Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

Vai skaitīt sitienu pa plaukstām?
Vai skaitīt sitienu pa plaukstām?
Es esmu lūzerisks n00bs, kurš vicinās uz labu laimi un bieži dabū pa plaukstām, tādēļ - nē [ 29 ] ** [58.00%]
Man galvā vēl ir smadzeņu paliekas tādēļ es saprotu ka sitiens arī pa plaukstām ir sitiens, tādēļ - jā [ 21 ] ** [42.00%]
Kopā balsis: 50

Grims
iesūtīt 17.09.2005 18:37
Raksts #1

Nazgûl

Grupa: Biedri
Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.

Šodien pavicinoties ar vienročiem konstatēju ka puse precīzo sitienu ir tieši pa plaukstām, tādēļ nolēmu aktualizēt šo jautājumu.

Atgādinu ka pašlaik sitieni pa plaukstām netiek skaitīti dēļ dažu cilvēku neargumentētajām vēlmēm.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
5 Lapas V  < 1 2 3 4 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (20 - 39)
Kraukleenss
iesūtīt 19.09.2005 19:24
Raksts #21

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 21.08.04

reaali notika tas, ka ja pretiniekam traapa pietiekoshi speeciigu sitienu pa galvu, tad vinjsh nav speejiigs ciinju turpinaat. Bet par roku iespeejas ir. Veel jau pastaav arii sitieni ar roku pa seju un vai speerieni ar kaaju pa vairogu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) kas reaalajaa ciinjaa ir ljoti noderiigi.

Šo rakstu rediģēja Kraukleenss: 19.09.2005 19:26

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 19.09.2005 20:26
Raksts #22

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.08.04
Kur: Rīga

labaak lai dzekam ar vairogu iesit pa pirkstiem nekaa "meegina traapiit " pa "plecu"... vai citiem vaardiem sakot... bliež pa galvu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) , taapece jaatljauj tie sitieni pa plaukstaam... kurs vispaar tos aizliedza? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

Šo rakstu rediģēja Kurbads: 19.09.2005 20:27

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 19.09.2005 21:43
Raksts #23

Nazgûl

Man vienīgi interesē kā tas nākas, ka aptaujas rezultāts ir 15:12 neskaitīšanas labā, bet no 14 cilvēkiem, kas ir izteikušies 9 ir izteikušies par labu skaitīšanai. Laikam dažiem trūkst argumentu...

Un ak jā - šķiet, ka neviens nav papūlējies K... pateikt, ka sitieni pa pirkstiem ne vienmēr ir nejauši. Un dūrieniem dūre ir pat samērā parocīgs mērķis.

+Citēt rakstu
Kraukleenss
iesūtīt 19.09.2005 21:52
Raksts #24

Bēg no sera Kedogena
**

Veelviena lieta, tikliidz sitienus pa pirkstiem atljaus, taa buus tendence taisiit pamatiigaaku gardu - ar kuru diemzheel vadiit zobenu pareizi ir daudz gruutaak.

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 19.09.2005 22:58
Raksts #25

Nazgûl

Ja gards būs pārāk pamatīgs, tad to vienkārši neattestēs.

+Citēt rakstu
Susuriņš
iesūtīt 20.09.2005 07:37
Raksts #26

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 17.05.04
Kur: Bedrē.

Cik es atceros, arī dūrieni bija aizliegti. Un sitieni pa pirkstiem netika skaitīti no laika gala, iespējams arī tāpēc, ka gardas mums no laika gala ir bijušas visai aptuvenas.

+Citēt rakstu
soirvakt
iesūtīt 20.09.2005 07:58
Raksts #27

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Izraidītie
Pievienojās: 24.08.04

tu nu gan kludies durieni ir atlauti

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 20.09.2005 08:08
Raksts #28

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 26.01.04

Nja, kauns. Un K.. vēl skaitās GM:P. Dūrieni ir atļauti, tāpēc arguments "agrāk tā nebija" vairs nav tik spēcīgs attiecībā par sitieniem pa plaukstām, jo, eku, agrāk dūrieni arī nebija atļauti, bet tagad - uz šo spēli ir gan.

Paldies, ka atgādināji par precedentu:D.

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 20.09.2005 09:02
Raksts #29

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 04.11.03

Taisiet bruņucimdus un močījiet pa pirkstiem cik tik uziet! Doooooo!

Un atļaušos atgādināt, ka arī vēsturisks bruņinieku turnīrs jebkurā ir kautkādā ziņā cīņas modelēšana - un tajos, neskatoties uz cimdu esamību un trāpījumu biežumu pa pirkstiem, tie netiek skaitīti.

IMO, spēles vajadzībām, kur lielākā daļa ir neapbruņoti n00bi, (pst) nav vērts ieviest atļaut močīšanu pa knaģiem, jo citādi visi momentā būs beigti.

Šo rakstu rediģēja Kedriks: 20.09.2005 09:03

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 20.09.2005 13:35
Raksts #30

Nazgûl

CITĀTS(Kedriks @ 20.09.2005 10:02)
IMO, spēles vajadzībām, kur lielākā daļa ir neapbruņoti n00bi, (pst) nav vērts ieviest atļaut močīšanu pa knaģiem, jo citādi visi momentā būs beigti.

