![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Ja vajadzeetu izsleegt no Hp graamatas (Hariju Vai Ronu Vai Hermioni) Tad kursh tas buutu?
Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 26.04.2005 15:34 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Bija gruuti... Bet es nobalsoju par Hariju. Protams, ka tas ir pilniigi neticami, nereaali utt utjp, bet mani vinjsh kaitina.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Tad šeit es arī par to Ronu nobalsoju, jo viņš man Ļooti nepatīk
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 Kur: rīga ![]() |
Ilgi domaaju par ko balsot...
Hermione mani kaitina ar savu pareiziibu. Paaraak traki vinja grib tos noteikumus ieveerot... Rons mani vienkaarshi tracina. Visaas jomaas. Vinjsh ir, piedodiet, stulbs. Piem. Uguns Bikjerii.. nu, come on! Kur var buut tik neapteests cilveeks. Un es izveeleejos Ronu. Jo Hermione veel var laboties! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Es nevaru izvēlēties nevienu, jo viņiem ir jābūt visiem trim, lai tas būtu Harijs Poters.
eyedam |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Es izslēdzu Ronu. Kuram tad viņš patīk? Nu labi vienai meitenei no manas klases.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
man patiik rons un vispaar patiik visi bet es izveeleejos hariju jo tiessi vinnss man kriit uz nerviem
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Viņa ir neitrāla. Man liekas. Viņa nevienu neinteresē, tapēc arī.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Middle-earth ![]() |
es attureeshos no balsoshanas ... peec manmaa domaam taa trijotne ir nedalaama. Ronu nevar izsleegt ( I like redheads ), Hermioni ar nevar ... kas ta paliidzees Harim un Ronma MD pildiit? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Un kaa jau te dazhi teica -Hariju nevar taapeec, ka bez Harija HP gaamatas nebuutu HP graamatas.( laigan pirmaa doma man bija par Harija izsleegshanu :blink: )
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: Elles priekškambaris ![]() |
Rons, bez vinja mieriigi vareetu iztikt!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
Nobalsoju par Hermioni. Kaut arī es arīdzan esmu labākā klasē un tādējādi man viņu vajadzētu saprast - viņa ir... Nezinu, man kaut kā neliekas, ka viņa būtu labākā no trijotnes. Katrā ziņā Hariju izslēgt NEDRĪKST (Fēniksa Ordenis... SUPERĪGA grāmata) un Ronu ne tik. Labā figūra. Tāds vienkāršs un smieklīgs... CILVĒKI MĪĻIE, balsojiet par Hermioni! Viņai patiesībā nemaz Grifidorā atrasties nevajadzēja! :blink:
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.03 Kur: Pūka priedītēs ![]() |
atbriivojos no Rona. It kaa jau graamata nav iedomaajama ne bez vinea no vinjiem. Zin kaa..... ja nebuutu Rona, tad nebuutu lidojoshaas mashiinas, "Mudzenju" un taa taalaak.......
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.03 Kur: Magrathea ![]() |
kaut viņi visi *&^%$#@! tajā FO! vai vismaz aizmigtu līdz septītās grāmatas bbeigām (es nemēdzu runāt nopietni(ja nu vienīgi iekavās)). es balsoju par poteru. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: pie datora ![]() |
Es nobalsoju par Ronu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.03 ![]() |
Es protams nobalsoju par Ronu!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.10.03 ![]() |
man rī tā liekas. Ar viņu ir garlaicīgi. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sleeping.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.10.03 Kur: Manas iztēles paradīze ![]() |
Visi būs piemirsuši to, ka Harija Potera trio ir nedalāma vienība, to izveidoja Roulinga un tieši tas arī padarīja Poteru par vislabāk pārdoto grāmatu. ````.
Lai nu kā, bet neviens nezina to, kā būtu, ja būtu. Es balsoju par Hermioni, lai gan man viņa ir labāka par Ronu. Rons ir... ir tāds. Bet ko Harijs darītu bez sava pārinieka, gluži kā Betmens bez Robina? Kaut ko jau darītu. Tad lūk kādēļ es nobalsoju par Hermioni. Nevar jau tā atstāt Hariju likteņa varā ar meiteni, lai citiem pavērtos vēl pāris simti sarkasma iespēju. Mwahaha! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.10.03 Kur: visur ![]() |
Visvairāk no viņiem visiem trim man nepatīk Rons
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.10.03 ![]() |
Es tefv piekrītu, jo Ronam ir sliktākais raksturs.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Laikam atkārtošos, bet, ja Roulinga rakstītu pēc Holivudas klasiskiem standartiem, tad 7. grāmata beigtos ar to, ka uz Cūkkārpas drupām, Voldemorts būtu to pilnīgi sagrāvis, mūsu trio, galvenais varonis, viņa draudzene un labākais draugs, izcīnītu pēdējo kauju, kurā ietu bojā Voldemorts, cīņā kristu draugs Rons. Harijs ar Hermioni roku rokā dotos pretī Saulei, bet pēdējā kadrā būtu redzama no gruvešiem atbrīvota Voldemorta roka, kas pēkšņi noraustītos.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 16:54 |