![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Vai tu bieži lasi grāmatas?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
agrāk jā, ļoti bieži. tagad esmu palaidusies (mājās dators. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) ) un lasu reti. slimnīcā.
bet vispār es esmu no laukiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Šo rakstu rediģēja utiks: 15.06.2006 01:36 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Pashas prieka peec sanaak reti, jo skolaa sadot lasiit n-taas graamatas... Kaa arii reti kad sanaak atrast graamatu kas man liekas pietiekoshi interesanta lai to izlasiitu liidz beigaam.... Kaa arii esmu paaraak skopa lai teereetu paaraak daudz naudas graamataam... un mani draugi ar nav nekaadi lielie lasiitaaji, taa kaa arii nav neviena no kura vareetu aiznjemties..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
Gandrīz nepārtraukti, līdz peitrūkst ko lasīt!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
Es lasu sameeraa biezhi... biezhi vien nav ko dariit, tad lasu graamatas!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Pēdēja laika grāmatas lasu daudz.
Vasara kā nekā, daudz brīva laika. Kad sāksies skola, tad gan vairs nebūs tik daudz laika lasīšanai. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
ja sanāk laiks, lasu katru dienu...
tikai, kad ir skola, tad tā pašvakāk ar lasīšanau (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Vispār jau lasu, tikai ne pārāk daudz, nezin kāpēc, brīvlaikā! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Žēl, ka nebija atbildes: ļoti bieži. Es būtu likusi to. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Esmu grāmatu tārps, grāmatas lasu VISU LAIKU. Ja nav nevienas nelasītas, pārlasu kādu mīļu grāmatu,kas ir manā rīcībā(tāiemesla dēļ es visus poterus esmu lasijusi vismaz reizes 10, šoreiz nepārspīlējot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) )
Šobrīd lasu divas iesāktas grāmatas un paralēli kādu fan fiku vai divus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.07.06 Kur: Uz paradīzes zemes virsū... ![]() |
Mmm... Es vispār lasu bieži un ja nav jaunas grāmatas tad lasu tās pašas otreiz. Man patīk lasīt un galīgais grāmatu tārps jau arī neesu, jo pienāk brīži kad apnīk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pati dzīve ![]() |
Katru dienu. Vienmeer. Man tas ir tas pats, kas elpot. Nudien. Vakar izlasiiju triisarpus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Samērā bieži? Nē, ļoti bieži jau no 5 gadu vecuma, kad iemācījos lasīt. Tad lasīju visu pēc kārtas, tagad vienkārši bieži lasu.
Šo rakstu rediģēja _nenuiala_: 17.08.2006 14:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.08.06 Kur: Maajaas Ventspilii ![]() |
ES parasti graamatas lasu no kaadiem pulkstens 24.00 liidz kaadiem 03.00 !!! bet hp graamatas man nezkapeec sanaak lasiit liidz 06.00 mistika kad lasu hp graamatas laiks skrien nemanot !!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
mana dzive satav no lasisšanas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ...atkariba.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ...help me...!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Es grāmatas lasu diezgan reti, ja nu vienīgi uznāk lasīšanas lēkme. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.06 Kur: tepat ![]() |
es graamatas lasu biezji... tas arii viss... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.05 ![]() |
es graamatas lasu biezi..un tas arii ir viss,ko varu jums teikt!
bet dazubriid sanaak palasiit tikai ''sameeraa biezi''.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
Domāju, ka lasu ļoti bieži, bet pēdējā laikā skolas dēļ nav sanācis daudz izlasīt...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Bieži, gandrīz katru dienu. tas man ir kā hobijs, kā atkarība, nu ļoti jau nu patīk. taču gadās arī tā, ka nav ko lasīt - cik var jaunas grāmatas pirkt, citām lietām arī naudu vajag! tad nu es ņemu un pārlasu tādas labākas grāmatas vēlreiz, piemēram nobružāto HP es jau gandrīz zinu no galvas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.11.05 Kur: sapņu valstība ![]() |
Ja es netieku pie grāmatu lasīšanas tad tās man ir beigas,ne dienu nevaru iztikt bez lasīšanas.Es labāk lasu nekā guļu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 17:38 |