![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Nu, kursh tornis mums patiik vislabaak? Es par Kraukljanagu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Šo rakstu rediģēja Vilma: 16.08.2003 12:31 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
Kraukļnags.
Tas gan vislabāk patīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Un pēc testa rezultātiem, man sanāk Kraukļnags or Grifidors. Nice. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.07 ![]() |
Man grifindors. Droši vien tāpēc, ka tajā bija Laupītāji. Ahh... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.08.07 ![]() |
Man kaut kā uz slīdeni velk!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.07 ![]() |
Patiesībā visos ir kaut kas savs.
Vienkārši interesanti tēli, patiesi interesanti tēli nāk no Slīdeņa. Es domāju Lūcijs, Toms, Bella, Narcisa, Severuss (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) tādēļ mana balss šoreiz Slīdenim, bet atkārtoju, ka neuzskatu uzreiz to, ka tur visi ir ļauni and so on. Tizli stereotipi. Vienkārši interesants and daudzsološs tornis, lai gan tornis nav nekas vairāk kā vide.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.07 Kur: tālu no sevis. ![]() |
Nobalsoju par Kraukļnagu,taču ja varētu vēl balsot-pie rizes par slīdeni arī.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 ![]() |
nu,
Slidenis man patik, jo vinsh ir atshkjiriigs Kraukljanags ir vnk forsh un GRifindors nu tur jau izredzeetie.. es nez.. ;/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.06 Kur: Meklē pusgarās zeķes zem krēsla. ![]() |
Grifidors patīk siltās krāsas un guļamistaba par cik tā tiek vieži pieminēta un aprakstīta...es pagrabā pie slīdeņiem nosaltu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.07 Kur: Rīga ![]() |
Grifidors.
Bet nevis tāpēc, ka Harijs tur bija, bet tāpēc ka drosmi, uzticību un gudrumu vērtēju ļoti augstu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.07 ![]() |
SLĪDENIS!
Pats interesantākais saistās ar šo torni |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Man patīk Grifidors! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.07 ![]() |
Man tīk visi. Bet īpašas simpātijas ir pret Elšpūti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.07 ![]() |
Slīdenis! nevienmēr viss ir tāds kādu to apraksta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.08 Kur: Jelgava ![]() |
Kraukļnags...patīk tāpēc, ka vienkārši šis ir man tuvākais tornis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Man grifindors, jo man patīk sarkana krasa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
man ļoti patīk sarkana krāsa, laikam arī tapēc grifidors (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.07 Kur: Planēta Zeme ![]() |
Neviens ,jo katram tornim ir savi + un --
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.07 Kur: cita pasaule ![]() |
Man patīk Grifidors,jo tur mācās Harijs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.07 Kur: Kaut kur starp debesīm un elli ![]() |
Krāsas dēļ - Kraukļanags, raksturojuma dēļ - Grifindors, bet kopumā tomēr Elšpūtis
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.01.08 ![]() |
Nobalsoju par Slīdeni, kaut gan esmu Elšpūtī (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
zaļš. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.08 ![]() |
Es nobalsoju par elšpūti, jo tur tie visi gudrie tiek! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 20:16 |