![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
Es nobalsoju par Šajā skolā-protams, vispār- nē... man vnk tā ir... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.12.06 ![]() |
protams ka iztiktu, nafik vajag tehniku?
iznjemot apgaismojumu un veel paaris ieriices protams ka vajadzeetu, bet nederiigu tehniku kaa televizoru, telefonu vai datoru tur noteikti nevajadzeetu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
šajā skolā protams ka noteikt es domāju ka vispār nē pieņemsim bez telonafona
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
es nezinu.. iespējams, ka jā, ja visur būtu līdzi zizlis. bet, lai visur to vajdzētu lietot... pff... laikam domāju, ka nē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
CITĀTS(Seila @ 04.12.2006 19:26) [snapback]1071096[/snapback] galu galā dators jau sen ir kļuvis par mūsu dzīves neatņemamu sastāvdaļu un to aizvietot var patiešām īsta maģija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) mhm, piekrītu. arī tāpat varu labi izdzīvot bez trauku un veļasmazgājamās mašīnas, ūdeni sildot uz malkas plītiņas. un arī bez elektriskā apgaismojuma nu vnk lieliski varēu iztikt, dzīvotu sveču gaismā, ja vien tas nesanāktu tik dārgi. arī vnk lasīt un/vai mācīties ir pavisam cits kaifs, ja grāmatu tev apgaismo svece. ja būtu maģija man vispār vairs nebūtu problēmas, arī ar telefonu tik dikti neauklētos. bet tagad, kad nav tādas alternatīvas, izvēlos internetu. bez telefona arī labi iztiktu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) nejūtos no tā tik atkarīga |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
es domāju, ka es varētu iztikt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
es bez datora varētu izdzīvot. un bez telefona ar' un bez visiem pārējiem elektronikas verkjiem ar' . cūkkārpā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
Jā, protams, es varētu iztikt.
Neesmu jau nekāda atkarīgā. Taču pavisam bez elektronikas - tur nu gan būtu tā.. pašvaki.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.07 Kur: starp nāvēžiem ![]() |
tieši Cūkkārpā-noteikti. Tur ir daudz interesantākas fīčas kā sēdēšana pie datora, runāšana pa mobīlo un visu pārējo
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 Kur: tur, kur tu nē. ![]() |
Protams ka varētu izsturēt_nesen nonācu situācijā kurā bez elekrtonikas bija jadzīvo (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Ja ir laba kompānija bez problēmām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Jelgavas juceklī.... ;) ![]() |
protams, varētu... man arī nesen bija tāda situācija ka elektribas nebija kādus 3 vakarus pēc kārtas....
mierīgi sēdēju un sveču gaismā lasīju.... nav tak traģiski...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif) un turklāt šaubos, ka Cūkkārpā ir vajadzīga tāda lieta kā elektrība.... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.07 Kur: Somewhere in the sky... ![]() |
Es nobalsoju par variantu - šajā skolā - jā, vispār - nē.Tur cūkkārpā to visu var paveikt ar maģijas palīdzību.Bet ikdienā bes elektronikas būtu grūti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
es domāju, ka vismaz mēginātu iztikt bez elektronikas-tas būtu izaicinājums man.ok, reālajā dzīvē es neateju ne soli no sava mobilā, bet man liekas, ka Cūkkārpā būtu daudzkas cits interesants darāms, kā runāt pa mobilo.Kas attiecas uz modinātāju - ir arī mehāniskie.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Ja es mācītos tādā brīnumā kā Cūkkārpa, tad man nekādu tur vientiešu elektrību nemaz nevajadzēu. Būtu taču maģija! Ar to aizstājams ir viss elektroniskais!
Piem. SMS vietā mierīgi var aizsūtīt vēstuli ar pūci. Tā ir priekšrocība, jo nemaz nav jāzin nezināmi numuri, tikai jāuzraksta saņēmēja vārds uzvārds! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Es domāju,ka mierīgi varētu iztikt bez elektronikas,jo mūsu vientiešu "fīčas" aizstātu burvju ražojumi,kas gan būtu savādāki,bet mēs neko nezaudētu. Pūču pastam ir liels mīnuss,ka ja ir vajadzīga ātra atbilde,bet mēs SMS vietā varētu izmēģināt,ko daudzkārt efektīvāku-sarunāšanos caur uguni,ja vēl atceramies Harija un Siriusa sarunu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.07 ![]() |
38.89% piekrītu. Cūkkārpā, ja tāda tiešām būt, nebūtu laika nekādiem datoriem un citiem elektroniskiem niekiem, kas pašlaik manā dzīvē ir no svara. Kā būtu ja būtu. Pasapņot jau mēs visi varam, tā kā domāju, ka C-ārpā varētu iztikt bez nekādas elektrības, priekš kam tad burvestību! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Vai Cūkkārpā tu varētu iztikt bez elektronikas?
viss atkarīgs no apstākļiem un šaziņas iespējām ar ārpasauli. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.07 Kur: Strupa kabinetā ![]() |
Es domāju, ka 100% ka Cūkkārpa varētu iztikt bez elektrības, visu atrisinātu maģija! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Nezinu gan, bet tā kā es varētu likt lietā magiju! JUU
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Bet protams ka varetu jo kam tad vjadziga elektriba ja ir maija kas spej izgaismot pat tumsako nosturi....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
ja jau burvji paši spēj dzīvot pilnvērtīgu dzīvi bez elektronikas, un tikai blisina acis par vientiešu lietām, tad jau es arī elementāri spētu iztikt bez tās!!! patiesībā es jau varētu arī tagad bez tās iztikt, bet ja jau ir iespēja to izmantot, tad ko tur krāmēties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.08 ![]() |
Tur pa elektroniku man pat domaat negribeetos! Ideaala pasaule, un ja veel maceetu burties O.O
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 00:29 |