![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Uz planētas Azduran.
Lietus uz Azduran nav nekas neparasts. Arī tagad tas līst, sīkām vieglām lietus lāsītēm. Jau pēc maza brīža tas pārstās, bet vēl nākamajā atkal sāks līt. Arahorni – saprātīgās būtnes, kas dzīvo uz Azdurānas ir pētnieki, lieliski arhitekti un inženieri. Viņi uzskata savu rasi par augstākajām radībām. Viņiem raksturīgs mērķtiecīgums, iedomīgums, augstprātība, vienaldzība. Arahorniem nav nekādu emociju. Viņi neizjūt žēlumu, viņiem nerūp citu sāpes. Azdurānas zinātnieki sagūsta dažādas būtnes pētniecības nolūkos. Laboratorijas Arahornu laboratorijas ar neko īpašu neatšķiras cita no citām. Gari gaiteņi ar kristāliska materiāla durvīm, kas sarindojušās cita aiz citas, simetriski abās pusēs. Nav nekādu norāžu un zīmju, kas pateiktu, kas kur atrodas. Starmeši rada pienaini baltu gaismu. Gaitenis beidzas gaiteņa galā. Lielāko daļu aizņem telpas, kurās glabājās no tā paša kristāliskā materiāla veidotas cilindriskas kapsulas. Šajās kapsulās atrodas nolaupītās būtnes. Apkārt valda absolūts miers, nekur nav redzami paši arahorni. Rodas tāda sajūta, ja nokristu kniepadatas galviņa to dzirdētu visi. 1324k sektors ielūkojoties pa kristāliskajām durvīm. Sektorā atrodas astoņas kristāliskās kapsulas. Katrā no tām ir kāda būtne, kas tikai tagad atgūstās no nemaņas. Vēl tikai nesen viņi bija kur nu kurais, katrs savā Visuma daļā, bet nu viņi attopas šeit. ------------------------------- Tātad jūs būsiet šīs nolaupītās būtnes. Dvīņi ir vienā kapsulā, pārējie ir katrs savā. Ja ir kādi jautājumi, jautājiet man ATD |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Fins lēnām ienāca pilota kabīnē, solis jau tika sperts uz otrā pilota vietu, jo vulfors arī bija pieteicies un nebija doma, tagad kauties par tādu lietu, kad viņš pamanīja, ka vulfors ieņēmis otrā pilota krēslu. Mazliet pārsteigts, bet visnotaļ patīkami, viņš ieņēma primā pilota krēslu.
Vienas rokas pirksti maigi pārslīdēja pār kuģa vadības paneli, it kā censtos atrast ar to kontaktu. Ja neizdodas vēl neizmantosim otro iespēju. Pēkšņa apņēmība bija uzradusies zilajā sejā, kas tagad pat nepagriezusies, ko teica vulforam. Labā roka, uzspieda uz kādas pogas. Ja kādam ir izcilas iemaņas kodu uzlaušanās, laipni lūgti pilota kabīnē. Viņa balsi dzirdēja visi, kas atradās kuģī. Pat ja vulforam izdodos uzlauzt šo kodu, pēc tam nebūtu daudz laika, lai izdarītu vēl citas lietas, kuras bija radušās viņa prātā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
Jā, Dan Rod.
Apgriezusies viņa devās uz norādīto vietu - pilotu kabīni. Pēc mirkļa pie pilotiem ienāca Alexiela, gluži kā atsaukusies viņu aicinājumam. Dans Rods saka, ka angāra izeja ir jādabū vaļā. Kā es varu palīdzēt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
Zaļās acis pievērsās eihmam, kad viņš iesoļoja pilotu kabīnē, taču Aldions ātri novērsās, pievēršoties koda iespējmībām, kas dzima galvā. Taču viņu no nodarbes iztraucēja androīde, kas ienāc kabīnē. Tikko jaušama, atvieglota nopūt izlauzās no vulfora krūtīm.
