Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Pussala - Izredzētie, ATD pavediens
zenofeX
iesūtīt 23.08.2006 18:47
Raksts #1

Kārto SLIM-us

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.11.03
Kur: nemitīgā kustībā/nav

Šeit:

1) Jautājumi, kas attiecas uz spēli kopumā
2) Ārpus personas jautājumi un sarunas
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
12 Lapas V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (80 - 99)
Romija
iesūtīt 02.11.2006 15:59
Raksts #81

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

Nez, man jau netraucē. Manis pēc katrs tēls var taisīt visādus brīnumus. Galavārds tāpat pieder GM!

+Citēt rakstu
zenofeX
iesūtīt 02.11.2006 19:59
Raksts #82

Kārto SLIM-us

Ai, ko nu tur! Bija jau ok, atbilstoši situācijai un jauki. Pie tam, kā jau Ausminta te minēja, Liviana patiesi ir mācīta burve. Tikai to neviens pa spēlei nezin, ja? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 02.11.2006 20:35
Raksts #83

Fotogrāfs 2007

Protams, ka nezina! It īpaši tie, kas ar maģiju nenodarbojas, varētu neatšķirt burvjus no vienkārši talantīgajiem. Un kāda gan daļa. Vismaz pagaidām...

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 03.11.2006 10:14
Raksts #84

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

GM, paldies!
Vienīgi šis teikums - "Rigors pamāja, skatoties Rovielai acīs." Ē... jā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
zenofeX
iesūtīt 05.11.2006 18:57
Raksts #85

Kārto SLIM-us

Hm, nekur neatminos, ka būtu lietojis terminus "zem formas" un "dīvainlaiks". Bet, man tie ļoti iepatikās, tāpēc oficiāli paziņoju par to ieviešanu Pussalas pasaulē.
Kā arī, protams, ka Liviana un Ilomi zina, kā savērpt aizsardzības maģiju pret meklēšanu zem formas.

+Citēt rakstu
Ausminta
iesūtīt 06.11.2006 00:16
Raksts #86

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 14.10.04

hehehe (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Ā un par to kuģi+sienu - tad mēs toreiz visu labi dzirdējām, tikai neko neredzējām?

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 06.11.2006 09:10
Raksts #87

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Es nezinu, vai mēs vēl kaut ko dzirdējām pēc tam, kad siena mūs ieskāva. To es, atzīstos, piedomāju klāt. Pirms tam gan - kas varēja traucēt dzirdēt, vai sajust kā kuģis kustas? Redzēt neredzējām, man šķiet.

+Citēt rakstu
zenofeX
iesūtīt 06.11.2006 09:36
Raksts #88

Kārto SLIM-us

Jā to haosu uz kuģa bojā ejas brīdī jūs dzirdējāt, bet neredzējāt. Pēc tam kaut kas jums aizmigloja prātu, domas pārstāja kustēties un... vispār sajūtas kā iemiegot.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 06.11.2006 09:42
Raksts #89

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Tad apmēram pareizi apstāstīju. Gandrīz! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 07.11.2006 12:27
Raksts #90

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Vai nevajadzētu pagaidīt un noskaidrot, ko īsti atrada Valto, kas kādu brīdi pēta sienu no otras puses? Varbūt trepes ir tur? Vai kas cits?
Lai atkal nesanāk pārāk lielas laika cilpas.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 07.11.2006 12:37
Raksts #91

Fotogrāfs 2007

Man liekas, ka mūsu trijotne tieši šobrīd ir tādā attālumā no Valto, ka jāgaida ir GM atbilde. Katrā ziņā sapratu, ka arī Valto aizgāja tālāk aiz sienas, apmēram tur pat, kur trīs sievišķi virzās.

+Citēt rakstu
Nimue
iesūtīt 07.11.2006 12:51
Raksts #92

Istari māceklis

Pievienojās: 29.12.03
GP eksperts 2006

CITĀTS(Etasi @ 07.11.2006 12:37) [snapback]1060193[/snapback]

Man liekas, ka mūsu trijotne tieši šobrīd ir tādā attālumā no Valto, ka jāgaida ir GM atbilde. Katrā ziņā sapratu, ka arī Valto aizgāja tālāk aiz sienas, apmēram tur pat, kur trīs sievišķi virzās.

