Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Personāžu lietas

Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!

> Vilksons & Tonksa
Louhi
iesūtīt 09.07.2006 21:49
Raksts #1

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 11.04.06
Kur: Mājās

Kā jūs domājat???? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai Tonksas un Vilksona attiecībām ir kaut kāda nākotne??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Un ja ir, tad kāda???
Jūsu viedokļi!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

Šo rakstu rediģēja kedudraugs: 09.07.2006 21:50
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
2 Lapas V   1 2 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 19)
Purple mist
iesūtīt 22.07.2006 16:02
Raksts #2

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 26.02.06

Šaubos, ka viņu attiecībām ir kāda jēga. Jo man šķiet, ka vilksons 7.grāmatā mirs.
Un ar Vilkaci ir tā kā pagrūti sadzīvot.

+Citēt rakstu
Louhi
iesūtīt 23.07.2006 16:50
Raksts #3

Mācās koptelpas paroles
**

CITĀTS
Un ar Vilkaci ir tā kā pagrūti sadzīvot.

Nelikās ka Tonksu tas īpaši satrauktu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
Tassadar
iesūtīt 23.07.2006 17:01
Raksts #4

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 03.07.06
Kur: Aizspogulija

CITĀTS(kedudraugs @ 23.07.2006 17:50) [snapback]1012139[/snapback]
Nelikās ka Tonksu tas īpaši satrauktu!:huh:
Ja kāzu nakts iekristu pilnmēnesī - tici man - satrauktu gan...

Šo rakstu rediģēja Tassadar: 23.07.2006 17:02

+Citēt rakstu
Louhi
iesūtīt 23.07.2006 19:10
Raksts #5

Mācās koptelpas paroles
**

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nu jā par to es nepadomāju!

+Citēt rakstu
Silhouette
iesūtīt 23.07.2006 20:05
Raksts #6

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 09.07.06
Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^

Es domāju, ka viņi parūpētos par to, lai šī nakts neiekristu pilnmēnesī. Duh. Domāju, ka mirs Tonksa, ja godgi, nevis Vilksōns. Vai vēl labāk - abi! Tādejādi mīlestība būs mūžīga. Romantiski.

+Citēt rakstu
Fijusska
iesūtīt 28.07.2006 12:59
Raksts #7

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 16.08.04
Kur: Limbaži
Tulkotājs 2006

Nu, ja godīgi, tad es nedomāju, ka Vilksons mirs. No vienas puses. Jo tas būtu kā pierādijums, ka cilvēki, kam ir šādas problēmas, arī spēj dzīvot normālu dzīvi un kļūt laimīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un, manuprāt, tas būtu Roulingas garā - kaut ko tādu pierādīt un atbalstīt.

Pietam Remuss un Tonksa man liekas kā radīti viens otram. Jau pirms sestās grāmatas man viņi patika kā pāris. Viņš ir pārāk nopietns, bet viņa pārāk nenopietna. Tā teikt, viss ir līdzsvarā.

No otras puses - tas būtu skaisti skumji, ka arī pēdējais Laupītājs aiziet. Un līdz ar to arī viņu attiecībām nav nākotne.

Bet vairāk drīzāk tas, ka viņi paliks kopā. Kā kāds teica sestajā grāmatiņā - mums visiem ir vajadzīgs kaut nedaudz mīlestības šajā drūmajā laikā, vai kaut kā tā nu tur bija. Viņu mīlestība (un varbūt pat kāzas) tiešām varētu būt kā tāds gaismas stariņš grāmatu beigās. Un viņi nav tik galveni, lai traģiski viņus izšķirtu.

+Citēt rakstu
Ellija
iesūtīt 28.07.2006 13:40
Raksts #8

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 07.03.06

Ja viņi abi palik dzīvi, tad ,manuprāt, Vilksons pie altāra tiks kaut vai aiz ausīm aizvilkts.
Tāda ir mana nostāja

+Citēt rakstu
Louhi
iesūtīt 28.07.2006 18:47
Raksts #9

Mācās koptelpas paroles
**

Tiešām ļoti gribas ticēt, ka tur kkas sanāks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) un viens no viņiem nenomirs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 29.07.2006 11:34
Raksts #10

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 22.06.04
Kur: Pie krāna
Savādnieks

Nu es domāju, ka viņu attiecībām nav nākotnes, jo izskatās, ka visiem Cūkkārpas skolotājiem nav nedz otrās pusītes ( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ) nedz laulāto draugu... Cūkkārpā laikam tāds likums - neprecēties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

