![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Nu, kursh tornis mums patiik vislabaak? Es par Kraukljanagu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Šo rakstu rediģēja Vilma: 16.08.2003 12:31 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Ar kefīra paciņu rokās ![]() |
Slīdenis.
Go ōn don't be shy... Komentāri lieki... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.05 ![]() |
Neviens. Kāpeč gan jāiedala pa mīļākajiem?
piemēram Elšpūtis uztaisīts apr ņergām, kruakļnags par zubriem, grifidori superīgie un slīdeņi visi nāvēžu bērni. tā nevar. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Nu man jau vislabāk patīk Grifidors, kaut gan visi labi .. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Slīdenis tā neko arī (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
man patīk Slīdenis...man patīk slīdeņa simbolika sudraba čūska - man dzīvnieks un mans mīļākais dārgmetāls.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.06 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
nu manuprāt jau pēc mana ava nu paraksta var noprast ka esmu Slīdene, un arī nobalsoju par Slīdeni.jebkurā gadījumā neuzksatu ka citi torņi ir sliktāki, katram ir varenas spējas...nu bet slīdenim to ir nenoliedzami vairāk par citiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Esbalsoyu par Sliideni,yo katrs kursh mani paziist nav staavaa sayuusmaa par manu''yauko'' raksturinyu.... Pati nezinu kaa es no priekshziimiigas meiteniites vareeyu kluut par to,kas esmu tagad.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.06 Kur: ne tur kur vajag >< ![]() |
es ja butu balsojusi tagad butu visi.... zinu ka jau vienreiz balsoju... bet tas bija tiiiiiiiik sen.....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Em. Nobalsoju par visiem. Jo man īsti nepatīk dalīt torņus pēc patikas, jo visi patīk vielīdzlabi, izņemot Elšpūti. Varbūt burvji no Elšpūša ir normāli[kaut vai Sedriks], bet manuprāt, pats tornis ir uztaisīts tāds ņergveidīgs. Patiesībā nav tāds uztaisīts, bet daudzi viņu par tādu uzskata.
Kurš vislabāk patīk īsti nezinu, jo man patīk gan Slīdenis, gan Grifidors, gan Kraukļnags. Tomēr Grifidors ar Slīdeni mazliet vairāk patīk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Mans mīļākais tornis ir tas, kas visvairāk atbilst man.
Vai tas , kur es visvairāk vēlētos būt . Sanāk vienalga viens un tas pats. Don't be shy, kā teica Kefīrs. Slīdenis . |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.06 Kur: Jūrmala, Kauguri ![]() |
Gruuti izlemt!! Beigaas par Sliideni! Patiik zaljaa kraasa! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Vispaar visi tornji ir forshi!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.06 Kur: Rēzekne ![]() |
Mans mīļākais tornis ir grifidors,jo tur visi ir labie un tur ir labi skolēni. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Own no weaknesses or faults. ![]() |
Nobalsoju: Grifidors.
Grāmatās noteikti Grifidors. Tur ir visi fõršie audzēkņi (Vīzliju dvīņi, Klaču duo, Zelta trio utt.), bet esmu salasījusies fanfikus tādēļ manas smadzenītes ir piesaistītas Slīdeņiem un Drako (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Es nobalsoju par Grifidoru taapeec ka tur ir gandriiz visi mani miilaakie varoni un abas kraasas tiiri labi patiik
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
Ehh....visi torņi labi, bet balsoju es par Grifidoru!....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
Slīdenis/Kraukļanags.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
SLĪDENIS!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
Pievienojos visiem Slīdeņiem...smukas krasas, smuks simbols .... un daudz kas cits ari...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.06 Kur: pļāpā ar gandrīz-bez-galvas niku ![]() |
Man visvairaak patiik kraukļnags
Šo rakstu rediģēja saremags: 15.08.2006 15:31 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.06 ![]() |
man patīk Grifindors (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
lai gan es tāda netiktu! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 06:02 |