![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.05 Kur: ventspils ![]() |
gribētu zinat vai tada vieta ka shi kads tic maģijai es ticu ! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Mazliet, ( daļēji ) jo "dabā" neesmu redzējusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Own no weaknesses or faults. ![]() |
Ir maģija, nu ir! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) Un tur nav ko pierādīt, jo tu nevari no zižļa izburt čūsku vai pavicinot rokas apstādināt laiku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Maģija ir apzināta dažādu enerģiju/spēku pārvietošana, kas tādējādi arī šo burvestību izpilda. Tādēļ jau izšķir dažādas maģijas - rituālā maģija, sveču maģija, mezglu maģija, vārdošana, augu maģija utt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Ticu un kā vel!
Pati aizraujos.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) P.S.Ectasy*... Tev vajadzētu atnākt pie manis ciemos... UN TAD ES TEV IESTĀSTĪTU,KA MAĢIJA PASTĀV!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.03 ![]() |
nobalsoju par mazliet...nevar jau ticet tam, ar ko tu neesi saskaries dzive...loti gribetos tai ticeet... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.06.06 Kur: Riga ![]() |
es protams ka ticu magijai... vaitad ta nebutu isteniiiba ja tik daudz par to ir rakstits? ja tik daudz cilveku ir parliecinajushies vinjas esamiiiba? es velos klut par raganu kas nodarbojas ar melno magiju... varbut kadam ir kadas zinashanas par sho lietu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.06 ![]() |
Vispaar ticu. Visas filmas, kas saistiitas ar magjiju vienmeer ir ljoti interesantas un tad,kad vinjas beidzas, tad gribas to pashu redzeet te reaalajaa dziivee.
Gribeetos redzeet visu to, ko mees neredzam, bet kas vareetu pastaaveet... Lai gan reizeem tomaar nespeeju noticeet dazhaam lietaam par kuraam staasta vai raksta. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.05 Kur: Tuwumaa..:) ![]() |
es ticu ka ir speeks kas ir par mums paaraaks... un ka shis speeks ir vaardaa saukts: MAGIC (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Mazliet jau jātic visam. Arī maģijai...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Maģija noteikti pastāv, bet pastāv arī viltus maģija, ar kuru no cilvēkiem krāpj naudu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Es noteikti ticu magijai!
Šo rakstu rediģēja Dumidors1995: 29.08.2006 14:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Es ticu maģijai, jo pašas asinīs ir zāļotāju un tumšo burvju asinis. Vēl jau šis tas ir saglabājies no mana vecvecvecvectēva un tikpat daudz reižu vecmammas laikiem. Piemēram vārdotāja burtnīciņa un Melnā bībele.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.11.05 ![]() |
Protams, ka ticu, magjija ir mums apkaart, vajag tikai ieraudziit.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Nē, es neticu. Kā var ticēt kaut kam, kas sevi nekādi dzīvē neparāda? Kur, lūdzu, ir tas redzamais/dzirdamais/taustamais/vienalga-kāds apstiprinājums tam, ka eksistē maģija?
Visā savā mūžā ne ar ko tādu neesmu sastapusies. Un es atsakos kaut ko piedēvēt maģijai tikai tāpēc, ka es uzreiz nesaprotu, kāpēc tā vai savādāk noticis. Starp citu, ja tāda eksistētu, tad es būtu lielākā burve no visiem, jo, redz, esmu pareizā laikā pamanījusies piedzimt. Kā saka ticējumi par to - VISI, kas tad piedzimst, ir lieli burvji/raganas. Tā kā nav nekādu ziņu par to, ka es būtu apmainīta vai arī būtu kādas kļūdas manos dokumentos, tad es varu apgalvot, ka nekā nebija! Neesmu es ne ragana, ne burvis, un nekas maģisks man apkārt nenotiek. Priekš tiem lielajiem maģijas ticētājiem (nu, jūs saprotat, tiem "es ticu tāpēc, ka man tā gribās, lai būtu") mierinājumam varu paziņot faktu, ka tie paši ticējumi arī apgalvo, ka esmu Laimes Lācis, t.i., cilvēks, kas ar savu klātbūtni vien atbur visu slikto. Pilnīgi bez piepūles no savas puses. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.06 Kur: Ríga ![]() |
Es ticu nu ta mazliet...jo esmu ietiepiga un neticu tam ko neesu redzejusi...ta ka isti tadu magiju neesmu redzejusi tadel ticu tikai ta mazliet...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.06 Kur: pretii datoram ![]() |
jaa man ir tas pats... es jau ticu, bet ticeetu vairaak ja buutu redzeejusi...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
Es ticu cilvēku evolūcijai un, manuprāt, cilvēks ar savu prātu prot pasākt šādas tādas interesantas lietas...
|
|
|
Viesis_Ita_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
es arii ticu maģijai es to vēlētos piedzīvot un es grbētu satikt tādus cilvekus kas domā ta pat man daudzi saka kad man piemītot kādas spējas pardzēt nākotni vai atkārtot pagātni kautari es to pati nejūtu....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Noteikti kāds mazumiņš ir!Citādi mūsu pasaule būtu ļoti garlaicīga.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Kaut kādai maģijai jau ticu. Viss ir iespējams - vajag tikai gribēt!:)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 24.11.06 ![]() |
Ticu, jo tas ir pierādīts un pats esu redzējis!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Zēl ka pats nemāku, un tas nav viegli piekopt, magijas!Vairāk jauburvestibas ir ilūzijām un matērijas vaļņi, bet lai to piekoptu jabut specigam gribasspēkam un attīstītai domāšanai(esu pameģināji (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) nekas nesanāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) ) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 13:16 |