![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ir 1660. gads pa Karību jūru peld pirātu kuģis...
Tiktāl par spēles leģendu, tagad tehniskā padarīšana: Es pārmaiņas pēc sev tēlu neveidošu, bet tikai jaukšos spēlē ar visādiem notikumiem uz kuriem spēlētājiem varētu nākties reaģēt, tāpēc man vajadzīgs pirātu kuģa kapteinis - intresentus lūdzu atsūtīt PZ ar īsu aprakstu par to ko dara pirātu kapteinis, kāds 1660. gadā bija karību jūras reģions un sava tēla anketu. Pārējie, kas grib piedalīties, tēla aprakstu publicējiet šeit, te būs anketa: Tēla vārds: dzimums (vēlams vīriešu): vecums: fotoattēls vai zīmējums(nav obligāti): izskata apraksts: rakstura apraksts: tēla pagātnes apraksts(obligāts): Katram spēlētājam ir šādi ieroči: muskete - tālu šauj, taču ir diezgan neparocīga; divas pistoles - tuviem attālumiem; zobens; duncis; (Šaujamieroči ir jāpārlādē pēc katra šāviena) Karte: (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v354/pazare/map12.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v354/pazare/map22.jpg) Šo rakstu rediģēja saule: 13.09.2005 02:05 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
Ja būtu/būs citas domas, tad tā arī izdarītu/izdarīšu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Vēl var pieteikties?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Jā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
Ienāca prātā - ja Mattiass piesakas, varbūt viņam ir vēlme franču kuģa kapteiņa vietu aizņemt? Nu vienk pagaidām izskatās, ka daļa tēlu tur ir uz palikšanu (vismaz kādu laiku), tāpēc kapteinis tiešām noderētu...
Šo rakstu rediģēja Emo Doll: 08.10.2005 09:07 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.05 ![]() |
Saule, tu varētu uzņemties kapteiņa lomu -- kā NPC? Kamēr neviens cits nepiesakās...
Nav īsti korekti, ja es to daru. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē, es vedu sarunas ar Mattiasu izskatās, ka viņš uzņemsies šo lomu.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Uzņēmos gan, redzēs, kas no tā sanāks...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.05 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tēla vārds: Anrī Marija Žerārs de Nuārs
dzimums: vīriešu vecums: 38 izskata apraksts: Tumšmatains, gari mati, melnas ūsas, sirmums pie deniņiem (jau sirmums... tas saistīts ar dzīves pieredzi), zilacains, tiem laikiem ļoti liela auguma (vēl lielāks viņa komandā varētu būt tikai bocmanis tongue.gif ), bet arī lokans pēc velna. rakstura apraksts: Kā jau tu aprakstīji. Laipns. Stingrs. Par visu vairāk vērtē disciplīnu. Tādēļ kā līdz šim uz viņa kuģa nekad nav sadumpojušies baidās. Citādi manējs jau būtu līķis. Nepazīst žēlastības pret ienaidniekiem, un arī pret savējiem, ja to dēļ var ciest viss kuģis. tēla pagātnes apraksts(obligāts): Jaunībā bija aristokrāts (kā izriet no vārda) grāfs, tomēr tad (ap 16 dz. d.)notika kaut kas, par ko kapteinis nemīl stāstīt saķeršanās ar kaimiņu dzimtu Montegjū, kuri līdz šim bija labākie sabiedrotie. Nodevīgo intrigu rezultātā visa viņa ģimene tika notiesāta par slepkavībām un sodīta ar galvas nociršanu. Pats Anrī tai laikā atradās citā apgabalā, taču, uzzinājis, kas notiek, pameta savu iepriekšējo dzīvi un smalkās manieres, lai kļūt par pirātu un jāsaka, velnišķīgi labu pirātu. Tā viņš sapulcēja ap sevi vīrus, lai laupīt un uzdzīvot tomēr paturot prātā dzimtas nodevējus un nozvērējies tiem atriebties tā, lai Montegjū dzimta nekad vairs neturpinātos. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Turpmaak sheit likshu arii manis izraktos materiaalus par piraatiem, ja uzskatiishu, ka tie vareetu nodereet, speeleejot speeli.
Taatad, kaa notika laupiijuma sadale: Kugjapuika 0,5 dalas; Galdnieks 0,75 dalas; Matrozis 1 dala; Aarsts 1,25 dalas; Kapteinis 3 dalas. Pienjemu, ka uz maneejaa (t.i. franchu) kugja shaadi arii tiek sadaliits laupiijums. Pagaidaam (izmainjas vareetu attiekties uz Hektoru peec kaada laicinja) no PC kategorijas ir shaadas: Hektors kugjapuika; Gilberts, Sets, Dzonatans matrozhi; Konraads aarsts; Kapteinis es (Anrii). Uzzinju materiaals, kas saistiits ar kapteinja izteikumiem 1 kugja zvans = pusstunda. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atļaušos publicēt kopsavilkumu sarunām ar Mattiasu.
