Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Vampire : Four Lords [C], Uzmanību, var tikt pārkāpts PG13!
Elven
iesūtīt 11.02.2007 21:42
Raksts #1

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Grupa: Biedri
Pievienojās: 20.12.06
Kur: In the middle of Crossroads

Bija 2007 gada divpadsmitā janvāra vakars pirms divām stundām bija norietējusi saule un tiko bija sācis līt. Pie kādas vientuļas muižas apmēram 24km ārpus Parīzes Francijā bija redzama neparsta rosība ,jo viso muižas logos bija iedegtas gaismas pa muižu staigāja vairāki kalpi un sulaiņi.

Kristofers Le Stats nostājās sava kalpa Drevena priekšā un viņu uzrunāja -Dodies lejā drīz būs jāierodas pirmajiem viesiem ,pēc tam pasaki ,lai pārējie sulaiņi ved viņus uz lielo ieroču istabu un liec ,lai viņi mani gaida ,kad visi būs ieradušies pasauc mani- Kristofers pagriezās un devās augšā pa trepēm izgājis cauri ieroču istabai, kur pie visām sienām atradās dažādu gadsimtu un dažādu veidu ieroči ,bet istabas vidū atradās vecs ozolkoka galds, kam apkārt stāvēja ādas krēsli ,un istabas galā blakus izejai kurējās kamīns. Izgājis cauri šajai istabai viņš iegāja savā privātajā istabā apsēdās pie galda un skatoties kamerās ,kurās bija redzmi pirmie viesi pie ieejas iedzēra mazu malku no glāzes ar asinīm.

Lejā pie durvīm stāvēja Drevans gaidot sava pavēlnieka pirmos viesus.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
11 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (100 - 119)
Ného
iesūtīt 16.02.2007 19:54
Raksts #101

Rex Aegyptus

Pievienojās: 15.03.05
Kur: terra incognita

Karnakietis pie sevis nodomāja, ja kritīs šie lordi, tad nāks citi un jāsaka, viņš šāka šaubīties vai tikai viņi nebūs sliktāki. Bet atlicis pārdomas vēlākam laikam, vampīrs pārtrauca malī un Kristoferu - Jūs neaizraujaties tik ar ieročiem. Gudrība būs tā, kas spēs uzvarēt visvarenos, ne brutāls spēks, pret ko viņi visos laikos itin labi ir spējuši pretoties.

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 17.02.2007 13:22
Raksts #102

Kristofers pagriezās pret Nestoru -Tam es pilnībā piekrītu! Taču brutāls spēks mums arī būs nepieciešams!- viņš smaidot noteica un nolika roku uz galda pēc kāda laika piebildinot -Pēc dažām stundām būs saulēkts, domāju ,ka mums drīz būs jādodas uz savām istabām...-

+Citēt rakstu
Big Bad Wolf
iesūtīt 17.02.2007 16:09
Raksts #103

Pievienojās: 22.01.07
Kur: .

Pie mājas piebrauca melna Chrysler markas automašīna. Tās piebrauca pie mājas durvīm un ļoti strauji nobremzēja.
Strauji atvērās vadītāja kabīnes durvis un no tās diezgan neveikli izrausās īss vīriņš ar šķību degunu un tumšiem, taukainiem matiem. Tas piegāja pie aizmugurējajām durvīm un attaisīja tās vaļā. -Kundze...- viņš strupi noteica un palīdzēja Aurēlijai izkāpt no mašīnas.
-Alfrēd, vari braukt! Man tevi vaiāk nevajadzēs.- sieviete noteica
Iegaudojās motors un mašīna bija prom.

-Tie idiotiskie sēdekļi. Atkal visa mugura sasvīdusi. Par laimi ir diezgan dzestrs.- Aurēlija nodomāja un neklauvēdama iegāja iekšā pa mājas durvīm.
-Mmm... Cerams, ka neesmu daudz nokavējusi. Mani šeit uzaicināja Kristofers Le Stats. Ceru, ka esmu ieradusies pareizajā vietā.- sieviete nedaudz nosmīnēja.

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 17.02.2007 16:17
Raksts #104

Sulainis paklanījās -Nē kundze jūs nesat kļūdijusies! Lūdzu sekojiet man!- Sulainis viņu pavadīja pie pārējiem viesiem uz ieroču zāli un klusā balsī noteica -Ja kaut ko vēlaties tikai prastat!-

+Citēt rakstu
Big Bad Wolf
iesūtīt 17.02.2007 16:28
Raksts #105

Pievienojās: 22.01.07
Kur: .

