![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Dzīve ritēja savu ierasto gaitu, kā parasti avīzēs pirmās lapas aizņēma ziņas par katastrofām, kārtējām augsti stāvošu personu aizdomīgām darbībām un citām tikpat svarīgām lietām. Taču tie daži, kas to vēlējās pamanīja nelielo rakstiņu, kas bija paslēpies lapas "Ārzemju ziņas" pašā apakšējā stūrī un vēstīja: "...Tempļa patiesais vecums, gan vēl joprojām nav noskaidrots, tāpat kā ir palikušas neskaidras vēl dažas lietas, tomēr arheologi uzskata, ka to var atvērt tūristiem. Kreupuči cilts vadonis ir paziņojis, ka arheologu darbs templī, ir iztraucējis dievietes garu un viņi ir pret tūristu ielaišanu templī. Tomēr vietējā valdība ir pretējās domās, uzsverot, ka tas sekmēšot valsts uzplaukumu..."
Vēl pāris kaut ko līdzīgu varēja izlasīt pāris interneta portālos, paslēpušos sadaļā "Vēstures liecības". Vislabāk par Mardalēnas templi jau laikam bija informēti tie, kam ik dienas nācās saskarties ar arheoloģiju un vēsturi... OOC: Uuuunnnn sāāākammmm! Aprakstiet, kā jūsu tēls nonāk templī, pēc šo ziņu iegūšanas... Labu ceļavēju! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Kaede palūkojās uz Sāru, kura bija nosaukusi savu vārdu.
Mani sauc Kaede viņa visiem klātesošajiem paziņoja un lūkojās tumsā, kurā bija pazudusi Lū un Nereons. Viņa nezināja, ko lai dara, bet bija jāpalīdz Vitai un jātiek galā...nu jā, ar gida līķi. Nevarēja taču viņu te tā atstāt... Ko lai es daru...? sieviete bažīgi palūkojās uz bezsamaņā guļošo meiteni. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.09.05 Kur: Izbauda vasaru kopā ar tauriņiem Spoguļzemē... ![]() |
Jā...ļoooti sentimentāla iepazīšanās...un mani sauc Dons Kihots...Lucifers zem deguna nomurmināja.
Ejai vajadzēja vest...es nezinu!...Es nezinu uz kurieni tā ved... Par eju...nu jā...Lucifers liedzās un kasīja galvu.Tā ved uz pagrabiem...ja nemaldos...viņš sameloja un gaidīja ka visi noticēs. Viņš pats neticēja sev. Tkai es nezinu kur tā atradās...un es...mana sekretāre,muļķe,viņš izlaboja.Aizlirsa ielikt krti,bet es to no gals neatceros. Lucifers bija prasmīgs melotājs,tāpēc viņš cerēja,ka šie pavisam "nevinīgie" meli neko ļaunu nenodarīs. Šo rakstu rediģēja Lucifer: 21.09.2005 14:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Streipuļo ārā no Vepra galvas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Starp savām pasaulēm tukšumā Rakstnieks 2005 ![]() |
Lū apjukusi lūkojās visapkārt. Viņa nesaprata ne vārda. Atguvusies no savādās sajūtas, sieviete jautājošu skatienu pavērās Nereonu.
-Tu saproti? Viņa klusi jautāja. Likās, ka balss ir dusmīga. Šo rakstu rediģēja grapefruit: 21.09.2005 16:22 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.05 Kur: tur, kur jūs nekad nebūsiet... ![]() |
Uz pagrabiem? Mazliet neticīgi palūkojās uz Luciferu, bet tad atkal pievērsās jautājumumam, ko darīt ar līķi un ievainoto meiteni.
Sāra nervozi atglauda matus no pieres un paskatījās apkārt domādama. Varbūt varētu daži palikt pie meitenes un daži iet paskatīties eju, vai tai ir gals un ir vērts mērot ceļu kopā ar Vitu. Lai gan kurš gribēs piekrist manam risinājumam. Visi noteikti mani apšaubīs. Sāra domāja un neizlēmīgi vērās uz bezsamaņā guļošo sievieti. Man ir tikai apvidus karte, ja kādam ir vajadzīgs. Šī tempļa karti man dabūt neizdevās, jo tādu nav daudz. Sāra teica. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
OOG: Ok, Lū, Nereon, jums ir kādas pāris minūtes laika reaģēt uz notiekošo tumsā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) PS. Kāds no jums abiem saprot spāniski?
