![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: kad? ![]() |
Manuprāt , ja nav lasījuši , tad dzirdējuši jau nu noteikti , par visiem labi zināmo Antonu Trīcvaidziņu .Šis mazais knēvelis , kas visiem krīt uz nerviem ( tieši tā! visiem) ir panācis to ka par viņu uzraksta grāmatu . Nu labi , viņam tajā panākšanā maza loma , bet vienalga vņš spējis iekarot pasaules slavu ( nu gandrīz kā HP!) . Jautājums ir tāds kā viņš iekarojis šo slavu un vai tiešām ir pelnījis? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.07 ![]() |
grāmata man nu tā patika, vienīgais, kas bija interesanti, bija tas īsti neatceros kura ta bija nodaļa, jo lasiju to ļoti sen taču man ļoti patika par lielo lomu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 Kur: Mājas ![]() |
Šīs grāmatas lasīju sen, bet joprojām atceros. Tur bija par ko smieties! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 ![]() |
par to pasaules slavu es šaubos... smieklīgu vietu tur bija ļ-o-o-ti maz... vakara pasaciņām derēs, bet ne jau nopietnai lasīšanai... citreiz mani pilnīgi kaitināja tas, ka viņš ir tik nenormālīgi stulbs...
Šo rakstu rediģēja ČoČanga: 02.08.2007 09:04 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
grāmatu lasīju ļoti sen.
cik atceros nekas interesants tur nebija (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Grāmata - bērniušķīga.
Sižets - paredzams. Nekā diža. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Es lasīju sen.. Kā nabagam mūždien neveicās.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tur bija kaut kas ar bitēm.. Laikam ar to pašu makšķerēšanu.. būs jāsameklē kaut kur plauktā un nedadz jāpārlasa..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Nu, neesmu lasījusi, bet sajūta, ka esmu - mūsu literatūras skolotāja nebeidz viņu pieminēt katru stundu, ikreiz par katra debīlu rīkošanos izsaucoties :"Kā Alfons!" vai "Ak, tu, Alfon Trīcvaidziņ!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.05 Kur: Turpat, kur parasti! ![]() |
Tāds neveikls puišelis, taisni žēl, ka šim nekad neveicās, bet patiesībā tā grāmata bija smieklīga. Man vienmēr viņš paticis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: Rīga.Kroņauce. ![]() |
Pff.
Šausmīga grāmata! Ļoti nepatika. Fui,tiik drausmīgu grāmatu nekad agrāk nebiju lasījusi.[atskaitot''Cilvēkbērns''] Tie atgadījumi bija tiik tizli! CITĀTS kaitināja tas, ka viņš ir tik nenormālīgi stulbs... Nežēlīgi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Kā visp. ko tādu var uzrakstīt? Maitā visu prieku par grāmatām! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Šo rakstu rediģēja Bell@: 28.08.2007 15:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.07 Kur: Rīga ![]() |
Mani arī tas kaitināja... Tā grāmata ir pilnīgi bez jēgas, trīs - gadīgie tikai par viņu ir sajūsmā. Bērnišķīga, paredzama, stulba.
Šo rakstu rediģēja xXx.pūcīte.xXx: 13.10.2007 13:43 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
jā, vispār ir interesanta.
nevarētu teikt, ka baigi aizrāva, bet jutu līdzi katru reizi, kad viņš iekūlās ne tur kur vajadzēja. ___ tāda jaucīga. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
Mani arī neaizrāva (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Bet ieintresēja(lasīju pirmajās klasītēs).Diezgan smieklīga grāmata,ja saprot tās jokus! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
ne, nē. Neaizrāva.
Varbut tikai brīžiem mazliet smieklīgi, bet brīžiem stulba uzvedība! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 03:05 |