-Jā, es vēlētos satikt Kristoferu Le Statu un uzzināt nedaudz vairāk par iemesliem, kādēļ man bija šeit jāierodas.- Aurēlija atteica.
Sieviete paskatījās uz pārējiem viesiem.
-Labdien,- sieviete pievērsās pārējiem, -Mans vārds ir Aurēlija Kao. Es nāku no Rumānijas.-
-Grr... Vīrieši... Neciešu.-

Šo rakstu rediģēja Burbulītis.: 17.02.2007 16:30

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 17.02.2007 18:59
Raksts #106

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Malī pagrieza galvu pret nupat viņai aiz muguras atskanējušo balsi un - taisni neticami! - nosarka līdz gaiši rūsgano lokaino matu galiņiem. Tā mēdz atgadīties pēc labām pusdienām, bet Malī izskatam tas nāca tikai par labu.
Ak, Karnakieti, es patiešām nemanīju, ka jūs esat tuvumā. Pieņemiet manus komplimentus! Tā neatgadās bieži. Es jums piekrītu - ne jau tas, ka lordi ir atdzimuši, ir tas sliktākais, sliktākais ir viņu lēmums iznīcināt visus pārējos! Nevar cerēt, ka tādā gadījumā visi tā arī ļausies iznīcināties, tas būtu naivi, bet, kā jūs pareizi atzīmējāt, naivi viņi noteikti nav.
Tāpēc,
velsiete paskatījās uz abiem vecākajiem vampīriem, diezin vai ir tā, ka viņi nav gatavi tiešam uzbrukumam. Drīzāk viņus pārsteigtu tas, ka neviens gar viņiem neliekas ne zinis. Bet to mēs tomēr nevaram atļauties, es tā sapratu. Viņi mūs ir nostādījuši diezgan bezizejas situācijā. Ja varētu kaut kā vienoties... bet tur es nevaru palīdzēt - mēs nekādi neesam pazīstami. Ja kāds no jums to var, tad dariet viņiem zināmu, ka es gluži labprāt piedalītos jaunas vampiru rases veidošanā.
Viņa to domāja burtiski. Skanēja gluži ciniski, bet tā bija taisnība. Tā vietā, lai vienkārši sūcot asinis radītu kādu jaunu, to varēja panākt arī ilgākā, sarežģītākā, bet stabilākā veidā - tādā retumā, kā īsta divu vampīru pēcteča dzimšana. Kaut reizi simts gados viens tāds, bet vai vampīriem trūst laika? Malī tā noteikti netrūka, un tikai viņa ar vīru zināja, cik īstu, dzimušu vampīru viņi ir jau radījuši.

Karnakieti, Malī vēlreiz uzlūkoja vecāko vampīru, lūdzu, priekš citiem atceraties, ka Velsā vampīru nav.

+Citēt rakstu
Seila
iesūtīt 18.02.2007 03:15
Raksts #107

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 19.10.04
Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus
Tulks 2009

Afraēls sajuta kā iesnaužas kabinetā. Viņā pat nepamanīja kā aizmieg...

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 18.02.2007 14:12
Raksts #108

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Grupa: Spēļu pārziņi
Pievienojās: 14.11.05
Kur: Visa sākumā, vidū un beigās
Spēļu pavēlniece

Rafaels bija vienkārši sekojis Malī, kad viņa izteica piedāvājumu. Vīrietis domāja pa visam par ko citu, viņam nebija daļas par apkārtējiem, tādēļ likās, ka viņš nemaz nejūt to, kas notiek apkārt un visu darītu, ko liek citi, kaut gan tas no vienas puses bija tikai maldīgs priekštats.
Malī aizgāja un Rafaels palika divatā ar jauno meiteni, kaut gan izskats vienmēr bija maldīgs. Cik noprotu, tad jūsu vārds ir Antuana... . Vīrietis bija atspiedies pret sienu un vienkārši raudzījās greznajos gaiteņa griestos. ...jātazīst, ka ļoti skaists vārds. Zaļās acis negaidīti tika pievērstas jaunajam stāvam un jau pēc mirkļa Rafaels jau stāvēja pretī durvīm, no kurām nesen bija izgājusi Malī. Cik noprotams telpā vēl ir viens cilvēks... Vai jūs to vēlaties, vai arī es to drīkstu piesavināties? Vīrietis runāja pieklājīgā tonī, bet brīdi varēja likties, ka balsī ieskan, kas līdzīgs smiekliem, bet tad jau atkal balss bija ieguvusi to pašu neitrālo toni. Roka jau atradās uz durvju roktura, gaidot vai durvis vajadzēs atvērt smalkajai būtnei sev priekšā, vai priekš paša.

OCC. Ļoti atvainojos pa ilgo nerakstīšanu, mana vaina.

