![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Nu, kursh tornis mums patiik vislabaak? Es par Kraukljanagu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Šo rakstu rediģēja Vilma: 16.08.2003 12:31 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Atzīmēju variantu visi, jo mainoties noskaņojumam, mainās arī tornis, kurš man patīk un savu reizi vislabāk ir paticis katrs no torņiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Laikam lomu spēļu dēļ man patīk Slīdenis, tomēr arī visi citi torņi ir jaukum jauki.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.08 Kur: Vienmēr un visur! ![]() |
atzīmēju Grifindorus jo pēc harija šķirošanas vēl aizvien patik tas tornis unari ic anketa uzdullo aizrakstot iznāc grifindors.laikam jau šis tornis ir mans.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.09.08 Kur: Pārvērtību kabinetā ![]() |
Atzīmēju visus jo man tomēr nav viena konkrēta torņa kas patiktu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.07 Kur: Latvija. ![]() |
Labvakar.
Ideāls torņa variants, vismaz priekš manis, būtu Slīdeņa un Kraukļnaga apvienojums. Slīdeņiem nav ne vainas, to vienīgā problēma ir tā, ka viņi nav pārāk gudri. Bet Kraukļnaga vienīgā problēma, ka tie ir pārāk iegrimuši grāmatās un ne pietiekami ambiciozi. Tātad, savienojot šos torņus, rastos ideāla kombinīcija manā skatījumā. Bet balsoju par Kraukļnagu, ja jau abus vienā dabūt nevar. Mīļummīļi mājot ar galvu, Yuputuu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Pievienojās: 13.08.10 ![]() |
Grifidors (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.16 Kur: Kaut kur uz planētas Zeme. ![]() |
Es laikam te būšu vienīgais, kurš ir par Elšpūti. Nezinu. Es vienmēr un visur esmu bijis elšpūtis. Laikam tāpēc arī tas kļuvis par manu mīļāko torni. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
SLĪDENIS, SLĪDENIS VISUS VEIKLI PĀRSPĒJIS KALAMBOLĀ VINNĒJIS SKOLAS KAUSU IEGUVIS Slīdenis ir labākais! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) Šo rakstu rediģēja HermioneRaipala: 11.06.2020 10:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 18:49 |