![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Tad nu izdomāju veidot spēli par savu mīļāko tēmu XD
Tātad: Ir 1650. gada decembris. Transilvānijas ciematu Alba-Juliju ir apsēduši vilkači un ciemata mācītājs ir izsūtījis vēstules ar aicinājumu palīdzēt labākajiem Rumānijas vilkaču medniekiem. Mednieki ir atbildējuši aicinājumam un nolēmuši sapulcēties Sibiu ciemā, kas ir lielāks un atrodas apmēram 58,5 km attālumā no apsēstā ciema, lai kopā dotos darīt savu darbu. Arī ceļš uz Alba-Juliju nebūs viegls- puse no ceļa ved pa Dienvidkarpatiem, otra puse- neapdzīvotā klajumā. Ir vēl pēdējais pārbaudījums- Murešas upe, kuru klāj visai plāna ledus kārta. Tiklīdz šīs grūtības būs pārvarētas, medības sāksies un tikai kopīgiem spēkiem mednieki atbrīvos ciemu no vilkačiem. Atļāvos ņemt reālas vietas un mūsdienu pilsētas pārveidot par ciemiem. Priekštatam karte. Pieteikties man pa PZ, bet kurš grib var ielikt arī te. Anketa: Vārds, Uzvārds (iesauka): Dzimums: Vecums (vismaz 21 gads): Pakāpe (21-26 māceklis, virs 26- mednieks): Raksturs: Biogrāfija, sociālā piederība, dzīvesvieta: Ieroči (pasvītrot to, ar kuru rīkojas vislabāk): Pieredze (nepārspīlēt, pieredzi saskaņot ar pakāpi): Izskats vai bilde: Es papētīju ieročus 17. gs. Daži piemēri: zobeni te un te. Pēdējais ir reģionam visatbilstošākais. Musketes te Ir arī pīķi, arbaleti, loki, bultas utt. (atcerieties, ka vilkaci var nogalināt ar sudrabu). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Jā pieņemšu. Tik jāsarunā kādas ir mūsu attiecības kās kolotājam ar mācekli. Mans tēls nav nekāds "pūkainais lāčuks.". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
*blondīne saausās* Ļoti gaidu brīdi, kad spēle sāksies. Snorke, būs labi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.07 Kur: Tumsā ![]() |
Kad pieteicos, dzimumu proporcija izskatījās ne tā, kā tagad, tāpēc izvēlējos to, ko nu izvēlējos. Ja nepieciešams, varu Anitas vietā spēlēt, teiksim Andreju. Varbūt tas pat būtu vieglāk.
Vajag? Šo rakstu rediģēja dark_one: 13.01.2007 23:12 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Domāju, ka būs tīri labi. Domāju, ka neko īpaši tas nemaina. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
arī mans tēls ir džeks, tak što būs okei ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.07 Kur: here, jeah ![]() |
nu gan mēs būsim vesels bars!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
a medniekam takš nevaig obligāti mācekli? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.07 Kur: Tumsā ![]() |
CITĀTS(coldy @ 13.01.2007 23:51) [snapback]1090874[/snapback] nu gan mēs būsim vesels bars!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) a medniekam takš nevaig obligāti mācekli? Pieņemu, tie mednieki, kas spēlēs bez mācekļa var pieņemt, ka viņu iepriekšējie mācekļi jau devušies uz tuvākām pārrunām ar savu radītāju? Par baru gan jāpiekrīt. Tāds padrūms maitas putnu bars sanāks. Šo rakstu rediģēja dark_one: 13.01.2007 23:56 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
tas gan... bet gan jau. Jāgaida Jūnija Samāras atbilde ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Eh nevaru nosūtīt Jūnija Samārai PZ tāpēc jautāšu te. Vai var vēl pieteikties?
Vēl viens maitas putns (ja tikšu akceptēts, kāds var nākt par mācekli.) Šo rakstu rediģēja mr Bl@ck: 14.01.2007 00:04 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.07 Kur: here, jeah ![]() |
fū, nē manai Sīrai nebūs bijuši nekādi tur mācekļi. viņa ir ļoti neatkarīga sieviete!
varbūt mēs pa ceļam apmirsim un paliks mazāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Lieliski! Puišu pieaugums! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es palieku meitene. Man ir tiesības par tādu palikt. Kad es vēl pieteicos bija nepieciešamas sievietes tā kā palieku vien sieviete. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
dabūju bildi Sīrai, bet viņa tikai ir bālāka.
(IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e358/Ausminta/The_calm_before_the_storm.jpg) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Apsveicu GM bijušajos svētkos... Labāk vēlāk, nekā nekad! Vnk pie datora bija problemātiski tikt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
Jā ,nu tīri normāls bariņš ,bet kad sākās pati lomu spēle vai kāds man lūdzu nevarētu atgādināt?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Jūnija Samāra @ 11.01.2007 20:29) [snapback]1089685[/snapback] Labi, ak jūs tādi saprātīgi. Pirmdien tapēc, ka gribu būt labs GM un uzraudzīt visu, lai jums nepaliek garaicīgi. P.S. Neaizmirstiet savu GM rīt apsveikt dzimšanas dienā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Lūdzu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Oho. Ienāku un skatos, ka cilvēku ir saradies vēl vairāk. Izskatās ka šī būs spēle, kurā par cilvēku trūkumu sūdzēties nenāksies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Bučas GM pagājušajā dzimšanas dienā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 Kur: In the middle of Crossroads ![]() |
Vārds, Uzvārds (iesauka): Cristopher Fon Nogard ''Silver''
Dzimums: Vīr Vecums (vismaz 21 gads): 27 gadi Pakāpe (21-26 māceklis, virs 26- mednieks): virs 26 Raksturs: Kluss , mieriiigs pret sveseniekiem draugu viduuu atraisiiitaaks bet taa pat nav paraak runiiigs Biogrāfija, sociālā piederība, dzīvesvieta: Viņa vecākus kad vinam bija 16 gadi nogalinaaja vilkaci un vinja vecaako brali par taadu parveeta, vinja vecaaki bija diezgan bagaati un vinjiem piedeereja muiza transilvanija tacu vilkacu uzbrukuma laikaa taa nodega, un kops taa laika vinjs tur nav atgriezies, vinju uzzaudzinaaja vecaaku kalpotaajs Sirkoas (Austrumnieks) kas vinjam iemaacija nedaudz lieltot zobenu un loku veel laabaak nekaa vinjam to bija iemaacijis teeevs, kad Cristopheram bija 23 gadi Sirkoas pazuda bez peedaam dodoties mediiibas un tika uzskatiits ka vinju saplosija vilkaci. Kops taa laika Cristophers izmantojot sava teeva zobenu un dazus Sirokasa ieročus mediii un izniiicina vilkacus Ieroči (pasvītrot to, ar kuru rīkojas vislabāk): apzeltīts sava teva zobenens ja cinaas 1vs1 (IMG:http://dragonsedge.biz/images/Richard_Lionheart_Sword.jpg) veel izmanto Sirokasa ieročus: http://www.gungfu.com/pics_info_pages/swor...onin_double.jpg http://gungfu.com/pics_info_pages/swords_c..._broadsword.jpg http://i13.ebayimg.com/01/i/03/a8/eb/36_2.JPG Pieredze (nepārspīlēt, pieredzi saskaņot ar pakāpi): kops apmeeram 23gadu vecuma nogalina vilkacus vinjs cinaas beizbailiigi jo vinam vairs nav ko zaudeeet vinjs ir nogalinaaajis jau 15 vilkacus bet veel nav atradis tos kas nogalinaaja vina gimeni taapec nedomaa apstaaties kameer nebuus tos atradis Izskats vai bilde: (IMG:http://www.visimag.com/exclusive/images/fb2_knight_ledger.jpg) Šo rakstu rediģēja Elven: 15.01.2007 15:11 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Nu bāc vajadzēja postot anketu vēlāk!! Savādāk mans tēls ir viens no vecākajiem bet ir nogalinājis tikai aptuveni 20 vilkačus 9 gadu laikā kamēr, citi tikpat nobeidz 2-3 gadu laikā!!!
Varbūt ka vel varu pielabot savu "upuru" skaitu lai mans tēls priekš sava vecuma neskaitītos totāli atpalicis(Pat neskatoties uz pielikumu kuru zina Gm) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Sakarā ar vētru un visu notikušo [elektrības un sakaru traucējumi, krītoši koki u.tml.], Džūnai ir problēmas ar internetu [kā man ziņo droši avoti], tāpēc spēles sākumu nākas atlikt. Domājams, ka ne uz ilgu laiku.
Un mr Bl@ck drīkst pieteikties. [Sorry, Džūn, ka šefoju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 Kur: In the middle of Crossroads ![]() |
kad vinja saaksies?
p.s. es esmu uznjemts?? p.s.s. zobens kalts no sudraba nevis apzeltiits sor (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Šo rakstu rediģēja Elven: 15.01.2007 20:11 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Es jau domāju, ko pret vilkačiem līdz zelta zobens... Žēl, ka GM pazuda...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 20:24 |