"Maldiciones... Donde lo hizo puse el dominante..." asā balss ieskanējās atkal, tad kaut kur kaut kas metāliski nograbēja, un atskanēja skaļāks "¡Mierda!" Nākamajā brīdī atskanējušās skaņas liecināja, ka kāds mēģina pārbīdīt kaut ko smagu. Šo rakstu rediģēja Aiva: 22.09.2005 06:50 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Nu jā. Apvidus karte mums patreiz nenoderēs... palūkojusies uz Sāru klusi nomurmināja Kaede un uzmeta ašu skatienu aizgruvušajai ejai.
Ceru, ka ar to noģībušo viss drīz būs labi un mēs varēsim turpināt ceļu... sieviete pie sevis prātoja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Nereons pievērsā Lū, kura bija tikko uzdevusi jautājumu - Ko saprotu? Vienīgais ko saprotu ir tas, ka nupat jau vairs šeit nav labi!- Nereons pie sevis nodomāja, ka viņš neizklausijās pārāk ass.
Pēkšņi viņš kur netālu izdzirdēja kādu runājam, laikam spāņu vai portugāļu valodā un tam sekoja skaņas, kas atgādināja ko smagu stumjot pa grīdu. -Vai tu dzirdēji?-Nereons jautāja Lū, jo viņš neatcerējās, ka kāds būtu runājis spāniski vai portugāliski, vai arī izskatījies pēc šo zemju pārstāvja. OOC: Aiva, tu esi gaitenī? Nu un ko nozīmēja tevis teiktais? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.09.05 Kur: Izbauda vasaru kopā ar tauriņiem Spoguļzemē... ![]() |
Jā...pareizi! Fiksi iedod to karti...tūliņ!Lucifers uzbrēca un nepacietīgi gaidīdams sita takti ar pēdu.
Eja veda saules aušanas virzenā,bet sākās rietumos!...Elementāri...kā es agrāk to neatcerējos... Luciers atglauda savus pusgaros matus un dziļi nopūtās... Vai ātrāk nevarētu? Jūs taču gribat tikt ārā...vai nē?...viņš vēlreiz uzkliedza. Ātrāk jātiek pēc....akmeņa...Lucifers iedomājās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
"¡James! ¿Usted vivo hacia fuera allí? Venido, déme una mano, la puerta maldita se congela en el marco!" atkal atskanēja tā pati balss, šoreiz mazliet aizelsusies. "¡James! ¿Es usted? ¿Quién está allí?"
Izklausījās tā, it kā balss nāktu ne no paša gaiteņa, bet no kādas blakus telpas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Streipuļo ārā no Vepra galvas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Starp savām pasaulēm tukšumā Rakstnieks 2005 ![]() |
OOC: Lū jautaja, vai tu saproti, ko saka, pirms tam jau Aiva vēl ko teica (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) . Aiva, es nesaprotu...
Nesaprotu. Bet man liekas, ka tam cilvēkam ir nepieciešama palīdzība... Viņa noteica, sākdama iet virzienā, no kura nāca skaņa. Tikai kā pie velna viņš tur nokļuvis?! Šo rakstu rediģēja grapefruit: 22.09.2005 14:31 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOG. Lū pēc pāris soļiem atdursies gaiteņa sienā, kurā ir padziļinājums, un ja aptaustīs to, tad tur ir durvis. Skaņas nāk no durvju otras puses.