-Varbūt tev ir skaidrāka iespējamā variācija?- viņš uzrunāja androīdieti. -Tu varētu pamēģināt uzlauzt kodu.- Pabeidzis, Aldions atkal pievērsās navigācijas datoram. Ar sistēmau pārbaudēm, cerams, eihmam galā tikt nepietrūks laika. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Tieši brīdī kad Divio jau gatavojās ar savām knaiblēm nošķāpt arahornam galvu kāds viņam uzsauca lai tam neuzbrūkot, tas lika viņam kļūdīties un arahorns paspēja paskriet tālāk. Tas Divio sadusmoja.
Bet kad viņš apmetās un gribēja atkal mesties virsū arahornam tas pārvērtās par to radījumu kas izskatījās pēc no tīras enerģijas sastāvoša cilvēka. -Ha viltīgi, viņš spēja mainīt veidolu- Visas dusmas momentā pārgāja, neskatoties uz Dimensio teikto Divio tomēr pa ceļam uz kuģi paķēra arahornu ieroci. Varbūt noderēs, nekad neko nevar zināt viņš nodomāja un ieskrēja kuģi un sāka skatīties kur varētu atrast nodarbošanos savai specialitātei vairāk atbilstošu, tātad ieročus un kuģa aizsardzības mehānismus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Leio bija viens no pēdējiem, kas mierīgi ieslīdēja lidaparātā. Garie slaikie pirksti pārslīdēja pāri pirmajām sienām kuras viņš sajuta. Tam sekoja vibrāciju uztveršana, viņš devās uz vietu kur pilnīgi noteikti atradāš dzinēji, pat izslēgti tie skanēja savādāk par pārējām kuģa detaļām. Metiolīds nokļyva pie Dana Roda. Tā kā viņa elpu varēja sadzirdēt nekļūdīgi, vienā no galaktikā labi pazīstamajām valodām Leio iesāka sarunu ar Danu. Tu esi cilvēks, kā es noprotu pēc elpas vilcieniem. Ja nekļūdos esi tas, kas vadīja visu šo nelielo bēgšanu. Ir kādas idejas ko darīt man? Viņš bija salicis rokas krustā un vērās uz pavisam citu pusi kur atradās cilvēks. Varēja noprast, ka patiesībā viņš nav nokļūdījies ar Dana atrašanās koordinātēm, drīzāk vnk klausījās kuģa rīkos un pārējajās skaņās, kas plūda visapkārt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Dans bija beidzis pašu elementārāko dzinēju profilaksi, un tagad pamazām ķimerējās ap hipertelpas dzinējiem. Ja tiks tik tālu, ka vajadzēs izmantot tos, tad būs ļoti nepatīkami, ja tie pēkšņi atteiks kaut kāda štrunta sīkuma pēc. Bet atteikt tie varēja! To mehāniķis zināja gluži labi.
Viņam tā ņemoties, dzinēju telpā ieslīdēja? ielidoja? viens no diviem Danam iepriekš neredzētajiem galaktikas saprātīgo pārstāvjiem - garā auguma slaidais, baltādainais, šķiet, vīrišķā dzimuma pārstāvis. Viņš būtu akls? mehāniķis nodomāja, rūpīgāk ieskatoties biedra sejā. Nez, tas ir dabiski, jeb nē? Visādā ziņā viņam tas nekādi netraucē, cik noprotu. Jā, es esmu cilvēks. Dans Rods ir mans vārds. Bet kas jūs būtu un ko protat? Es atvainojos, bet nekad neesmu sastapis jūsu rases pārstāvjus, tāpēc nemāku teikt, ko jums tagad labāk darīt. Dana balss skanēja pavisam draudzīgi. Mēs ar Aleksielu to izprātojām divatā. Tiesa, savu mērķi mēs vēl neesam sasnieguši - ir jātiek projām no šī galaktikas nostūra, bet to ar šo kuģi mums neizdarīt. Vajag tikt pie galaktiskās klases kuģa, un mēs nebūtu neko pasākuši, ja nejauši neatklājuši, kur tāds kuģis ir atrodams. Bet līdz tam vēl jātiek. Tad ko jūs prastu darīt te, uz kuģa? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Lacus lēnām ieslīdēja lidaparātā un aplūkoja tā iekšieni. Diezgan ērti un pietiekami plaši visiem, kas likās pat ļoti labs faktors. Kamēr pārējie noņēmās ar kuģa iedarbināšanu, meitene atrada sev sēdvietu un klusām uzlaidās tai virsū, iekārtojās ērtāk un pievēra acis. Viņa cerēja, ka, ja jau viņi bija tikuši tik tālu, tad tiks arī tālāk. Bet ko pēc tam? Kur viņa atradās? Cik tālu bija mājas? Viņus noteikti vajās, Lacus bija pārliecināta, ka Arahorni tik brīvi viņus neatlaidīs... meitene pievēr acis. Varēja likties, ka viņa guļ, taču patiesībā viņa domāja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Enaoli lidoja kuģa virzienā. Viņa "iekāpa" kuģī uzreiz pēc brāļa. Kuģis kā izskatījās bija gatavas startam. Pagaidām viņi bija drošībā. Vajadzēja pacelties. Līdz kuģim viņi bija tikuši, tagad atlika lidojums. Nākamais plāna posms.