Trijotne vai četrotne vai piecotne. Hevrina atbilde ar jāpagaida.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 15.11.2006 22:23
Raksts #93

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Vai mums vispār ir zināms, ka tādi vēsturnieki eksistē, t.i., vai Naizils nestāsta kaut ko pavisam ar mums zināmo pasauli nesavietojamu?

+Citēt rakstu
Ausminta
iesūtīt 16.11.2006 08:09
Raksts #94

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 14.10.04

Plus no manas puses jautājums par Pussalas valodām. Katrā valstī sava (Hatzeme, Arekada, Gobu zeme) + elfu? Vai arī ir kāds kommons? Kādā valodā mēs visu laiku runājam? Valodas barjera ar Koiki salas vietējiem gan, šķiet, līdz šim nav novērota. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
zenofeX
iesūtīt 16.11.2006 09:20
Raksts #95

Kārto SLIM-us

Roviela:
Jā, Pussalas pasaulē eksistē gan akadēmijas, gan dažādu profilu zinātnieki un zintnieki. Lai gan neviens no jums pa tiešo nav saistīts ar zinātnēm, tās eksistē, pēta, tās attīstās, un katrā zinātnes novirzienā ir atzītas autoritātes.

Ausminta:
Vispār visas cilvēku valodas ir mazliet līdzīgas, jo vēsturiski cilvēki šeit arī ir ieceļojuši, pateicoties tām anomālijām, ar ko ik gadu jāsastopas šai planētai, tas ir, viņi kopā ar gabalu zemes ir iekrituši starpdimensionālā caurumā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Elfu valoda no cilvēku atšķiras ļoti, tie ir no citas pasaules. Koiki salas iedzīvotāji pamatā ir ieceļotāji no Gobu Zemes, un runā gandrīz tieši tādā pašā valodā. Jūs visu laiku runājat Gobu Zemes valodā.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 16.11.2006 09:47
Raksts #96

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Paldies!
Viņš runā tik moderni, ka man radās šaubas, vai viņš, teiksim, pēkšņi nav uzradies te no kādas citas pasaules. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tāpēc pavaicāju - vai nav jāsāk satraukties.

+Citēt rakstu
vargr
iesūtīt 16.11.2006 09:52
Raksts #97

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 28.04.04

Kas attiecas uz Ilomi pēdējo jautājumu mūsu I.Džonsam – dabasbērniem elfiem laikam īsa atmiņa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Sk. rakstu #628.

Nūūū, protams, ja vien Ilomi nav padomā krustiska pratināšana. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 16.11.2006 10:09
Raksts #98

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Grrr... bet vienam otram citam ir... ē! nu labi. Nav tajā rakstā atbildes uz jautājumiem, kurus uzdeva elfa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
No Arekadas - tieši tāpēc! Vai tur nebūtu dabīgāk runāt dzimtā Gobu zemes valodā, nevis kādam tā ir svešvaloda? Jeb es ne tā sapratu? Tas var gadīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
vargr
iesūtīt 16.11.2006 10:23
Raksts #99

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 28.04.04

Jā, vienam otram vēl brīdi pēc iesūtīšanas ir IC manieres. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Ja reiz 100% visi šeit spēj nodalīt OOG infu, baru pateikt, ka Hevrins ir dzimis arekadietis. Tieši tāpēc vakar Zeno iejautājos par valodām, un nu tas nonāca līdz spēlei. Citādi visi runātu common gobiski bez kādām niansēm.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 16.11.2006 10:31
Raksts #100

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Skaidrs! A citādi man gluži nebija saprotams. Lai gan spēlē tam būtu jābūt jauki un ierasti zināmam, ja reiz blandās pa pasauli tik ilgi, cik to dara mans elfs. (Tas nav nevienam pārmetums! Es prasīju tāpēc, ka nonācu nesaprašanas grūtībās, un gandrīz vai nolēmu, ka Arekadā dzimtā valoda ir Gobu pamatvaloda, bet šim tipam tā nav dzimtā. Aizdomīgi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/fear.gif) Vārdu sakot - man uznāca zināma paranoja.)
Dialekts ir dialekts, bet pilnīga svešvaloda ir pilnīga svešvaloda. Tāpēc man nojuka, lūdzu neņemt ļaunā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu

12 Lapas V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
4 lietotāji/s lasa šo pavedienu (4 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 15.05.2025 23:57