+Citēt rakstu
Ného
iesūtīt 18.02.2007 18:45
Raksts #109

Rex Aegyptus

Jā, bez brutāla spēka neiztikt, bet arī bez gudrības nevar- Karnakietis atbildēja Kristoferm, bet pēc tam pievērsās Malī - Tas labi, ka jūs ir grūti pārteigt, savādāk jūs varētu ātri ņemt nelabu galu. Runājot par lordiem, tad es jums pilnībā piekrītu, es nebūtu cēlis ne ausu, ja vien man nedraudētu nāve. - Vecais vampīrs pagriezās pret durvīm un ejot prom no kabineta noteica - Jā, tieši tāpat kā Arktikā.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 18.02.2007 20:46
Raksts #110

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Viņš runā par seniem laikiem, ko es neesmu piedzīvojusi, Kristī, velsiete konstatēja, kad vecākais vampīrs bija atstājis kabinetu.
Vai kādreiz jau ir bijis kas līdzīgs?
Nemaz negaidot atbildi, viņa paskatījās apkārt. Skat! Afraēls taču ir aizmidzis! Piebikstījusi saimniekam ar roku, viņa ar galvu pameta uz guļošā pusi un klusākā balsī teica.
Viņš neko nav dzirdējis, vismaz beigas nē.
Malī pasmaidīja.
Labi, es dodos uz guļamtelpām, bet pirms tam man jālūdz jums atļauja palietot jūsu sakaru līdzekļus. Es ceru, jums tie ir droši pret svešu interesi?

+Citēt rakstu
mehaniskais koli...
iesūtīt 18.02.2007 20:48
Raksts #111

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 14.11.06
Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti

Džulija bija nogarlaikojusies, iešu un patirdīšu saimnieku! viņa priecīga nodomāja un aizsoļoja li`dz kabinetam un pieklauvēja...

+Citēt rakstu
Ného
iesūtīt 18.02.2007 21:48
Raksts #112

Rex Aegyptus

Nestors pameta kabinetu un izgāja gaitenī, nepievēršot uzmanību tur esošajiem vampīriem, lēnā garā nokāpa pa kāpnēm uz zāli, kurā atradās pārējie vampīri. Nepievēršot nekādu uzmanību viņiem, viņš pāri visai zālei pasauca sulaini un lika viņu aizvest uz kādu brīvu istabu. - Bet es vēlētos lai tā istaba būtu patālāk no citiem šeit sanākušajiem.

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 18.02.2007 21:54
Raksts #113

Kristofers pagriezās pret Nestoru -Ja vēlies tava istaba būs šajā muižas pusē, vienkārši pārējās viesistabas atrodas mājas otrā pusē!- viņš paskatījās uz Malī -telefons ir jebkurā istabā! Nestor tu vari palikt šeit ,bet pārējos pavadīs sulaiņi!-

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 18.02.2007 22:07
Raksts #114

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Ak žē! Telefons... Malī bija cerējusi vismaz uz datoru, bet nu labi, ja telefons, tad telefons.
Pateicos! balss skanēja patīkami, tur nevarēja manīt neko no tā, ko viņa domāja.
Man šķiet, kāds klauvē, viņā aizrādīja, jau dodamās uz durvīm.

Aiz durvīm viņa samijās ar Džuliju un ieraudzīja Persefoni, kas tur pacietīgi gaidīja.
Vai jūs gaidāt mani, vai vēlaties satikt Le Stata kungu?

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 18.02.2007 22:46
Raksts #115

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Spēļu pavēlniece

Rafaels noprata, ka Antuanas klusēšana ir zīme, ka viņa atstāj otru cilvēku vīrieša ziņā. Hei! Puisis uzsauca kādam sulainim, kurš gāja garām, un pamāja ar roku, lai tas pienāk tuvāk. Lūdzu sagatavojiet kādu klusāku telpu ar galdiņu un parastu cilvēku ēdienu. Uz galda uzliekat tumši sarkanu rozi un sagādājiet mierīgu mūziku, kā arī varētu sadabūt kādu puisi, priekš dāmas. Jūs jau saprotat. Rafaels draudzīgā tonī palūdza sulainim, Es domāju, ka visu varētu sagādāt pēc iespējas ātrāk, ā, un vēl uz galda derētu sarkanvīna pudele vai šampanietis, tas pēc jūsu paša ieskatiem. Vīrietis uzsita uz sulaiņa pleca un atvēra durvis, kuras veda pie atlikušā cilvēka. Bailes, viņš sajuta bailes. Nebaidies, es tev neko sliktu nedarīšu. Rafaels uzrunāja slaiko sievietes stāvu stūrī, Ja gribi, es tevi varēšu izvest no šeienes ārā. Silts smaids rotāja puiša seju, zaļās acis draudzīgi vērās sievietē.

+Citēt rakstu
Elven
iesūtīt 18.02.2007 22:53
Raksts #116

Pēc kādam piecām minūtēm sulainis gaidīja Rafaelu iznākam no telpas ,lai pavadītu uz sagatavoto istabu. Tā atradās tālāk pa šo pašu gaiteni viņš jau gatavojās Rafaeam pateikt ,ka ja viņš vēlēsies viņš varēs pavadīt nakti šajā istabā....

