![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Šeit:
1) Jautājumi, kas attiecas uz spēli kopumā 2) Ārpus personas jautājumi un sarunas |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.05 Kur: Starp sākumu un beigām. ![]() |
Jāsāk plānot nākamie bezgala prātīgie soļi *sazvērnieciski berzē rokas*
Tā, kur tad mēs īsti palikām? Nu jā, gadatirgus, koncerts.... Tā, tā, tā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tu paliki ganot Rozri, šņukstot un atvainojoties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Mana elfa palika sadziedoties ar mūzikas instrumentu ((IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) ) un gatavojoties iet dziedāt. Es ceru, Elizabete viņai to neliegs? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.05 Kur: Starp sākumu un beigām. ![]() |
Nūūūū....
Tā kā Elizabetei nupat ir uznākusi raudāšanas, atvainošanās un labestības lēkme, par kaut kādu liegšanu nevar būt ne runas. Varbūt varetu iet dziedāt līdzi, uzdejot vai kā citādāk papildināt Ilomi priekšnesumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Ilomi tas netraucēs. Toties es negalvoju par publiku! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Tiesa, tāpat es negalvoju, ka Elizabete zinās tās dziesmas, kuras Ilomi dziedās. Līdzi dziedāšana var nesanākt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Pacietieties vēl mazdrusciņ. Nesanāca akurāt 1. oktobrī atsākt. Toties pavisam noteikti - 15. oktobrī.
Tiem, kas nevar izturēt - šeit ir tas, pie kā strādāju: http://work.zenofex.lv/wiki |
|
|
![]()
Raksts
|
|
zenofeX, lūdzu iztīri savu PZ kasti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Pie labākās gribas neko nevaru aizsūtīt!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
GM rant.
Turpinam sāgu par nabaga izredzētajiem, kam jāglābj kaut kāda sala no velns viņ zin kā. Varbūt, ka no Rigora murgiem. Es nemaz pats nezinu, vai to salu vēl var izglābt, un vai vajag. Varbūt, ka Rigors ir tas, kurš liek realizēties leģendai? Visa sākums un visa gals. Izredzētie Rigora pavadā izraisa notikumus, kas salu satricina līdz pašiem pamatiem un pēc tam varonīgi paši aizslauka savas pēdas. Varbūt viss, kas notiek, ir tikai savstarpēji nesaistītu notikumu ķēdīte, kuru uz viena pavediena savērpj seši, kam liktenis lēmis brīdi būt kopā, un nekādas leģendas, kuru piepildīt, nav. He he. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
GM rant.
Livianas spēlētāja vairs Pussalā nepiedalīsies. Vienkārši dzīvē visādi notiek, un šis ir tas gadījums, kad ir noticis visādi. Patiesībā žēl, spēle no tā cieš, jo viņas atspēle bija kaut kas ļoti baudāms. Un tagad nabaga GM jāpieskata vēl viens jaunizcepts NPC, līdz nākamajai varenajai idejai, kas parasti ir atbilde jautājumam "Ko darīt?". Šajā sakarā jautājums ikvienam, kas lasa šo, bet vēl nepiedalās spēlē: "Varbūt ir vēlme piedalīties "Pussalā" kā spēlētājam? Zināšanas par to, kas noticis iepriekš, nav nepieciešamas. Pieteikties, protams, pa PZ. Paldies." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
GM rant.
1) Jauni spēlētāji pašlaik atkal netiek pieņemti, man jau ir viens kandidāts, kuram šovakar esmu veltījis daudz laika. 2) Negals! Pussalas lietām šovakar notērēju 3 stundas. Man šķiet, ka kaut kas būs jādara, lai visi PC atkal būtu vienuviet. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ui! Tūlīt būs nepatikšanas! Varbūt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Man sāk niezēt nagi uzrakstīt, ka Ilomi jau ir uz skatuves un dzied pilnā kaklā, jo rodas aizdomas, ka var nepaspēt. Laikam gan viņa tomēr vēl nav tik tālu... Kā tur ir? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es domāju, ka iemeslu satraukumam ir vairāk, kā vajag. Elizabete un Rozri zog (Elizabete - pa lielam), pa muižu vazājas nelūgti tipi (viens puķu krūmā, otrs - pa deju placi pie skatuves), Hevrins ļoti nosacīti dzīvs. Un tas, protams, nav pilnais saraksts. Pilno šovakar neatklāšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sasodīts, tas ir hroniski! Diez vai Elizabetei vispār izdosies tikt vaļā no sava netikuma, ja nu vienīgi apmeklējot kāda vietējā psihoterapeita seansus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Nekas, nekas, asumiņu vajaga! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, jā! Vietējā psihoterapeita seansus vajag! Ilomi nevar nepārtraukti dziedāt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
Sasodīts, tas ir hroniski! Diez vai Elizabetei vispār izdosies tikt vaļā no sava netikuma, ja nu vienīgi apmeklējot kāda vietējā psihoterapeita seansus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Lipīga tā liga, lipīga, ka es saku! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS Saels pirmoreiz izdzirda Valto balsi un ieraudzīja viņu smaidām Šo lasot, ilgi domāju, kā man atbildēt un vai vispār reaģēt uz to. To var tik dažādi iztulkot, vismaz pašlaik. Katrā gadījumā, šobrīd svarīgi zināt, ka Saels ir dzirdējis Valto balsi. Tas arī viss. Šo rakstu rediģēja zenofeX: 23.10.2007 19:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.04 ![]() |
Kla-a-au, kamēr jums visiem interesanti, drīkst, es kaut ko par gaismu tuneļa galā paspēlēšu vai ko tādu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, lūdzu, piedod, vargr!
Atmodināju, cik ātri vien varēju. Tagad tavs pienākums ir regulāri postēt un piedalīties spēlē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Ā, un par Ilomi dziedāšanu - drīzāk, klausītājiem pēc neilga brīža iestātos stāvoklis, no kura atpakaļceļu atrast varētu tikai ar dziednieka palīdzību. Cik ilgi nepārtraukti dziedāt un spēlēt spēj ap 500 gadus jauns elfs - mūziķis? Katrā ziņā, elfu zemēs ir nostāsti par dziesminiekiem, kas to ir darījuši 33 un vairāk dienas. Šo rakstu rediģēja zenofeX: 24.10.2007 20:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Un tad? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Tas viņai neliedz gribēt dziedāt vēl! Bet viņa redz, redz, ka ar četrām dziesmām jau bija daudz. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Viņa, droši vien, 33 dienas dziedājusi nav, bet tā kā viņa ir apsēsts mūziķis, tad to vēl īsti nevar zināt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Etasi ziņo, ka viņai noplīsis internets, bet provaideri nevarot sazvanīt, un tāpēc viņa pašlaik neko nevar ierakstīt, un neesot zināms, cik ilgi tā.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.06.2025 08:51 |