Enaoli lēni sekoja Leio ieturot nelielu distanci. Rokas bija nostieptas gar sāniem. Augums iztaisnots. Meteolīde pētīja kuģa iekšieni, uztverot vibrācijas, kas nāca no kuģa daļām. Varēja "sadzirdēt" dažādas runas, bet pašlaik, tas Enaoli nelikās svarīgākais. Pēc neilga brīža Leio blakus pielidoja arī māsa. Viņa levitēja brālim nedaudz aiz muguras, atļaudama runāt, kaut gan pašai šķita, ka tā ir velta laika tērēšana. BIja jābēg. Jārīkojas ātri. Viņa pati nemācēja apieties ar kuģa programmatūru vai tehniku, taču varēja to iemācīties. Enaoli paskatījās uz brāļa seju. Viņš likās mierīgs. Viņa nolaida satienu un vērās cilvēkā, kas bija stādījis priekšā sevi kā danu Rodu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Vienam gaišādainajam pievienojās otrs, par kura sievišķo dzimumu skaidri runāja tāds kā vēl smalkāks un trauslāks izskats, par ķermeņa formām un baltajiem, bet krāšņajiem matiem nemaz nerunājot.
Nez, viņi man te tagad taisās traucēt, vai arī tomēr darīs kaut ko noderīgu? Danam iešāvās prātā, bet ārēji viņš to nelika manīt. Uzsmaidījis pienākušajai - galu galā, viņa noteikti dzirdēja, ko Dans teica, un tāpēc otrreiz stādīties priekšā nav nepieciešams, toties to varētu izdarīt viņi -, mehāniķis atsāka darbošanos ap dzinēju. Es esmu mehāniķis. Tagad vajadzīgie dzinēji ir kārtībā, viss mūsu pilotu rokās. Manis pēc var startēt uzreiz, nezinu, kāpēc viņi kavējas! Dans noplātīja rokas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Leio pievēra acis un pielika slaido pirkstu pie pieres. Jauki, kā jau es nopratu, cilvēkus neatpazīt ir grūti. Viņš pasmaidīja kā parasti savu mierīgo un reizē arī draudzīgo smaidu. Es esmu noņēmies ar šādām tādām tehniskām niansēm, lai gan jāatzīst, ka ap dzinējiem rīkoties es nespētu. Vispār pēc iemaņām visvairāk es manuprāt noderētu mediķa lomā. Bet tā kā nedzirdēju, ka kāds būtu savainots pēc visai negatīvi noskaņotajiem laupītājiem. Ja tos tā varētu nosaukt. Es nezinu kur es varētu noderēt.Leio nedaudz aizdomājās. Es ļoti atvainojos šķiet neiepazīstināju ar sevi un Enaoli, manu māsu. Pat nepagriezies, metiolīds zināja, ka māsa ir aiz muguras. Es esmu Leio, metiolīds. Apzinos, ka maļu tukšas runas. Tātad, es varētu piepalīdzēt tehniskajos darbos, ja ir kāda vajadzība pēc tā. Neapšaubāmi noderīgāks, es būšu kad nokļūsim uz lielāka kuģa. Metiolīda viegli dunošā, taču dīvaini skanošā balss bija sajaukusies ar manāmu akcentu. Dažu brīdi varbūt arī Dans Rods nesaprata Leio izteikto savādās skaņas frekfences dēļ. Leio atvēra gaišās acis un nekļūdīgi paskatījās uz cilvēku. VIegli bez skaņas metiolīds atkāpās nedaudz tālāk lai netraucētu tik ļoti, kā tas varbūt tagad bija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
Manuāli ievadīt visas 3375 koda variācijas? Es varu, bet tas prasīs laiku.
