![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Šeit:
1) Jautājumi, kas attiecas uz spēli kopumā 2) Ārpus personas jautājumi un sarunas |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Nez, man jau netraucē. Manis pēc katrs tēls var taisīt visādus brīnumus. Galavārds tāpat pieder GM!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Ai, ko nu tur! Bija jau ok, atbilstoši situācijai un jauki. Pie tam, kā jau Ausminta te minēja, Liviana patiesi ir mācīta burve. Tikai to neviens pa spēlei nezin, ja? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Protams, ka nezina! It īpaši tie, kas ar maģiju nenodarbojas, varētu neatšķirt burvjus no vienkārši talantīgajiem. Un kāda gan daļa. Vismaz pagaidām...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
GM, paldies!
Vienīgi šis teikums - "Rigors pamāja, skatoties Rovielai acīs." Ē... jā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Hm, nekur neatminos, ka būtu lietojis terminus "zem formas" un "dīvainlaiks". Bet, man tie ļoti iepatikās, tāpēc oficiāli paziņoju par to ieviešanu Pussalas pasaulē.
Kā arī, protams, ka Liviana un Ilomi zina, kā savērpt aizsardzības maģiju pret meklēšanu zem formas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.04 ![]() |
hehehe (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ā un par to kuģi+sienu - tad mēs toreiz visu labi dzirdējām, tikai neko neredzējām? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Es nezinu, vai mēs vēl kaut ko dzirdējām pēc tam, kad siena mūs ieskāva. To es, atzīstos, piedomāju klāt. Pirms tam gan - kas varēja traucēt dzirdēt, vai sajust kā kuģis kustas? Redzēt neredzējām, man šķiet.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā to haosu uz kuģa bojā ejas brīdī jūs dzirdējāt, bet neredzējāt. Pēc tam kaut kas jums aizmigloja prātu, domas pārstāja kustēties un... vispār sajūtas kā iemiegot.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tad apmēram pareizi apstāstīju. Gandrīz! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vai nevajadzētu pagaidīt un noskaidrot, ko īsti atrada Valto, kas kādu brīdi pēta sienu no otras puses? Varbūt trepes ir tur? Vai kas cits?
Lai atkal nesanāk pārāk lielas laika cilpas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man liekas, ka mūsu trijotne tieši šobrīd ir tādā attālumā no Valto, ka jāgaida ir GM atbilde. Katrā ziņā sapratu, ka arī Valto aizgāja tālāk aiz sienas, apmēram tur pat, kur trīs sievišķi virzās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
CITĀTS(Etasi @ 07.11.2006 12:37) [snapback]1060193[/snapback] Man liekas, ka mūsu trijotne tieši šobrīd ir tādā attālumā no Valto, ka jāgaida ir GM atbilde. Katrā ziņā sapratu, ka arī Valto aizgāja tālāk aiz sienas, apmēram tur pat, kur trīs sievišķi virzās. Trijotne vai četrotne vai piecotne. Hevrina atbilde ar jāpagaida. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vai mums vispār ir zināms, ka tādi vēsturnieki eksistē, t.i., vai Naizils nestāsta kaut ko pavisam ar mums zināmo pasauli nesavietojamu?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.04 ![]() |
Plus no manas puses jautājums par Pussalas valodām. Katrā valstī sava (Hatzeme, Arekada, Gobu zeme) + elfu? Vai arī ir kāds kommons? Kādā valodā mēs visu laiku runājam? Valodas barjera ar Koiki salas vietējiem gan, šķiet, līdz šim nav novērota. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Roviela:
Jā, Pussalas pasaulē eksistē gan akadēmijas, gan dažādu profilu zinātnieki un zintnieki. Lai gan neviens no jums pa tiešo nav saistīts ar zinātnēm, tās eksistē, pēta, tās attīstās, un katrā zinātnes novirzienā ir atzītas autoritātes. Ausminta: Vispār visas cilvēku valodas ir mazliet līdzīgas, jo vēsturiski cilvēki šeit arī ir ieceļojuši, pateicoties tām anomālijām, ar ko ik gadu jāsastopas šai planētai, tas ir, viņi kopā ar gabalu zemes ir iekrituši starpdimensionālā caurumā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Elfu valoda no cilvēku atšķiras ļoti, tie ir no citas pasaules. Koiki salas iedzīvotāji pamatā ir ieceļotāji no Gobu Zemes, un runā gandrīz tieši tādā pašā valodā. Jūs visu laiku runājat Gobu Zemes valodā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Paldies!
Viņš runā tik moderni, ka man radās šaubas, vai viņš, teiksim, pēkšņi nav uzradies te no kādas citas pasaules. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tāpēc pavaicāju - vai nav jāsāk satraukties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.04 ![]() |
Kas attiecas uz Ilomi pēdējo jautājumu mūsu I.Džonsam dabasbērniem elfiem laikam īsa atmiņa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Sk. rakstu #628.
Nūūū, protams, ja vien Ilomi nav padomā krustiska pratināšana. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Grrr... bet vienam otram citam ir... ē! nu labi. Nav tajā rakstā atbildes uz jautājumiem, kurus uzdeva elfa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
No Arekadas - tieši tāpēc! Vai tur nebūtu dabīgāk runāt dzimtā Gobu zemes valodā, nevis kādam tā ir svešvaloda? Jeb es ne tā sapratu? Tas var gadīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.04 ![]() |
Jā, vienam otram vēl brīdi pēc iesūtīšanas ir IC manieres. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Ja reiz 100% visi šeit spēj nodalīt OOG infu, baru pateikt, ka Hevrins ir dzimis arekadietis. Tieši tāpēc vakar Zeno iejautājos par valodām, un nu tas nonāca līdz spēlei. Citādi visi runātu common gobiski bez kādām niansēm. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Skaidrs! A citādi man gluži nebija saprotams. Lai gan spēlē tam būtu jābūt jauki un ierasti zināmam, ja reiz blandās pa pasauli tik ilgi, cik to dara mans elfs. (Tas nav nevienam pārmetums! Es prasīju tāpēc, ka nonācu nesaprašanas grūtībās, un gandrīz vai nolēmu, ka Arekadā dzimtā valoda ir Gobu pamatvaloda, bet šim tipam tā nav dzimtā. Aizdomīgi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/fear.gif) Vārdu sakot - man uznāca zināma paranoja.)
Dialekts ir dialekts, bet pilnīga svešvaloda ir pilnīga svešvaloda. Tāpēc man nojuka, lūdzu neņemt ļaunā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 23:57 |