![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūdzu, par video-/datorspēlēm raksti sadaļā Datorspēles.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
Lasot gondoras un pārrakstītos tīstokļus bieži humora fiku komentāros var manīt tekstus kā:''Ak Dievs,kandriiz aizrijos no smiekliem!'' vai ''laikam nopilināju,nolaistiju,nospeķoju tastatūru!''
ir taču vispārzināms ka aplieta tastatūra var ''salaist dēlī'''visu sistēmu,tad kādēļ mēs kožamies(burtiski)šajā aizliegtajā auglī?vai laika trūkums?personiigi man,jā. P.S. atvainojos par sviestu,mirkļa ideja. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Nevis bieži, bet vienmēr.
A no sajātas klavieres nekas notikt nevar. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
tieshām?mani5.klasiitē biedeeja un borēja galvā datorkabineta noteikumus.man jau arii bija tāda aizdoma ka tass viss ir muļķības.
a bet portatiivajam? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Mayhem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.04 Kur: stoned GP eksperts 2007 ![]() |
būtu man ledusskapis istabā, vispār būtu pilna laime.
viskas ir uzlijis, uzpilējis, pof takš. nu, ja uzliesi visu tējaskrūzi tā dasni pa visu klavieri, nekas labs jau nenotiks. Šo rakstu rediģēja Erasmus: 06.02.2007 23:03 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
no salietas klavieres kompim nekas nenotiks javien tas nav laptops.
Man paša ir gadījies iekost pie kaomja. Pēdējais kas man gadījās bija uz klavieres izlieta kafija. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Toties tastatūrai gan notiks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) cilvēki nav pareizas būtnes, neievēro ieteikumus (paceļ rokas tie, kas sēžot pie datora tur savus locekļus taisnos leņķos)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
Ja neskaita ābolus , apelsīnus, mandarīnus, banānus utt., tad pa retam!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 06.10.04 Kur: Pie sienas. Mūžīgā opozīcijā ![]() |
Ēst-nē. Bet dzert kafiju, kko drukājot, ir patīkami (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Diez vai tas ir laika trūkuma dēļ. Ja vajag, laiku var atrast vienmēr. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pati dzīve ![]() |
Kad pasaulē iestāsies bads, datoriķi dzīvos ilgāk par visiem citiem, jo pārtiks no tā, kas sakrājies klaviatūrā.
Ja nopietni, tad par to kafiju ir patiesība. Kad piesēžos pie kastes, lai darītu kko nopietnu, tad bez kafijas, nu, vai vismaz kapučīno, nevar. Un ēdu arī, jā. Itin bieži. Šobrīd arī. Jogurtu. Nu, ja godīgi, tad, kad dzeru kafiju, kamēr vēl pilna krūze, nolieku uz palodzes. Bail. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Man ir portatīvais. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Kārtīgu klaviatūru iznīcināt ar šķidrumu, kas nenogalina cilvēku, ir visai pagrūti. Arī pašlaik rakstu uz klavas, kas par spīti visiem tajā sagāztajiem draņķiem (ieskaitot dāsnu devu upeņu sulas), funkcionē ideāli.
Attiecībā uz portatīvajiem - tiem zem klaviatūras atrodas arī visa pārējā sistēma. Nezinu cik tā ir izolēta, bet tur gan neko liet nevajag. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
Reizēm - jā, bet principā pieturos pie ēšanas citās vietās. Man vienkāršiliekas, ka ēšana ir pietiekami svarīgs process, lai tā nebūtu blakus nodarbe blenšanai datorā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.04 Kur: aiz Tevis. ![]() |
Ir gadījies. Bet man nepatīk reizē ēst un drukāt kko vai spēlēt datorā. Parasti piemirstu par ēdamo un tas atdziest, paliek negaršīgs..
ēdu gultā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
CITĀTS(Scorpse @ 07.02.2007 00:08) [snapback]1101365[/snapback] Kad pasaulē iestāsies bads, datoriķi dzīvos ilgāk par visiem citiem, jo pārtiks no tā, kas sakrājies klaviatūrā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Bieži, ļoti bieži. Parasti tēja un cepumi. Manas klaviatūras bieds ir čipsi. Veco izmetu tāpēc, ka šokolāde bija pietecējusi, mazliet burti klemmējās, bet tīrīt - nav jēgas, jo tad taustiņi ļodzītos. Jauno mazliet tā kā sargāju, nekas vēl nav sabiris iekšā. Kāpēc neapvienot divas patīkamas nodarbes? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
pie kompja šad tad sanāk kaut ko uzkost, bet nopietnās ēdienreizes tur gan neēdu. netīrai klaviatūrai droši vien neesmu pietiekami tizls- rokas netrīc un no mutes ārā arī nekas nekrīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Pie datora neēdu. Ēdu skatoties TV... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Zinu jau zinu, tas nav īsti labi, bet ieradums paliek ieradums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.07 Kur: starp nāvēžiem ![]() |
Ja godīgi tad nē, es tā vienkārši nespēju. Vai nu noiet no datora ,vai neēst nemaz.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.10.04 Kur: Rīga ![]() |
Pie tastatūras gan ēdu, gan dzeru. Tīrot vienreiz gadā var salasīt ēdienu priekš armijas bataljona vienreiz pat gabals no vistas stilbinja bij paslēpies aiz pogas Enter ))
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
baigi gribas zinaaat kurš nobalsoja par pēdējo variantu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)
jā dzert kafiju rakstot ir patiikami,jo sevišķi kad slinkums kurinat māju CITĀTS Pie tastatūras gan ēdu, gan dzeru. Tīrot vienreiz gadā var salasīt ēdienu priekš armijas bataljona vienreiz pat gabals no vistas stilbinja bij paslēpies aiz pogas Enter )) heh (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
ir gadījies ēst pie datora. ne pārāk bieži, bet nu jā. drošības apsvērumu dēļ (mēdzu visu izliet un izgāzt uz grīdas) es parasti pie datora ņemu līdzi tikai dzeramo. un no konfektēm pie datora gan nevar atteikties xD
es pusgada laikā nomainīju divas klaviatūras dēļ sasodītajiem cepumiem, un tā man bija mācība tos nenest uz šejieni. Šo rakstu rediģēja zūm.: 08.02.2007 18:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
needu pie datora vieniigi ja speeleeju warcraft (vajag koncentreeties lol) savaadaak to uzskatu par vienu no ikdienas ieradumiem galu galaa es straadaaju pie kompja un es esmu tiessi tik tizls lai man buutu pajaat par sacuukotu klaviatuuru ja vien taustinni nenaak no vinnas aaraa jo ir pielipussi pie taviem pirkstiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Šo rakstu rediģēja aivvv/troll dream walker: 09.02.2007 08:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 03:45 |