![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Dzīvnieku Saietā 90210. ![]() |
nu tad taa, es neesmu maanjticiiga (tomeer, veel nav izskaudies vecais paradums, proti " tfu tfu tfu"). piektdienaa 13. es neuztraucos. tas taksh ir mulkjiigi. driizaak cilveeki uztraucas, un paaraak par to aizdomaajas un tieshaam kko aizmirst utml. nju, juuzu atbildes luucu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
(ops, es ceru, ka sheit taac pavediens jaw nav bijis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) ? negribeetu sataisiit baigo paarkaapumu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) . Šo rakstu rediģēja dragon_warrior: 15.05.2005 10:54 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.10.05 Kur: Saules sistēma, Planēta zeme, Eirāzija, Eiropa, Baltija, Latvija, Rīga, Zemgales priekšpilsēta, ziepniekkalns ![]() |
Nogalināsi zirnekli, un 7 gadus dzīvība tevi atstās.(nedaudz precīzāks tulkojums sākotnējam ticējumam)
Ievēroju... kā arī uzskatu, ka jebkuras dzīvības izdzēšana atņems tā dzīvības enerģijas tiesu tev. Daudzi cilvēki nogalina zirnekļus skudras odus u.c radības bez 2x domāšanas, pat vispār bez domāšanas. Domāju, ka šāda veida māņticība slikta nav, bet par tiem kaķiem.... tas ir vislielākais blefs no visiem, lai gan ticības spēks arī ir enerģija,un ja tas ir pietiekami liels, tas spēj materializēties, tātad, ja ticam, ka melns kaķis nesiis ļaunu,tad tas var mierīgi piepildīties. (lai gan ko liidziig, jau teica) A labi beigšu te tarkšķēt... :S lai jau cilveeki ietaupa nedaudz laika uz lasīšanas rēķina (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Zinu, ka tas ir nedaudz jeb diezgan muļķīgi, bet es vienmēr, kad jāiet garām kādam stabam eju pa to pusi pa kuru iet citi cilvēki. No šitām muļķībām ir jāatradinās! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.04 Kur: virs zemes ![]() |
neesmu māņticīga. man tas vienīgi mazliet ir ieaudzināts. spļauju pār plecu. tagad man jau draudzene ir pastāstījusi jaunumu [!] par tām aku būšanām - agrāk par to nemaz nezināju. par akām nepārdzīvoju, kokus nedauzu un nu jā - vienīgi spļauju. savādāk stulba sajūta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) no melniem kaķiem nebaidos - drīzāk ticu, ka tie man nes veiksmi. raibi kaķi nes neveiksmi. bet man vienalga. patīk kaķi, normāli dzīvnieki, nav konfliktu, lai viņi skrien kur grib.
bet es ticu karmai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.06.06 Kur: Riga ![]() |
man isteniiiba manjticiiiba ir vienaldziiiga... jo ja cilveks tik tiesham tic ka ja parskrien melns kakjis par celju bus nelaime, tad ta ari bus... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) es protams zinu dazhadus gadijums kad majticiba bija noderejusi bet nu labi... cilveks pats savs laimes kaleeeeejs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.06 Kur: šad tad pie jums atlidoju (parasti nesaukta! ) :) ![]() |
jaa, pieklauvēšana pie koka...tas ir kaut kas kam ticu jau no beernības. visas parējās māņticības laizu gar ausi! un melns kaķis - super, un labāk lai skrien pāri ielai, jo tad man tā diena izvēršās par īpaši veiksmīgu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tā pat ar trīspadsmito datumu - kolosālas dienas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.08.06 Kur: Vieta, kur mani gaida. ![]() |
Godīgi sakot, man nav viena konkrēta atbilde, no šīm atbildēm bija daudzas lietas, kurām ticu.
Es ticu:[left]
Tās būtībā ir lietas, kuras es ikdienā izdaru neapzināti.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Chilla: 10.08.2006 13:40 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.06 Kur: Telefona būdiņā* ![]() |
Nu es nobalsoju par vilpošanu mājās.
Man tas ir no vecvecmammas. Viņa mani ir iespaidojusi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Ļoti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Es ticu, ka nedrīkst spilpot savā mājā, tas ir slikti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.06 Kur: somewhere beyond your happiness and sadness. ![]() |
heh, no kanalizācijās lūkām jebkurā gadījumā jāizvairās, iekrist jau nu es negribētu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
hmmm, nez. ja dāvinu ziedus tad pērku nepāri, tas laikam arī viss, tā īpaši par to pat nepiedomāju, kaut kā tā ierasts, laikam tas arī viss, un melnus kaķus Ķīnā uzskata par veiksmes simboliem, tā kā kas vienam nelaime, otram laime. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja kikjo: 02.09.2006 14:19 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
ticu melniem kaķiem, plistošiem spoguļiem un piesišanai pie koka virsmas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.05 Kur: Tuwumaa..:) ![]() |
Es zinu ka tas ir mulkiigi, bet tomeer es nesvilpoju kad atrodos maajaaas ")
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
plīstoši spoguļi.
viennozīmīgi. un sēdēšana galda stūrī (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 Kur: Kedās, atsaldē kājas. ![]() |
esmu manjticiga! Ticu DeJa Voo principam!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Deja Vu, glupie cilvēki. khm.
Ha. Tas nozīmē, ka cilvēkam šķiet, ka notikums atkārtojas , ka viņš to ir pārdzīvojis jau iepriekš. Neredzu nekādu saistību ar māņticību. Tā ir psiholoģiska lieta . Šo rakstu rediģēja Porcelāna Eņģelītis: 13.09.2006 16:47 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Es neticu tādām blēņām!!!To ka pastav visadas anomalas lietas,tam gan es ticu...
Un piektdienas,13 ir manas lab'ak'as dienas.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
Neesmu māņticīgs... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
Kad biju maza, tad nekad nekaapu uz kanalizaacijas aku vaakiem. Bet es ticu par spoguljiem un to paarspljaushanu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.06.04 Kur: «Голая пионерка» ![]() |
Khem.
nesvilpot savā mājā spļaušanai pār kreiso plecu pieklauvēšanai pie koka virsmas kāpšana uz kanalizācijas akām Hmm. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Tikai klauvēšanai pie koka
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
neticu. laikam.
bet kad pieminu ko BRRRRIESMGU, tad gan tfu, tfu, tfu, nu drošības pēc. neticu jau tādām muļķībam, bet refleksi laikam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 21:21 |