Uguns uz kuģa: uguns kā gaismas devēja (īpaši tilpnēs) tika lietota. Aizliegts (un nevis kādā noteiktā dienakts laikā, bet visu laiku) bija lietot atklātu uguni, kā arī smēķēt. (uz klāja smēķēt bija atļauts) Sievietes uz kuģiem: sievietes uz kuģiem atradās, kā gan savādāk jaunajā pasaulē varētu veidoties pilsētas, kā bagāto vīru sievas / meitas etc. varētu tur nokļūt. Eksistēja pilsētas, kuras īpaši neatšķīrās no Eiropas pilsētām. Cita lieta ir sieviete uz pirātu kuģa: parastam pirātam nav aiztures, viņš 'paņems sievieti' kura ir pieejama. Viņš to ir darījis visas reizes, kad gājis laupīt... Uz pirātu kuģiem valdīja sava veida 'demokrātija'. Kapteinis ir vēlēta 'figūra'. Viņu var arī gāzt (romānā "Bagātību sala" attēlotā 'melnā zīme', piemēram). Pirms doties sirojumā, pirāti sapulcējās un sapulces veidā apstiprināja noteikumus: kā dalīs laupījumu, kādi noteikumi jāievēro uz kuģa... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Taa ir, bet tas netika atspeeleets, un domaajams, kaut kaada kaartiiba uz kugja bija pirms tam, kad uz taa ieradaas jauni biedri (tb paareejie PC).
Kad runa bija par sievieteem uz klaaja, tad domaati ar to bija piraatu kugji. Uz tiem bija aizliegts atrasties sievieteem un beerniem. (ja neskaita guusteknjus, protams, vai... nu, krastaa jau dazhaadi gadiijaas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ). Tikko dabuushu rokaa, sheit ielikshu noteikumus, kas tolaik bija uz praktiski katra piraatu kugja, un vareesim tos apspriest. Lai zinaat, kaa ir uz muuseejaa. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Un tad mēs apspriedīsim, ka sieviete uz kuģa nes nelaimi ? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Matiass, tu zini uz kurieni brauc vai arī vēl neesi izdomājis ? |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(saule @ 17.10.2005 18:40) Un tad mēs apspriedīsim, ka sieviete uz kuģa nes nelaimi ? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Matiass, tu zini uz kurieni brauc vai arī vēl neesi izdomājis ? Esmu. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
No praktiskaa viedoklja varu teikt, ka sieviete nes nelaimi uz piraatu kugja, jo komandas discipliina uzreiz nokriitas liidz nullei, un tad ir divi varianti 1) visi grupveidaa sievieti izvaro, vai arii 2) ja piraati nav gluzhi peedeejie salashnjas, tad vinji saaks meegjinaat iekarot sievietes (vieniigaas uz kugja) sirdi, kas izpaudiisies dueljos un totaalaakaa augstaakaa komandeejoshaa sastaava ignorancee. So: zinaamaa meeraa sieviete uz piraatu kugja tieshaam nes nelaimi.
Kas attiecas uz manu brauciena marshruutu jaa, man ir nojausma par to, ko es dari, bet ja Tev gadiijumaa bija kaadas idejas, ko pasviest, dari to droshi (tikai uz pz), jo agri vai veelu taas noderees buushu savu plaaninju realizzeejis, vajadzees naakamo. Vai arii tad kapteinis ar visu komandu dosies uz Franciju iistenot atriebiibu un bik nopelniit no spaanju laupiishanas pie Eiropas krastiem... bet tas tikai uz briidi, jo buus vien jaagriezhas atpakal uz Ameriku... nju nez, redzees, kaa buus peec pirmaa piedziivojuma. Man tagad vajag atrast labus upurus, kas manaa vietaa zvejotu daargumus. Manas zvejnieku daavaataas zives pakalpojumi te diemzheel nederees... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man nebija paredzēts brauciens uz Eiropu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) pasākums aizņem apmēram mēnesi (labākajā gadījumā) tā kā to par īsu brīdi nenosaukt
P.S. Es tiešām esmu pamanījusies kaut ko palaist garām ? Izskatījās, ka tikai Žozefīne grib uz Eiropu |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Duh, izlasi mana teela legjendu...
Nee, nu patiesiibaa man tas ir personiigais goal, to var atlikt arii uz nenoteiktu laiku, jo pagaidaam kapteinis laupa turpat Amerikaa, un vinjam tas patiik... Turklaat, Zhozefiine varbuut arii grib uz Eiropu, bet Zhozefiines speeleetaaja negrib, lai Zhozefiine dodas uz Eiropu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif) Taa kaa visticamaakais, sirosim turpat Amerikaa. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tur nav rakstīts, ka tu taisies savu atriebību īstenot drāžoties taisnā ceļā uz Eiropu hmm... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Taadeel es arii nedraaziishos atpakal uz Eiropu. Ja jau esmu to atstaajis. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Vieniigais, taaads celjojums buus jaaveic kaut kad loti taalaa naakotnee.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es gribu zināt tavus tuvākā mēneša plānus nevis ko tu darīsi pēc pieciem gadiem - kur tu taisies laupīt ? Brauksi uz kādu pilsētu vai rāmi dreifēsi pa jūru cerot, ka kaut kas tāpat vien pagadīsies ceļā ? Īsi sakot gribu zināt tavu atrašanās vietu kartē, ja negribi rakstīt te vari atsūtīt PZ
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 05:59 |