![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Vai tu bieži lasi grāmatas?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.12.06 ![]() |
reti, jo nav laika lasīt graamatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 ![]() |
B-I-E-Ž-I!!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 Kur: Rīga ![]() |
man šķiet, ka pārlieku bieži,
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.05 Kur: Turpat, kur parasti! ![]() |
Vismaz katru vakaru, citādi nevaru aizmigt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Katru dienu lasu. Kā vienu grāmatu pabeidzu tā otru sāku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.07 Kur: tur kur dzimst ĒNAS ![]() |
samērā bieži! nedēļā napalasot kādu grāmatu es nevarētu dzīvot! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Es lasu daudz. Tas man no bērnības iegājies. Nu tas, ka reizēm nepalasījusi vakarā grāmatu, nevaru aizmigt.
Varu lasīt gan latviski, gan angliski, gan krieviski, esmu lasījusi grāmatas vecajā drukā, bez lasīšanas es nevaru dzīvot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja Jūnija Samāra: 26.09.2007 10:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.07 Kur: Rīga ![]() |
Es grāmatas lasu ļoti bieži. Man pat šķiet, ka pārāk bieži. Lasu arī vairākas grāmats vienlaicīgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.08 Kur: Rīga ![]() |
Es lasu bieži. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
ja tā padomā, tad pēdējā laikā tik pat kā nelasu (te skola, te kursi... laika nepietiek..), bet vasarā ik pa laiciņam, kaut ko no bibliotekas paņemu, bet neesmu tas lielais lasītājs...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Lasu un daudz. Nav tāda mirkļa kad kaut kas nebūtu uz galda, lasīšanas gaidās. Šobrīd pat uz galda stāv 4 grāmatas, kas jālasa. Bibliotēka ir labs draugs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.07 ![]() |
Vienmēr ir kāda grāmatu ,kuru lasu, dažreiz pat divas vienlaicīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Esmu ļoti pieradusi, ka brīvajos brīžos parasti nodarbojos ar lasīšanu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.07 ![]() |
lasu salīdzinoši bieži, it īpaši pie mūsdienu `ļōōti` lasītgribošās jaunatnes. pdējā laikā gan laika ir mazāk un ir citas prioritātes tad sanāk tikai pa vēliem vakariem kaut ko lasīt. ir brīži kad es grāmatplauktam metīšu lielu līkumu un nelasīšu pat māčību grāmatu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
es lasu cik vien Bieži iespējams ,bet darbs ,skola un privātā dzīve aizņem 90% no mana laika ,bet atlikušos 10% es veltu lasīšanai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
Katru dienu pa vairākām stundām. Tikai dažreiz sanāk kad izlasu pāris lapaspuses, bet tad jāmet pie malas, jo mammai nepatīk ka tik daudz lasu, jo bojāju redzi
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Agrāk lasīju bieži, tagad samērā bieži, par ko arī nobalsoju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.08 Kur: Planēta Zeme ![]() |
tagad, kad atmodās interese par HP [pērku pa visām naudām kas man ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ], es lasu grāmatas ļoti bieži!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
wunderkind ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.05 Kur: to sing a lullaby Iedvesmotājs 2009 ![]() |
Tagad lasu mazāk kā agrāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Nemēdzu nelasīt grāmatas. Pat ja čupiņa no bibliotekas ir pbeigta, tad eju līdz plauktam un meklēju ko lasīt no mājās esošajām grāmatām. Man visi ģimenē lasa.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
Lasu bieži, jo ļoti patīk! Reti gan pārlasu,nu, tās vislabākās! Nezinu, tad kad lasu, par visu aizmirstu,un tākā ieeju grāmatā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 17:34 |