![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Nu, kursh tornis mums patiik vislabaak? Es par Kraukljanagu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Šo rakstu rediģēja Vilma: 16.08.2003 12:31 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.12.06 ![]() |
nobalsots (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) protams par Grifindoru !
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.12.06 Kur: Dzīve... ![]() |
Es pat nezinu, kāpēc, bet man patīk Slīdenis, kaut tur visi ir sliktie... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
Grifidors - way too good for me.
Slīdenis - way too "kewl", neesmu jau tik stipri safanojusies par Dreikiju, Strupu un sazin ko tur vēl ne. Elšpūtis - no comments. Fui. Pē. Kraukļnags - because they're smart AND they can kick your ass. <33 Yepp. Ravenclaw's sure good for me. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 03.01.07 ![]() |
Es nobalsoju par Grifindoru,,bet man patiik arii Sliidenis.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Takaa Grifindors un Slīdenis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
man visi vienlīdz mīļi...Nav tāda, kas manās acīs īpaši izceltos...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Man visvairāk patīk Kraukļanags,laikam tāpēc,ka visvairāk atbilst man.Kaut gan lielas simpātijas ir arī pret Slīdeni,kurš manuprāt visvairāk izceļas uz pārējo torņu fona (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Jelgavas juceklī.... ;) ![]() |
man arī ir k-kādas simpātijas pret Slīdeņiem. patīk un viss... nespēju pretoties un nobalsoju par viņiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 ![]() |
Grifindor!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.07 ![]() |
Grifindors-neesmu centīga, neesmu gudra, neesmu viltīga;D
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
Grifidors.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.03.07 ![]() |
Laikam Slīdenis un Krauklis, ja būtu jāizvēlas , tad būtu nedaudz švakāk. Bet tā kā IC vadība iebāza mani Krauklī, tad jau atlieka vien nobalsot par Kraukļnagiem! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
CITĀTS SLĪDENIS viennozīmīgi! CITĀTS - Slīdenis varētu būt tavs ceļš uz verenību, tas viss ir tavā galvā ... - šķirmice čukstēja Harijam ausī
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Visur, bet ne uz zemes ![]() |
Man patīk Grifidors, jo man piemīt daudzas Grifidoru īpašības!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
Slīdenis - es viņiem esmu neparasti līdzīga. Ja var, es šmaucu prom, bet neesmu gļēva. Viņos ir kaut kas tāds, kas mani piesaista, un tas nav "ļaunums" .
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.02.05 Kur: mājās ![]() |
Nu no manas vientieša pozīcijas, katrā tornī ir kaut kas, man tīkams. Bet ja es būtu burvis HP pasaulē, tad izvēli noteikti atstātu šķirmices ziņā, jo pašam būtu pārāk grūti... it kā jau gribētos Grifidoru, bet Slīdenī esot, varētu mēgināt izdiedelēt Strupam kādu privātstundu Tumšajās Zintīs... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
Man nav ko teikt,jo viennozīmīgi vilina Slīdenis...bet ir arī tēli,kas patīk no citiem torņiem,bet ja būtu jāizvēlas,kurā tornī,tad tas būtu Slīdenis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.07 Kur: Dzīves virpulī ![]() |
No sākuma protams pirmā doma - Grifidors!
Un tomēr... pārāk jau pozitīvais tēls, apmuļāts līdz nelabumam, tāpēc vairs nemaz tik cēls neliekās. Tāpēc izvēlējos Kraukļanagu. ---- Elšpūtis un Slīdenis - no way. Neizjūtu īpašas simpātijas pret bremzīgiem vai vienkārši zemiski pretīgiem cilvēkiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/glare.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Man labāk tagad patīk Kraukļnags. Viņi ir gudri un atjautīgi. Lielākoties tieši simbolizē arī manas rakstura īpašības. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Grifindors. Man patīk vislabāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.07 ![]() |
Laikam jau Grifindors...
Pat nezinu kāpēc..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|