Kura mums diemžēl nav. Turklāt es nezinu kā ir ar iespējām nobloķēt izeju ne no šīs vietas. Pieļauju doomu, ka viņiem ir vadības centrs arī šai vietai. Kaut es neapgalvoju to. Alexiela bija viegli apjukusi - bija ļoti jāsteidzas, bet viņi filozofēja par to kā un ko un vai vispār.. ? Viņu tas satrauca minimāli, jo minimāla bija viņas satraukšanās spēja, tomēr izpildīt pavēli, kas ir diezgan absurda bija mazliet.. pretdabiski(?). Vai man sākt? Ierosināt alternatīvu durvju atvēršanas paņēmienu Alexiela neuzdrīkstējās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Priecājos iepazīties! Dans pavērās abos metiolīdos. Viņi abi mehāniķim atgādināja kādus senus pasaku tēlus. Arī vārdi tādi, ar daudz patskaņiem, kā vēja skaņas niedrēs.
Domāju, jūsu spējas varētu labi noderēt šeit, arī tad, ja neko neziniet par kuģu dzinējiem. Jūs lieliski jūtat apkārtni un vibrācijas, vai ne? Cilvēkam bija gados ilgā pieredzē "piešauta" acs uz to, kā kurš izturas. Lūk! Katram no dzinējiem ir sava skaņa, sava vibrācija, un tas, ka kaut kas sāk skanēt nepareizi, ir pirmā lielākā pazīme kļūdai dzinēja darbībā. Es varētu tos ieslēgt pārbaudes režīmā, bet jūs - paklausīties, vai skan pareizi. Tas ļoti ietaupītu laiku pārbaudei, viņš ierosināja. Atvainojos, bet vispirms būs jāpaskubina piloti. Palikt te jau sāk kļūt bīstami. Dans apņēmīgi piegāja pie komlinka pults un nospieda pogu. Te Dans Rods. Ceļamies gaisā nekavējoties! Kodus var minēt pa ceļam līdz angāra slūžām. Ja tad nebūs paspēts, tāpat būs jākāpj kādam tur ārā un jālauž uz vietas. Beidzu! Piloti... Varbūt vēl taisās prasīt dispečeriem atļauju pacelties? viņš pie sevis nošķendējās. Tagad varam pievērsties savam darbam! Dans uzsmaidīja abiem baltādainajiem un saberzēja rokas. Palīdzēsiet? Šo rakstu rediģēja Roviela: 24.01.2007 15:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nesagaidījusi atbildi, Alexiela apjuka vēl vairāk.
Vai jūs varat pieslēgt mani pie kodu pults? Tad noraidīt visas iespējamās variācijas es varēšu 3 minūtēs un 45 sekundēs. Iespējams, ka pēdēja kombinācija nav pareizā. Tas būtu ātrāk. Visas viņas sistēmas un mikroshēmas brēca par šo darbību - izrādīt kaut minimālas vadības spējas bija NĒ, NĒ, NĒ! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Kaers pēc tam, kad Dimensio bija pārvērties par sevi, ātri iekļuva kuģī. Viņš nezināja, kur varētu doties, kam noderēt, tādēļ devās uz pilotu kabīni.
