![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Tad nu izdomāju veidot spēli par savu mīļāko tēmu XD
Tātad: Ir 1650. gada decembris. Transilvānijas ciematu Alba-Juliju ir apsēduši vilkači un ciemata mācītājs ir izsūtījis vēstules ar aicinājumu palīdzēt labākajiem Rumānijas vilkaču medniekiem. Mednieki ir atbildējuši aicinājumam un nolēmuši sapulcēties Sibiu ciemā, kas ir lielāks un atrodas apmēram 58,5 km attālumā no apsēstā ciema, lai kopā dotos darīt savu darbu. Arī ceļš uz Alba-Juliju nebūs viegls- puse no ceļa ved pa Dienvidkarpatiem, otra puse- neapdzīvotā klajumā. Ir vēl pēdējais pārbaudījums- Murešas upe, kuru klāj visai plāna ledus kārta. Tiklīdz šīs grūtības būs pārvarētas, medības sāksies un tikai kopīgiem spēkiem mednieki atbrīvos ciemu no vilkačiem. Atļāvos ņemt reālas vietas un mūsdienu pilsētas pārveidot par ciemiem. Priekštatam karte. Pieteikties man pa PZ, bet kurš grib var ielikt arī te. Anketa: Vārds, Uzvārds (iesauka): Dzimums: Vecums (vismaz 21 gads): Pakāpe (21-26 māceklis, virs 26- mednieks): Raksturs: Biogrāfija, sociālā piederība, dzīvesvieta: Ieroči (pasvītrot to, ar kuru rīkojas vislabāk): Pieredze (nepārspīlēt, pieredzi saskaņot ar pakāpi): Izskats vai bilde: Es papētīju ieročus 17. gs. Daži piemēri: zobeni te un te. Pēdējais ir reģionam visatbilstošākais. Musketes te Ir arī pīķi, arbaleti, loki, bultas utt. (atcerieties, ka vilkaci var nogalināt ar sudrabu). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Eksāmeni ir svēta lieta. Un galu galā jūnija vidū beidzas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Un es palieku pilnīgi noteikti In game |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
Es atvainojos jautāt ,bet kad ciemam nāks virsū lielie vilkaču bari ,manuprāt, vienmēr būtu jābūt kaut kādai lielajai cīņai, ne?? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Varbūt saņemamies un postojam? Visi!
Nevis tikai viens mednieku pāris. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Spēle taču laba! Negribētos, ka tā apstātos. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
piekriitu speele ir laba.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Es nebūšu tik ļauna un nepametīšu spēli, ja PĀREJIE man neļaus NOMIRT!
Kas tas ```` par gājienu. Lūdzu, Džūn, sūti man Dieva brīnumu vai nemirstības eliksīru, ja citi nevīžo par mani gādāt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Turpini, turpini, mums visiem eksāmeni. Gan jau kkā tiksim galā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
*bikli noklepojas*
Tā kā North ir ĻOTI ilgi pabijusi prom, viņa vairs nezina, vai āds viņas tēlu nav nogalinājis, kaut kur nogrūdis vai sazin ko vēl izdarījis. Es pat vairs neceru tikt atpakaļ spēlē, bet tomēr cerība mirst pēdējā. Izredzes? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Labi, dodamies glābt Deniju... Un Zane! Nekas vēl nav nokavēts. Nesies tik uz baznīcu, tur tevi sagaidīs izpalīdzīgs cilvēku bariņš... Un pie tam, tīrās intereses pēc, cik cilvēku jau ir baznīcā?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
CITĀTS(Hworang666 @ 14.06.2007 13:52) [snapback]1153680[/snapback] Labi, dodamies glābt Deniju... Beidzot. paldies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Mana glābšana Natanielai izvēršas visai sāpīga. man tikai mazliet radās šaubas, kas notiek ar asinīm, kad izvel mietu (saskatījos "Lidojošo dunču namu"), bet mēs te neesam ārsti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es zinu, ka prasu daudz, bet lūdzu nogādājiet mani baznīcā vai jebkur, kur mani neapēdīs vilkači. Džūnāāā, mosties. Man gribas action. (It kā vēl nepietiktu ar miršanu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) Šo rakstu rediģēja Denija: 19.06.2007 13:46 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Denij, ja tu tik ļoti gribi iekšā, tad centīšos, kaut ko tādu sarunāt ar Hworangu, bet tev vajadzētu celties, jo ilgi mēs šitā nevarēsim. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Wolwerine @ 19.06.2007 17:46) [snapback]1155595[/snapback] Denij, ja tu tik ļoti gribi iekšā, tad centīšos, kaut ko tādu sarunāt ar Hworangu, bet tev vajadzētu celties, jo ilgi mēs šitā nevarēsim. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Ha, ha. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man bija miets vēderā, es cīnījos ar vilkaci, nevis ieskrēju ar galvu stabā. Domājams, ka mana Nataniela atļausies gulēt un ārstēties vismaz dienas divas. Un cīnīties nez vai vairs varēšu. Rūpējieties par mani. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Vai atstājiet nomirt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Džūna, skola un eksāmeni galā. Saņemies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
It kā es nezinātu. Tas, ka dzēruma dēļ neatceros izlaiduma nakti, nenozīmē, ka visu citu esmu aizmirsusi.
