draudiem!! Vinsents viegli paņirdza pie sevis, pāris sekundes saulē nebūtu nāvējošas vienīgi nepatīkamas, turklāt sienas arī nebija nekādas neizgāžamās, taču kautkur doties nebija nepieciešamības.
Vinsents nopētīja paplāti, un atkal ierunājās pa iekšējo līniju tikai nolēmu jums darīt zināmu jūsu nekompetenci, es teicu kautko dzīvu!! Steiku par dzīvu nenosauksi, lai gan tas izskatās diezgan apetītlīgs!! Lai nu kā šis derēs. Vinsents izbēra miskastē cūkas ribiņas, viņš ciest nevarēja skribināties ap kauliņiem, fileja bija daudz gardāka. Tad viņš sajauca šampānieti ar asinīm, un sāka lēnām ēst steiku piedzerot paša sajaukto koteili.

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 23.02.2007 12:16
Raksts #149

Sulainis lūdz Persefonei sev sekot. Viņš izveda viņu cauri garam gaitenim un atvēra kādas durvis -Šķiet ,ka šaj. Istabai jābūt piemērotai!- viņš norādija uz mazu skapīti pie sienas -Ja jūs vēlaties dzert tur ir mini bars! Bet ja ko citu pasakiet to pa telefonu!- viņš izgāja arā no istabas un pēc dažām minūtēm istabas logi un durvis pilnībā noslēdzās ar tērauda slēģiem un aizargdurvīm!

Pēc desmit minūtēm Džuljetas istabā ieveda kādu vīrieti ādas jakā apmēram 25gadus vecu ,kas uzvedās atbrīvoti. Viņš piegāja klāt pie Džuljetas un to uzrunāja -Sveika!-. Sulainis pēc tam mierīgā balsī noteica -Šķiet ,ka tas ir tas ko jūs vēlējāties!? Kad būsiet beigusi jūs varēsiet tik savienota ar seru Le Statu!- viņš mierīgā balsī noteica un izgāja no istabas...

+Citēt rakstu
mehaniskais koli...
iesūtīt 23.02.2007 15:12
Raksts #150

Pagaidīdama kamēr sulainis iziet,viņa vienkārši sabruka un nolaida galvu, dabūn mani laukā no šejienes,viņi mani tur ieslēgtu jau gadu,es gribu redzēt sauli,es tev lūdzos tevi iņi klausīs,es darīšu visu tiaki dabūn mani laukā no šejienes! viņa paniski kliedza ,šuņukstot un raudot es tev maksāšu! viņa paniski iesaucās, rudāas cirtas krita pāri sejai,ļaujot ik pa brīdi novērtēt izteiksim vīrieša sejā,sagumstot kleita bija saburzijusies,un neizskatijās jauna,viņa izsatiojās pēc nevainīga enģeļa

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 23.02.2007 15:16
Raksts #151

Vīrietis ar pārsteigtām acīm skatījās uz viņu. Viņš piegāja Džuljetai klāt un apskāva un čukstēja ausī -Viss būs kārtībā es tevi dabūšu arā!- viņš ieskatījās viņas acīs un pasmaidīja -Nāc mēs tiksim arā!-

+Citēt rakstu
mehaniskais koli...
iesūtīt 23.02.2007 15:53
Raksts #152

netiksim aiz durvīmir metāls un aiz loga arī,viņi mani nogalnāja,bet es izdzīvoju,mani ir jānogalna es negribu slepkavot citus,tev man jātic es varu izturēt,es varu dzert tikai dzivnieku asinis,es neesmu spējīga nodarīt kādam pāri,es to nevaru[/b] viņa čukstēja pieglauzdamās viņam ,un vairs neraudādama,viņa palūkojās viņa ačis ,vīrieša acis sastapās ar spilgti zilām,asaraināma acīm, tu spētu mani novaldīt,tu spētu,tu esi tik spēcīgs, viņa teica nobraucot ar roku pāri viņa muskuļiem, es gadu neesmu redzējusi citus cilvēkus izņemot sulaiņus,apsoli ka neatstāsi mani,apsoli to!viņa izmisīgi kliedza es nesmu briesmoni,pasaki ka es neesmu briesmonis,pasaki man! viņa kliedza meiģinādama izrauties no tvērien

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 23.02.2007 16:00
Raksts #153

Vīrietis paskatījās uz viņu -Tu nēsi briesmonis, tu esi pārāk skaista ,lai būtu kaut kas tamlīdzīgs!- viņš to pateicis noglāstijas viņas vaigu. -Neuztraucies es izdomāšu kā un mēs tiksim ārā!- viņš pārliecināts saktījās viņas acīs..

