![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Nu, kursh tornis mums patiik vislabaak? Es par Kraukljanagu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Šo rakstu rediģēja Vilma: 16.08.2003 12:31 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.05 Kur: Rīga ![]() |
Grifindors un Slīdenis ruleee (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
nu bet protams ka Grifidors (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
es par Kraukļnagu... bet arī slīdenis ir labs
(IMG:http://www.harrypotter.gen.tr/root/imgs/okl/RvncM.jpg) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.09.06 Kur: Rīga, Latvija ![]() |
Nju es nobalsoju par Grifidoru... bet es tur netiktu iekshaa... neesmu ne drosmiiga ne kka ta... bet pats tornis man patiik, veel man patktos kraukļnagaa, bet arii nekaada gudriite es neesmu... ja taa padomaa man nav ne jausas kaada tornii es vareetu nokluut. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 Kur: Zemūdens pasaulē pie saviem burbuļ-draugiem ^^ ![]() |
Es par Kraukļanagu ^^ Kraukļanags - mūžu mūžos āmen! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.06.06 Kur: Kaste. ![]() |
Es nobalsoju par viesiem, jo man katrā tornī kaut kas patīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 ![]() |
Nu mann patiik gan Grifidors gan Kraukljanags gan arii sliiidenis!!!!
Elšpūtis nerullee bet paarsvaraa esmu par KRAUKLJANAGU!!!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
Un kā jums liekas?
protams, pārējie nav diži sliktāki, bet Slīdenis vienalga ir man tuvākais... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 ![]() |
Sliidenim ir raksturinjsh un vinjsh izsceljaas!!!Tapec iizsteniibaa Sliidenis man arii patiik es gan nevaretu teikt kad man vinjsh ir sirdija tuveek bet tomeer tu r nekad nav garlaiciiigi..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.06 Kur: pretii datoram ![]() |
Man it kaa visi patiik... bet visvairaak man nepatiik Kraukljanags.
Grifidors- kkaa man vinjsh vnk patiik Sliidenis- man patiik ljaunie... Elshpuutis- taapee ka es IC tiku Elshpuutii |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.06 ![]() |
visi labi, jo katram savs labums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
Grifidors! Lai gan nebūtu nekas pret Kraukļanagu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Es nobalsoju par Slīdeni.
Jo, manuprāt, Roulinga visās HP grāmatās (it sevišķi pēdējā) visus Slīdeņus pataisa par nez kādiem ļaunajiem, kaut gan Slīdenim piemītošās īpašības bija godkāre, izmanība, viltība, vēlme sasniegt savu mērķi, noteikti bija vēl kāda. Nudien nesaprotu, kādēļ ar šīm īpašībām nevarētu būt apveltīts arī kāds "labais", visi pieminētie Slīdeņi ir baigie pretekļi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 Kur: Kedās, atsaldē kājas. ![]() |
Nu man patik Grifindors un Slidenis...nez jkapec bet ta ir...laikam atpec,ak popularakie un visbiezak pieminetie! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Grifidors.
Kurš gan cits. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.06 Kur: nezin.... parasti pie kompja ![]() |
grifidors kaut arii man atbilst kraukljanags
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Slīdenis atgādina sevi. Tādēļ tas, nē.
Grifidors, jā, jo no tā viedokļa viss tiek stāstīts un būtu glīti tādam būt. Pārējie divi vienkārši šķiet nekādi. Šo rakstu rediģēja Mazais Princis: 12.11.2006 01:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
Agrāk Grifindors, bet tagad Slīdenis.
CITĀTS Slīdenim piemītošās īpašības bija godkāre, izmanība, viltība, vēlme sasniegt savu mērķi, noteikti bija vēl kāda. Šo īpašibu dēļ. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.05 Kur: Luksemburga. ![]() |
woot man visi ir ljoti miilji :mhm: es miilu hariju poteru (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 ![]() |
Man viņi visi patīk, katram ir sava odziņa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Vieniem krāsa, vieniem simbols, vieniem raksturiņš. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 04:47 |