![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
Es nobalsoju par Šajā skolā-protams, vispār- nē... man vnk tā ir... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
es tiešam nezivu vai varētu iztikt bez elektronikas ,jo es esmu tik ļoti atkarīga no tās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.07 Kur: Planēta Zeme ![]() |
domēju ka spetu iztikt. Vismaz kādu laiku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.08 Kur: Pasaule. ![]() |
Šajā skolā es noteikti varētu iztikt bez elektronikas, jo vispār būtu dīvaini, ja kaut kāda datora vai mobila dēļ es nedotos uz skolu...Bet vispār, šobrīd bez elektronikas iztikt es nevarētu, konkrēti, bez mobilā telefona. Nu, ja nu vienīgi no tā būtu atkarīga mana dzīvība. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
man elektroniku nevajadzētu - man būtu burvju elektronika! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
piemēram medžik dators! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.08 Kur: Aizliegtajā mežā ![]() |
Kam man elektrotehnika, ja ir burvju nūjiņa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.08 Kur: rokas stiepiena attālumā ![]() |
Nu, es domāju, ka vietā kur visapkār ir burvestības un maģija, tik tiešām nebūtu vajadzības pēc elektronikas... turpretī parastās skolās, kur nekā cita kā mācības un draugi nav, nu tur gan gals būtu klāt... pieņemsiem to pašu matu žāvēšanu ar fēnu... Cūkkārpā to varētu darīt ar burvestības palīdzību, bet pilnīgi parastā skolā... heh... labi, ka tas laikmets ir galaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Nāktos. Turklāt burvestības pa daļai to aizvietotu. Un par pārējo tādā vietā varētu arī aizmirst.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
Kam vajadzīga elektronika ja var ne tikai sēdēt pie datora, bet arī viskautko uzburt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
Var iztikt:)Tas grāmatā teikts.Bet parastā skolā nē(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.08 Kur: Pamestā rotaļu laukumā. ![]() |
Nū.. Iespējams..
Man šķiet, ka tur bija rakstīts, ka nemaz elektriskas ierīces Cūkkārpā nedarbojas - wai warbūt es tikai kļūdos.? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Es esmu pieradis pie elektronikas ierīcēm. Principā dzīvot varu bez tām, bet nebūtu par tādu iespēju laimīgs un ilgi domātu, cik žēl ka nav datora, televizora, mp3...
Bet Cūkkārpā - tur ir maģija. Un Maģija ir daudzkārt aizraujošāka par jebkuru elektronisko iekārtu. Tur es vārētu mierīgi dzīvot bez iekārtām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Protams, ka varētu.
Attiecīgā vide un cilvēki mani pārņemtu pietiekami, lai tehnika man liktos neiederīga visā tajā un pat justos neērti, ja man kāds zvanītu vai būtu jāpārbauda mistisks e-pasts utt. Līdz ar to es arī visticamāk atsvešinātos no vientiešu dzīves un tehniskajām iespējām. Šo rakstu rediģēja Massacre: 16.07.2008 13:27 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Cukarpaa laikam varetu, bet vispar es laikam nojugtos bez elektronikas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.08 ![]() |
Protams, ka varētu, priekš tam jau ir domātas visas tās burvestības... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.08 Kur: Šajā Saulē. ![]() |
Es gan neteiktu, ka priekš tam ir "maģija un visādas burvestības", lai ar to aizstātu elektroniku. Elektronika - tas ir sūds. Viens sūds no visiem sūdiem, ko mēs esam izgudrojuši komforta vārdā. Nu un, ka spuldzītes vietā būtu sveču uzgaļi un ledusskapja vietā vīna pagrabi hektāru platībās? Ir arī bijuši laiki, kad cilvēki dzīvoja bez datora...
Un, runājot par maģiju, man vispār gribētos dzīvot alā vai būdelē zem lāču segām, ja vien es to mācētu. Pilsētā dzimušajam to laikam nekad neiespēt... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: Saules dieva tuvumā. ![]() |
Es nobalsoju par ''Es nevaru dzīvot bez kaut vai datora!''. Protams, bez datora es varu izdzīvot, bet jūtos kā bez rokām, ja man nav līdzi telefons un mūzikas atskaņotājs. Bet iedziļinoties tajā visā, es domāju, ka savu atkarību no mūzikas un sarunām tomēr varētu pārvarēt, ja atrastos Cūkkārpā. Pavisam noteikti atrastu veidu kā sevi tur nodarbināt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Protams, ka var'etu iztikt bez jebk'adas tehnikas, jo - ar ma'giju itin viss b'utu iesp'ejams!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tas b'utu pat aizraujo'si - izmantot citas manjas un speejas, lai iistenotu it kaa neiistenojamo!!! Jebkuras gruutiibas dod iespeeju rast jaunus risinaajumus, atraisiities radoshumam un riskeet. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Es par PROTAMS, jo pat tagad man ir tā, ka pat tā īsti negribas sēdēt pie tā datora. Tomēr - garlaicīgi. Nu labi, reizēm nav gan.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
Es pat bez cūkkārpas varētu iztikt bez elektronikas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Ē-pastu nemaz nevajag, ir taču mīļi kakājoši putniņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Arī izklaižu netrūkst... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Es nobalsoju par cits variants, jo es tik tiešām nezinu vai varētu. Ir bijušas nedēļas, kad dzīvojos vien ar savu MP3 un elektrību.
Gribēju spiest podziņu, kas vēstītu: protams!, tomēr noraustījos. It kā jau var pierast pie dzīves bez datora, elektrības un pārējā, ja ir labi aizvietotāji un tai pat laikā tur tādi būtu. MSN, piemetam, varētu aizvietot ar runāšanos caur kamīnu, e-pastu ar pūcēm, TV es nelietoju arī tagad. Mazliet biedē dzīve, bez mūzikas, bet iespējams, ka arī tam rastos risinājums. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 00:28 |