Sievieta paskatījās uz Rafaelu un lēnām nāca klāt -Jūs to patiešām varat kungs?- viņi mazliet nepārliecinātā balsī noteica un lēnām tuvojās Rafealem pēc kāda laika viņa jau bija pienākusi klāt un skatījās uz Rafaelu mazliet pēc kāda brīža viņu apķerot un čukstot ausī -Kungs kurs es atrodos? Lūdzu palīdziet man nokļūt mājās!-

Šo rakstu rediģēja Elven: 18.02.2007 23:22

+Citēt rakstu
Seila
iesūtīt 18.02.2007 23:13
Raksts #117

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 19.10.04
Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus
Tulks 2009

Afraēls atmodās tajā brīdī, kad Malī devās uz izeju, viņš palika sēžam krēslā kā piekalts un lūkodamies apkārt. Jānogaida. Dīvaini, kāpēc viņš piedāvāja Malī telefonu neviss datoru,kurš klāt pie visa galu galā atrodas te pat. Šeit kaut kas nav kārtībā... Un viņš nolēma nogaidīt vēl kādu brīdi, lai noskaidrotu ko kuriem viesiem mājas īpašnieks stāsta

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 18.02.2007 23:27
Raksts #118

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Spēļu pavēlniece

Rafaels nomierinoši glāstīja sievietes muguru. Viss būs labi, viss būs labi... Jums vairs nedraud briesmas, jūs tagad esat drošībā... jūs esat drosībā. Vīrietis atvirzījās nost no sievietes, Tagad ejam ārā no šīs telpas... šeit ir pārāk tumš... nākat. Rafaels sāka virzīt sievieti uz durvju pusi, izvedis sievieti no telpas, viņš viņu vērtējoši nopētīja, bet skatiens vēstīja vienīgi uztraukumu par būtni sev priekšā. Tie mežoņi jums neko nenodarīja?

+Citēt rakstu
Silhouette
iesūtīt 19.02.2007 07:51
Raksts #119

Pievienojās: 09.07.06
Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^

Jūs, kundze. Labprāt apspriestu jūsu izteikto piedāvājumu. Persefone atbildēja lietišķā balsī. Cik noprotu, tas tika veltīts tieši man. Sakiet, kas nodeva manu materiālistisko dabu?

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.02.2007 09:40
Raksts #120

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Jūsu izskats, Malī atbildēja.
Paiesim nostāk! Lai neesam gluži pie kabineta durvīm, ja vien jūs nevēlaties runāt ar mūsu saimnieku, viņa ierosināja. Viņas pagāja pa gaiteni nedaudz tālāk, kur nišā bija ērts un plats sols.
Jums ir tāds izskats, itin kā jūs vēlētos ieriebt visai pasaulei, un vampīriem it īpaši. Jums pagātne nav bijusi jauka, ne tā? Nē, es neprasu atbildi, es tikai tagad labi zinu, kas viss neatgadās, un ka visiem pāreja vampīru kārtā nav tik patīkama, kāda tā bija man. Var teikt, ka man paveicās, patiešām. Reti paveicās! Es to protu novērtēt, un tāpēc domāju, ka tiem, kam nav tik ļoti paveicies, bet kas ir spējīgi un prasmīgi, kā jūs, piemēram, ir jāsaņem atbilstoša kompensācija. Pienākas tāda. Ne aiz žēlsirdības, nepavisam, tikai nepārprotiet! No jums kaut ko grib - jums personīgi nav intereses - jums pienākas maksa. Šinī gadījumā - nauda, ne tā? Vai arī, varbūt, jūs vēlaties kaut ko citu?
Vampīrienes noskatīja otru sev blakus.
Pēc sarunas ar Kristī es sapratu, ka atmodinātie lordi tiešām ir sev nolikuši mērķi iznīcināt pilnīgi visus citus vampīrus uz pasaules. Visus. Nemaz nešķirojot, kas un kā, un pat - vai ir vērts. Es jau lejā teicu - vēlreiz nomirt varētu būt pat interesanti, vampīriem izmiršana kā sugai nedraud - lordi ir vampīri, un viņi taisās veidot jaunu vampīru rasi, un lielākās daļas jaunsaražoto vampīru liktenis mani neinteresē. Bet mani interesē es pati - nevēlos, lai mani nogalina ne par šo, ne par to. Tāpēc, ka kādam tā iegribējies! Un es kaušos ar visu, kas man ir. Dabiski, ne? Jo vairāk spēcīgo pievienojas, jo labāk. Ja tiem nav intereses, tā jārada šā vai tā. Cik jūs gribat par saviem pakalpojumiem?

+Citēt rakstu

11 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 29.05.2025 00:32