Šo rakstu rediģēja Elven: 23.02.2007 16:00

+Citēt rakstu
mehaniskais koli...
iesūtīt 23.02.2007 16:38
Raksts #154

tu esi tik perfekts! viņa iesaucās un kaislīgi noskūpstija puisi,un apskavdama viņu tu esi perefekts,stiprs,gudrs,tu mani izglābsi,! un vēlreiz noskūlpstija vīrieti

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 23.02.2007 16:58
Raksts #155

Vīrietis pēc skūpstiem nostājās blakus Džujletai un aizgāja pie viena no logiem, tā slēģis bija vaļīgs vienā no stūriem viņš pacēla nelielu metāla statuju ,kas atrādās uz galdiņa blakus telefonam. Un sita pa vaļīgo vietu kamēr tā bija atlausta. Viņa rokas sāka sāpēt bet viņš neapstājās uz sita pa slēģa otru stūri, statuja jau bija deformējusies ,kad slēģa apakšējais stūrīs arī bija izsists viņš izcēla viena slēģa pusi un ataisīja to pašu loga pusi! Viņi atradās pirmajā stāvā un pa atvērto logu bija iespējams izlīst ārā viņš noskūpstīja Džujletu un to uzrunāja -Nāc mēs tiksim ārā!-

+Citēt rakstu
Silhouette
iesūtīt 23.02.2007 17:38
Raksts #156

Pievienojās: 09.07.06
Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^

Persefone sarauca degunu, kad istaba bija noslēgusies. Ģeniāli. Vienkārši ģeniāli. Tas saimnieks ir mazliet idiots. Viņa nikni domāja. Par laimi istabā bija arī ērta gulta, ne tikai zārks. Lai viņa ietu un gulētu zārkā? Paldies, nē.

+Citēt rakstu
mehaniskais koli...
iesūtīt 23.02.2007 18:27
Raksts #157

maitas gabals cik uzcītīgs Dzūlija nioteica palīsdama tālāk no saules strēmeles,kas ielija ap atlauzto loga pusi es esmu briesmonis saule mani nogalnās,es mīlu un reizē nīstu sevi,es esmu briesmonis! viņa paniski sāka raudāt ar dusmu pilnām acīm,dusmas tajās bija grūti saskatīt,viņa tās labi slēpa,izsalkums pieņēmās spēkā,viņa lēni aizrāpoja līdz gultai un pieslējāas kājās,viņa bija mazliet īsāka par vīrieti ,aks gaidija pie loga man tev kas jāizstāsta! viņa pēkšņi iesaucās apsēsdamās uz gultas nāc man blakus! viņa mierīgi noteica

Šo rakstu rediģēja ev_angel: 23.02.2007 18:28

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 23.02.2007 18:59
Raksts #158

-Es tevi pasargāšu- vīrietis pārliecinošā balsī viņai teica. Viņš apsēdās viņai blakus gūltā un sāka viņu skūpstīt pēc viņš meiģināja viņu nogūldīt gūlta...

+Citēt rakstu
mehaniskais koli...
iesūtīt 23.02.2007 19:58
Raksts #159

nu tad beidzot ,es esmu tāq izsalusi,žēl ka man viņš patīk,varbūt tur būs pietiekami arī brokastīm? viņa smaidot nodmāja un un astbildēja vīrieša skūpsitiem un glāstiem ,viņa veiksmīgi apgūlās tam blakus un tad pēkšņmi,atradās tieši uz viņa,skatoties viņam acīs ar ļaunu smīnu tu zini,es neklausu pavēlēm es pavēlu,un ja es saku ka esmu briesmonis tad es tāds esmu,nebiedē sevi,viņa teice un vēlreiz noskulpstija vīrieti ar asajiem nagiem sagriežot viņa ādu uz muguras un vēdera,vēlprojām skūpstīdama vīrieti un neļaudama viņam oprotestēt viņa pārvērtās un sāka dzert asinis ,emdējusi izsakumu,viņa piecēlās un sakārtoja kleitu, atžirksti un tikai tad celies,savādāk tu vēl sabojāsies! viņa klusi noteica dodoties pie spoguļa ,un sakārtojot matus,augstā firzūrā kas sen jau nebija modē,bet viņai lieliski pietāvēja

Šo rakstu rediģēja ev_angel: 23.02.2007 19:58

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 25.02.2007 16:27
Raksts #160

Diena pagāja mierīgi. Muižā valdījā pilnīgs klusums ,tikai dažās vietās bija dzirdmas balsis vai trokšņi.

Apmērām četras minūtes pēc saulrieta visā muižā atskanēja kaitinoša sīrēna pēc kuras pa visiem mikrafoniem skanēja vārdi Jums ir četrdesmit piecas minūtes laika, pēc tam mēs dodamies uz lidostu, bet pēc tam uz transilvāniju! Jūs līdzi varat ņemt jebkuru ieroci ,kas atrodas šajā mājā! šis paziņojums atkārotjās ik pēc 3 minūtēm...

+Citēt rakstu

11 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 30.05.2025 08:05