Kad viņš tur ieradās abi piloti (tie kas bija pieteikušies par tādiem būt)sēdēja jau savās vietās un blakus viņiem atradās androīds. Heopsīts piegāja pie viņiem un uzjautāja - Nu kā ir, cik ilgi līdz mēs varēsim izkļūt no šīs "bedres"? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jāatver izeja.
Alexiela atbildēja. Un tad varēsim "izkļūt no šīs "bedres"". Problēma - pašlaik izeju atvērt nav izdevies. Vai tev ir zināšanas, kā pievienot mani šai iekārtai? Viņa norādīja uz mazu panelīti, kurš paredzēts koda ievietošanai. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Diemžēl manas zināšanas un prasmes apieties ar tehniku ir nekādas - tad jau kaut kāda pabira no galaktikas attālākā nostūra varētu ģērbties kā valdnieks. Eh, mana specialitāte ir darījumi. - heopsīts sadrūma, viņam jau tika teikts bērnībā, ka bez šādām tādām tehniskām zināšanām būs grūti iztikt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Enaoli tikai pamāja ar galvu, kad brālis iepazīstināja cilvēku ar viņu. Arī viņa pasmaidīja.
Pašlaik sarunām patiesi nebija laika. Piloti vēl nebija "pacēluši" kuģi. Tagad patiesi viņi nebija vajadzīgi. Pagaidā viņi savā specialitātē bija lieki. Tagad viņi varēja tikai mācīties tehniskās kuģa lietas. Nav nekāda starpības.Enaoli pie sevis nodomāja. Tiksim ārā no šejienes, tāpat visi pašķirsies kur' kurais. Mēs tikai traucējam, Leio. Enaoli sarunājās ar brāli. Neviens no klātesošajiem to dzirdēt nevarēja. Tā kā meteolīdiem bija savādāk attīstītas maņas, savā starpā tie varēja sarnāties telepātiski. Enaoli nepagrezās ptret brāli. Vņa skatījās uz Danu Rodu, kurš droši vien padomāja, ka viņa uzmanīgi klausās visā, ko viņš saka. Citu domas meteolīdi gan nolasīt nevarēja. Tas nebija viņu spēkos. [Bold Italic tekstu nevar saklausīt neviens, izņemot Enaoli un Leio.] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Enaoli, ej, es te vēl kādu brīdi palikšu un palīdzēšu ar tehniskajiem darbiem. Es domāju, ka tas man noteikti nesagādātu grūtības, kā arī zināšanas šai jomā man ir pietiekošas lai atšķirtu kad dzinējs ir un kad nav nojucis. Leio atbildēja māsai. Roka atkal tika nolaista gar sāniem un viņš viegli levitējot virs zemes pamāja ar galvu. Dan Rod, esmu Jūsu rīcībā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ļoti jauki!
Dans ātri pievienoja testa kabeļus hipertelpas dzinējam un ieslēdza pārbaudes režīmā. Atskanēja tāda kā gandrīz nedzirdama dūkoņa, kaut kur uz cilvēka dzirdes robežas tā kā kaut kas skanēja. Tā ir pareizi, mehāniķis vērās mēraparātu skalās. Tagad es mainīšu režīmus, bet skaņai un vibrācijai nebūtu jāmainās. Brīdini, lūdzu, ja pēkšņi tā nav. Manai ausij šī skaņa ir tik ļoti slikti dzirdama, ka varu kļūdīties. (OOC - domāju, nekas nemainās. Dzinēji ir pilnīgā kārtībā) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mēri nomainījās, bet Leio neko savādāku nedzirdēja, aizvien melodiska dūkoņa, kas mijās ar titānisko skaņu. Ja nekļūdos viss ir pilnīgākajā kārtībā. Viņš sacīja. Tad viņš uzgrieza muguru mehēniķim un paļaujoties uz vibrācijām iezīmēja telpas kontūras, izeja un tālākie gaiteņi bija brīvi saredzami. Bilde atkal izzuda un to aizklāja ierastā tumsa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 16:53 |