Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Espy Entropy
Andromeda
iesūtīt 15.01.2007 12:13
Raksts #1

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Uz planētas Azduran.
Lietus uz Azduran nav nekas neparasts. Arī tagad tas līst, sīkām vieglām lietus lāsītēm. Jau pēc maza brīža tas pārstās, bet vēl nākamajā atkal sāks līt.
Arahorni – saprātīgās būtnes, kas dzīvo uz Azdurānas ir pētnieki, lieliski arhitekti un inženieri. Viņi uzskata savu rasi par augstākajām radībām. Viņiem raksturīgs mērķtiecīgums, iedomīgums, augstprātība, vienaldzība. Arahorniem nav nekādu emociju. Viņi neizjūt žēlumu, viņiem nerūp citu sāpes. Azdurānas zinātnieki sagūsta dažādas būtnes pētniecības nolūkos.
Laboratorijas
Arahornu laboratorijas ar neko īpašu neatšķiras cita no citām.
Gari gaiteņi ar kristāliska materiāla durvīm, kas sarindojušās cita aiz citas,
simetriski abās pusēs. Nav nekādu norāžu un zīmju, kas pateiktu, kas kur atrodas. Starmeši rada pienaini baltu gaismu. Gaitenis beidzas gaiteņa galā.
Lielāko daļu aizņem telpas, kurās glabājās no tā paša kristāliskā materiāla veidotas cilindriskas kapsulas. Šajās kapsulās atrodas nolaupītās būtnes.
Apkārt valda absolūts miers, nekur nav redzami paši arahorni. Rodas tāda sajūta, ja nokristu kniepadatas galviņa to dzirdētu visi.
1324k sektors ielūkojoties pa kristāliskajām durvīm.
Sektorā atrodas astoņas kristāliskās kapsulas.
Katrā no tām ir kāda būtne, kas tikai tagad atgūstās no nemaņas.
Vēl tikai nesen viņi bija kur nu kurais, katrs savā Visuma daļā,
bet nu viņi attopas šeit.

-------------------------------

Tātad jūs būsiet šīs nolaupītās būtnes.

Dvīņi ir vienā kapsulā, pārējie ir katrs savā.
Ja ir kādi jautājumi, jautājiet man ATD
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
20 Lapas V  « < 18 19 20  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (380 - 388)
Andromeda
iesūtīt 28.12.2007 22:21
Raksts #381

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Kuģis bija nonācis precīzi norādītajās koordinātēs 3xdelta938. Villija uz ekrāna uzprojicēja attēlu, kurā apskatāmu triju planētu sistēmu Xaido. Par vienu no planētām ekrāna labajā stūrī parādījās plašāka informācija.
Uz viena no vadības paneļiem iedegās simbols, kas brīdināja par, to, ka kuģim kaut kas tuvojas.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 28.12.2007 22:33
Raksts #382

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Dans pat nepagriezās uz otriem sāniem. Miegs bija ciešs. Ja īpaši nepamodinās, viņš taisījās gulēt vēl kādas sešas stundas vismaz.

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 30.12.2007 11:15
Raksts #383

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Grupa: Biedri
Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me
Susļiks

-Hmm, cerams, ka bēgot no vilka, nebūsim ieskrējuši lācim vēderā- domīgi ierunājās Villija - Esam nonākuši "galā", ja tā var izteikties - šī ir planētu sistēma Xaido, kuru apdzīvo augsti attīstīta un visā visumā ļoti iedomīga rase - Xaliti, nu, vismaz Arahori tos tā dēvē. Mums vajadzētu būt ļoti piesardzīgiem, un ja vien varēsim viņiem draudzīgi izpalīdzēt, nekādu problēmu, cerams mums ar viņiem nebūs... vienīgais... Mēs pārvietojamies ar Arahornu kuģi un mums strauji tuvojas Xalitu apsardzes kuģi... Vai es pieminēju, ka Xaliti ar Arahorniem nemitīgi karo par teritoriju sadalīšanu un līdz šim, lai gan ir centušies, nekad nav varējuši noslēgt miera līgumu? Man šķiet mums vajadzētu uzrunāt Xalitu apsardzes kuģus, pirms nav par vēlu... - beigas Villija nobēra diezgan strauji, atklādama sev jaunu un līdz šim neizpētītu izjūtu - satraukumu.