Aiz durvīm kaut kas klusi skrāpējās, kā metāls pret akmeni. "¡James! ¡Usted hijo de puta, viene darme una mano!" balss ieskanējās visai nikni. "No deseo toda esta roca envejecida que viene abajo en nosotros, sino que juro que golpearé con el pie abajo de esta puerta maldita, si usted no me ayuda, y entonces de dios excepto usted de mi cólera!" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lū atdūrās pret sienu. Sieviete no sākuma pavisam apjuka, tomēr tad samanīja tādas kā durvis, skaņa, cik varēja noprast, nāca no to otras puses. Viņa piedauzīja pie sienas:
Vai tur kāds ir, vai esat savainoti, vai jums ir vajadzīga palīdzība?! Sieviete kliedza, cerēdama, ka tie, kas bija otrpus durvīm viņu sadzirdēs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
OOC: Piedodiet, bet Lū un Nereons tā arī paliks neko nesapratuši, jo tas pieder pie lietas... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Mjā, jums labi sanāk, tā tik turpiniet...
Durvis bija masīvas un Pīters saprata, ka tā vienkārši ar kājas spērienu, ja viņš sadomās, tās neizlauzīs. Lū un Nereons arīdzan dzirdēja kādu niknu balsi no lielās altāru telpas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Paldies dievam!" balss atbildēja. "Nē, man nekā nekaiš, bet izskatās, ka tās nolādētās durvis ir iesprūdušas! Vai Džeimss tur nav, viņam bija atslēgas! Es negribētu te atrasties, ja sekos vēl viens sprādziens."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lū satraukti domāja.
Džeimss, Džeimss, Džeimss... Pareizi, tā taču dēvēja gidu! Jā, bet viņa te nebija... Nē. Viņa te nav. Jums viss kārtībā, neesat savainots? Sieviete jautāja paceltā balsī, lai cilvēks otrpus durvīm, kurš, viņai par atvieglojumu, spēja runāt arī sievietei saprotamā valodā, viņu sadzirdētu. Šo rakstu rediģēja grapefruit: 22.09.2005 14:56 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Nē, viss kārtībā," atskanēja atbilde. "Šis tas apgāzās, bet mani neskāra. Jūs būtu viena no tiem ekskursantiem, ko Džeimss pavadīja? Pasauciet viņu lūdzu. Pasakiet ka es.. ka Pīters ir priesterienes palīdzes telpā, ka durvis, liekas, ir ieķīlējušās, un ka man derētu tikt no šejienes ārā, kamēr nav iebrukuši arī griesti. Y James juró que no hay insurrectos allí... atvainojiet, kundze?... "
Pīters apsvēra savas tālākās iespējas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kaede dusmīgi palūkojās uz Luciferu un sakrustoja rokas uz krūtīm.
Beidz bļaustīties! No Tavas balss nelietderīgas izmantošanas nevienam nebūs labāk! sieviete dusmīgi sacīja un uzmeta ašu skatienu Sārai. Labāk būtu ko palīdzējis, nevis muti virinājis! Kaede sarauca pieri. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tā nu gan ir skuķe..nodomāja Lucifers.
Labi iztikšu arī bez kartes...katram tagad rūp tikai sava dzīvība!Lucifers atticrta un pagriezās,lai aptaustītu sienas. Stulbums...kā var būt tik nesaprotoši cilvēki...viņš aizdomājās,l''idz atkal iņu pārtrauca. OCC:Jā Rowenny! Nolamā viņu kārtīgi līdz viņš sāks saprast,kas ir īstā dzīve! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Nereons piegāja tuvāk pie durvīm un sāka tās un to apkārtni aptaustīt, lai zinātu kā rīkoties tālāk.
- Kā šīs durvis verās vaļā - uz kuru pusi?-Viņš jautāja aiz durvīm iesprostotajam vīram, jo saprata, ka durvis jāmēģina ātri vien attaisīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Vispār uz manu pusi, tā ka ja jūs varētu pastumt..." Pīters atbildēja. "Jūs tur esat vairāki, tā izklausās? Tās sasodītās durvis liekas ir ieķīlējušās ailē pēc tā sprādziena, vai kas tas arī nebija, man viņas padevās tikai par pirksta tiesu."
Pīters sasaucas ar otrā pusē esošajiem, un mēģina vilkt tai pat laikā kad otrā pusē stumj. to atkārto, kamēr vai nu durvis ir atdabūtas pietiekami plati, lai varētu izkļūt ārā, vai arī ir skaidrs, ka pašu spēkiem te neko nepanākt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.05.2025 07:11 |