Kādas muļķības! Jau vairākkārt šajā pavedienā tika uzsvērts, ka pa pirkstiem sitīs tā vai tā. Jautājums ir tikai par šo sitienu (ne)skaitīšanu kā trāpījumu.

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 20.09.2005 13:50
Raksts #31

Tev laikam nepieleca. Es runāju par to ka nebūs labi atļaut ieskaitīt trāpījumus pa knaģiem, jo ņemot vērā pamatkontingentu (n00bi) - pamattrāpījums būs pa rokām. Un vispār - varētu padomāt, ka ir kāda spēle kur kāds nejauši netrāpa otram pa pirkstiem.

Šo rakstu rediģēja Kedriks: 20.09.2005 13:52

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 20.09.2005 14:39
Raksts #32

Nazgûl

CITĀTS(Kedriks @ 20.09.2005 14:50)
Tev laikam nepieleca. Es runāju par to ka nebūs labi atļaut ieskaitīt trāpījumus pa knaģiem, jo ņemot vērā pamatkontingentu (n00bi) - pamattrāpījums būs pa rokām.

Kur ir problēma, ja visi ātri top beigti? Nelīdīs nākamreiz tik neuzmanīgi kaujā. TN pēc katras nomiršanas nav jātaisa jauns personāžs.

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 20.09.2005 14:47
Raksts #33

Problēma? Ticamības momenta pazaudēšanā. Iesaku pārsaukt projektu par TN: Klonu kari.

+Citēt rakstu
Kraukleenss
iesūtīt 20.09.2005 14:52
Raksts #34

Bēg no sera Kedogena
**

PAr ticamiibas momenta zudumu Kederikam tiansiiba.

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 20.09.2005 15:11
Raksts #35

Nazgûl

CITĀTS(Kraukleenss @ 20.09.2005 15:52)
PAr ticamiibas momenta zudumu Kederikam tiansiiba.
*

It sevišķi brīdī, kad kāds dabūjis pa pirkstiem skaļi iebļaujas un turpina cīņu kā nesavainots....

+Citēt rakstu
Martins
iesūtīt 20.09.2005 16:45
Raksts #36

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 04.12.03
Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu

Piedodiet, bet kas tas tāds par Ticamības Momentu ™? Visiem tāpat ir skaidrs, ka TN ir lomu spēle, ka "ieroči" ir drošas būfotas nūjas, ka troļļi īstenībā ir nosmērēti un pārģērbušies kaimiņmājas lūzeri (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ! Viss brīvdabas LS raksturīgais traļi-vaļi padara argumentu, ka ātra spēles varoņa nāve un atkal atdzimšana mazinātu Ticamības Momentu, vienkārši smieklīgu. Spēle nav dzīve un tādai tai nemaz nav jābūt! To tak visi saprot un, ja TN atdzimšanas noteikumi padara spēles norisi raitāku un interesantāku, tad cienījamais Ticamības Moments var doties sevi piedāvāt uz citas ielas.

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 20.09.2005 17:39
Raksts #37

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.08.04
Kur: Rīga

ticamiibas moments... es te vienaa citaa pavedienaa"Joki no brīvdabas spēlē," izlasiiju, ka te kaads (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) esot piedaliijies speelee, kur vinjam uz muguras bija rakstiits, ka vinjs ir 500 elfi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) .
njaa... arii trollji nav seviski ticamikaa taadi... ```` vinjus, tur gan es piekriitu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Šo rakstu rediģēja Kurbads: 20.09.2005 17:45

+Citēt rakstu
Shadowstalker
iesūtīt 20.09.2005 18:19
Raksts #38

Acīgais ex-mods

Pievienojās: 15.06.04
Kur: Dark Dark Forest
Mods 2007

Izcils Ticamības Momenta™ apraksts.

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 20.09.2005 22:32
Raksts #39

Argh, manī laikam neviens neklausās! Kopš tāda tipa spēlēm, kā tai tur pavedienā apraxtīju, manī ir radies dziļš riebums pret visu to, kas man jāpiedomā pašam klāt. Varbūt mazliet uzmanīgāk lasam rakstus turpmāk?

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 20.09.2005 23:09
Raksts #40

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 26.01.04

Nja, bet nu, man tomēr nešķiet, ka SLS vai Asinsnaids būtu diži nevirtuālas, tiesa, to es spriežu pēc noteikumu aprakstiem un aculiecinieku stāstiem, bet tomēr. Manuprāt gan Asinsnaids, gan TN:C turās uz līdzīga virtualitātes viļņa - krietni mazāk virtuāli kā Ceļš vai drakonistu spēles. Tas nav ne slikti ne labi - vienkārši specifika. LARPu žanrs/tips, ja gribiet.

Taču viens gan man liekas dīvaini - apgalvot, ka sitienu pa plaukstām neskaitīšana samazina virtualitāti. Huh.. tas izklausās, manuprāt, ļoti dīvaini. Un, ja runājam par turnīriem, tad..heh..vai tie ir tie paši turnīri, kur nesit zem ceļgala (un tiek rīkoti +/- pēc klasiskiem turnīru noteikumiem, kā dzirdēju)?

Personīgi man vienalga - skaita sitienus vai ne, bet virtualitāti to neskaitīšana viennozīmīgi tikai palielina.

+Citēt rakstu

5 Lapas V  < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 04.06.2025 00:12