Un man šķiet, ka Vilksonam nav jēgas mirt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) man būtu žēl, labāk, lai nomirst Tonksa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)

Šo rakstu rediģēja Bittersweet: 29.07.2006 11:35

+Citēt rakstu
Mērija
iesūtīt 29.07.2006 13:26
Raksts #11

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 25.05.05

CITĀTS(Bittersweet @ 29.07.2006 12:34) [snapback]1014403[/snapback]

Nu es domāju, ka viņu attiecībām nav nākotnes, jo izskatās, ka visiem Cūkkārpas skolotājiem nav nedz otrās pusītes ( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ) nedz laulāto draugu... Cūkkārpā laikam tāds likums - neprecēties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

Un man šķiet, ka Vilksonam nav jēgas mirt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) man būtu žēl, labāk, lai nomirst Tonksa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)

Kāds te visam sakars ar Cūkkārpas skolotājiem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Vispār man leikas viņi ir jauks pāris. Un tā vien ir - viņi ir radīti vien otram, ja mirs Vilksons, tad mirs arī Tonksa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
ellYfairy
iesūtīt 29.07.2006 13:46
Raksts #12

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 28.07.06

Nu, es domaaju ka Tonksa un Vilksons paliks kopaa ar 7 daljaa, vilksonam patiik,apmierinaats ir, jo jau Dumidora beerees vinji bija sakjeerushies rocinjaas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

+Citēt rakstu
shocked mouse
iesūtīt 30.07.2006 17:56
Raksts #13

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 25.03.06

domaaju ka vinji abi buus kopaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nedomaaju ka tas ka Vilksons ir Vilkacis ir baigais shkjeerslis...Un es ljoti ceru ka vinji abi paliks dziivi 7.graamataa!

+Citēt rakstu
Flora
iesūtīt 30.07.2006 21:39
Raksts #14

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 15.07.06
Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā...

tas butu šausmigi jauki ja viņi paliktu kopa!!! es nedomaju ka viņi mirs...

+Citēt rakstu
Seila
iesūtīt 30.07.2006 21:42
Raksts #15

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 19.10.04
Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus
Tulks 2009

Iespējams, ka jā. Iespējams, ka septītajā grāmatā viņi būs kopā. Tomēr ņemot vērā Roulingas lielo mīlestību pret dramatismu ņemos uzskatīt, ka Vilksons vienkārši aizies bojā septītajā grāmatā un viņiem nebūs iespējas ilgi izbaudīt divvientulības laimi.
Tajā pašā laikā man jāatzīst, ka gribētos, lai tomēr viņi abi paliek kopā un pie tam laimīgi.

+Citēt rakstu
Kaķurēgs
iesūtīt 30.07.2006 22:30
Raksts #16

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 12.02.05

Nu katrā gadījumā ne tāda, kādu mēs iedomājamies. Manuprāt, lai grāmatā viestu mazliet romantikas - abi "mīlētāji" aizies bojā izšķirošajā cīņā.

+Citēt rakstu
Mesje Paulig
iesūtīt 09.08.2006 21:57
Raksts #17

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 24.07.06
Kur: Meklē pusgarās zeķes zem krēsla.

Gan ua vilkači zin kad us un nebūs pilnmenes tas butu tikai smuki....ja viņi butu kopā...Aurore kas rūpejas par vilkaci kurš mirs 7. grāmata vai nu no Tārpasta sudraba rokas vai no leilā vilkača nu ta tur....

+Citēt rakstu
Kaķurēgs
iesūtīt 26.08.2006 10:34
Raksts #18

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 12.02.05

Es vēl tā paprātoju, varbūt, ka varēs būt nākotne. Tonks taču ir metamorfmags, tādēļ viņa var pārvērsties pēc sirds patikas. Un Vilksons viņai nevarēs būt bīstams.

+Citēt rakstu
sanny
iesūtīt 30.08.2006 11:17
Raksts #19

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 10.08.05

tas jau ezītim skaidrs -viņi paliks kopā ,pat 6.grāmatas beigās jau viss gāja uz to pusi) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
manpatīksuņi
iesūtīt 30.08.2006 12:00
Raksts #20

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 16.08.06

Ceru, ka Roulinga 7.grāmatā ko forši izdomās sakarā ar viņiem abiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

+Citēt rakstu

2 Lapas V   1 2 >
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.06.2025 14:36