Šo rakstu rediģēja Josephine...: 30.12.2007 11:16

+Citēt rakstu
Piligrims
iesūtīt 30.12.2007 19:07
Raksts #384

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 18.11.06
Kur: Parasti gultā pie datora
Klusais vērotājs

Dimensio ar bažīgu, bet ļoti lielu ieinteresētību vēroja jauno situāciju.

Mans ieteikums, neizprovicēt viņus uz tūlītēju uzbrukumu, iesaku nelietot skenerus, neaktivizēt ieroču un aizsardzības sistēmas un saglabāt esošo kursu un ātrumu.

Villij, vai tavā datu bāzē ir kādi piemēroti teksti par mūsu miermīlīgajiem nolūkiem?

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 30.12.2007 23:39
Raksts #385

Susļiks

Villija lielām acīm paskatījās uz bezformīgo Dimensio un teica: - Teksti par miermīlīgiem nolūkiem? Arahornu labākā karakuģa datubāzē? Manā datubāzē ir gan primitīva Xalitu vārdnīca, bet tajā nav atrodami tādi jēdzieni, kā miermīlīgs, draudzīgs... vai kaut kas uz to pusi. -

+Citēt rakstu
Piligrims
iesūtīt 30.12.2007 23:53
Raksts #386

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 18.11.06
Kur: Parasti gultā pie datora
Klusais vērotājs

Dimensio pasmaidīja.
Mēģināsim izmantot to kas ir. Sāc ar noliegumiem tādiem vārdiem kā ‘uzbrukt’ un ‘apdraudēt’, vari pameklēt kaut ko par sarunām.

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 31.12.2007 00:18
Raksts #387

Susļiks

Villija uz brīdi kļuva 'domīga' mēģinādama no viņas datubāzē esošajiem Xailitu valodas vārdiem un izteicieniem uzģenerēt kaut ko nebūt, kas varētu līdzināties draudzīgam un miermīlīgam ziņojumam. Rezultāts nebija no tiem literāri jaukākajiem: Mēs neesam Arahorni. Mēs tāpat kā jūs esam Arahornu ienaidnieki. Mēs jums neuzbruksim, ja jūs neuzbruksiet mums. - Villija prezentēja savu veikumu vēl piebilsdama - nekas daiļunīgs jau neiznāca, bet ideja, man šķiet, ir visai skaidra. - Villijas jautājošais skatiens lūdza no pārējiem kādu komentāru, atsauci vai kritiku par viņas veikumu un vai gadījumā nebija palicis vēl kas būtisks, ko būtu vērts pieminēt.

+Citēt rakstu
rudo lapu vilcēn...
iesūtīt 07.01.2008 16:31
Raksts #388

Lecina seskus

Pievienojās: 17.02.05
Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu
Niks 2006

Kādēļ bija tādā nedaudz neveikla sajūta? Xailiti, vārds vulfora ausīm šķita kaut kur jau pieminēts, bez tam kaut kas lika domāt, ka viņš jau akut kad ar šīs rases paŗstāvi ir sastapies. Ausis neviļus pieglaudās. Pieredze nerādījās nekāda daiļā un labā un rādījās, ka šobrīd tā nekļūs labāka.
-Villija, ja tu man nodiktētu pāris Xailitu vārdus man iespējams izdotos izveidot daiļskanīgāku ziņojumu. Man ir iedzimtas valodu atpazīšanas spējas un, ja neesmu kļūdījies un esmu jau iepriekš sastapies ar šo runu, tad tas varētu sekmēties vēl ātrāk.- Aldions nolēma iejaukties, vēl gaidīdams arī citu ieteikumus un reakciju uz jauno pavērsienu.

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 07.01.2008 21:03
Raksts #389

Susļiks

Villija paskatījās uz līdz šim klusējošos vilforu un laipnā balsī atbildēja: Protams! Ielādēju tavā monitorā visus man zināmos Xalitu valodas vārdus. Ļoti iespējams tev izdosies kaut kas manāmi veiksmīgāks.

+Citēt rakstu

20 Lapas V  « < 18 19 20
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 12.05.2025 10:23