1. Visi tie mednieki, kas pārvērtās par vilkačiem-atcerieties, ka jūs esat nolemti nāvei. Mēs ieradāmies novākt visus vilkačus, paši vainīgi, ka tādi esat (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) 2. Nekādas mīlestības, to es sen kā teicu. Esmu labojusies. Mattias, beidz gulēt. Ja ne, pats vainīgs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Klau, bet par manu tēlu neesat aizmirsuši? Vai viņš paliek saplosīšanai?
Es esmu palicis sēzot mežā un gaidot GM norādes. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Hm. Es arī joprojām neziu kurp dēties. Tā arī pēc izlasītajiem postiem nezinu, kur nozuda visi pārējie. Šķiet, ka man arī vajadzētu būt netālu no mr Bl@ck tēla. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Mans tēls vēl arvien grib dzīvot, tā kā jums nāksies papūlēties, lai viņu nogalinātu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
NorthSee tu esi baznīcā, ja es nemaldos un guli bezsamaņā pie manis un Wolwerine tēla. Laikam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
Vai tad nevarētu šiem inficētajiem medniekiem dot kādas brīnumzāles? Vismaz tiem, kas vēlas spēlēt? Pārējos inficētos, kas ir neaktīvi un nespēlē gan varētu nogalināt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
NorthSee tu esi baznīcā, ja es nemaldos un guli bezsamaņā pie manis un Wolwerine tēla. Laikam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Netiek jaukta ar mani? Es izbaudu to, ka mani tūlīt apēdīs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Varbūt pameklējiet zem grīdas kādu kapliču un noslēpiet mani tur. Es baidos, ka manas asinis pārāk pievilina mūsu draugus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tātad es sajaucu. Dīvaini, ka es atceros, ka savāca NorthSee tēlu. Nu, laikam, jau es maldījos. Nu, nekas!
Jā, labi. Pamēģināsim tevi iebāzt pie kāda skeleta, vecā kapā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lūdzu, savācieties visi tajā nelaimīgajā baznīcā. Un piesakās visi, kuri pārvērtās par vilkačiem.
Bl@ck, tu netiksi saplosīts, jo neesi vilkacis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 Kur: In the middle of Crossroads ![]() |
Labi esmu atpkaļ pēc ''neilga'' atvaļinājuma no i-neta un Latvijas.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labi esmu atpkaļ pēc ''neilga'' atvaļinājuma no i-neta un Latvijas.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tad gatavojies mirt. Kad visi, kuri pārvērtās par vilkačiem, es sadalīšu jūsu slepkavas. Lai vai kā, Denijai būs jāizdomā kā tevi novākt. Hvo, tev būs viņai jāpalīdz, jo viņa ir ievainotā. Bl@ck un Demiurg, jums jātiek galā ar NorthSee. Kā un kur jūs paši savā starpā varat vienoties. Varat mēģināt nocietināties baznīcā. Varbūt kāds var sabrūvēt kādas brīnumzāles Natanielai, kas viņai palīdzētu izārstēties? Viņa izmisīgi grib cīnīties. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 18:38 |