Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Aptauja troļļiem, Tīrasiņu vai draņķasiņu?
Vai būsi tīrasiņu vai draņķasiņu trollis?
Vai būsi tīrasiņu vai draņķasiņu trollis?
Tīrasiņu [ 18 ] ** [42.86%]
Draņķasiņu [ 2 ] ** [4.76%]
Nebūšu trollis, bet baigi gribēju nobalsot [ 22 ] ** [52.38%]
Kopā balsis: 42

Grims
iesūtīt 28.07.2005 23:00
Raksts #1

Nazgûl

Grupa: Biedri
Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.

Uztraucoties par balansu nolēmu noskaidrot cik liels procents troļļu nomālēs sev melnas sejas un dabūs čīterisko +1.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
2 Lapas V   1 2 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 19)
Kamazs
iesūtīt 28.07.2005 23:09
Raksts #2

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 26.01.04

Tas nav čīterisks +1. Tā ir sena tradīcija un attēlo to, ka troļļi ir pārāki par cilvēkiem.

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 28.07.2005 23:21
Raksts #3

Nazgûl

A par tādu labu lietu kā balanss esi dzirdējis?

Lai vai kā - man nepielec kādēļ tehniski advancētie un fiziski pārākie troļļi, kas pie tam ātri vairojas, daudzajos savstarpējajos karos nav vienkārši iznīcinājuši ziemeļniekus kā tautu.

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 28.07.2005 23:32
Raksts #4

Jo tādu "daudzo savstarpējo karu" nav bijis īsti. Viens, lielais, karš, notika tur, kur TN1-3 notika, bet tas arī viss. Ziemeļnieki un troļļi vienkārši ir divas milzīgas impērijas, kas nemitīgi izplešās un tikai tagad sadūrušās.

Balanss? A ```` tādu vajag? Ja gribi būt uzvarošais trollis, ej pie troļļiem, gribi pamēģināt iejusties "bruņinieka" ādā, kas sastapies ar spēcīgāku pretinieku - ej pie ziemeļniekiem. Balanss nekādā ziņā nekad nav bijis mērķis.

PS: Tiesa, uzreiz jāpiebilst, ka neskatoties uz maniem augstāk esošajiem izteikumiem, TN:C ir aptuveni 10x vairāk balansa kā TN3. Tā vienkāršā iemesla dēļ, ka troļļi neatdzimst tik vienkārši un ātri kā tie atdzima TN3 un ziemeļnieki neatdzimst tik mokoši un ilgi kā tie atdzima TN3. Tas bija pamatiemesls troļļu pārspēkam - viņiem nebija jāčāpo kilometriem atdzīvināties. Tagad starpība starp rasēm ir minimāla, bruņas un ekipējums/ taktika viegli var mainīt cīnītājus lomām.

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 28.07.2005 23:53
Raksts #5

Nazgûl

Laikam vajadzēs pārlasīt vēsturi bet tā uzreiz atmiņā nāk ziemeļnieku uzbrukums, kura dēļ troļļi lika lietā milzu arklus. Tad vēl ziemeļnieku uzbrukums, kas tipa notika TN2 laikā un visbeidzot rīvēšanās gar nenoteiktajām robežām "pašlaik".

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 29.07.2005 00:14
Raksts #6

CITĀTS
Laikam vajadzēs pārlasīt vēsturi bet tā uzreiz atmiņā nāk ziemeļnieku uzbrukums, kura dēļ troļļi lika lietā milzu arklus. Tad vēl ziemeļnieku uzbrukums, kas tipa notika TN2 laikā un visbeidzot rīvēšanās gar nenoteiktajām robežām "pašlaik".

Thats it.Milzu arkli - pirmā sadursme. Iepriekšējās spēles - no comments. Ziemeļnieku (kareivju) praktiski nebija. Bekgroundstorijā par apmātajiem viena vienība ziemeļnieku tika noslaktēta, bet tur bija krietns skaitliskais pārspēks. "Rīvēšanās gar robežām" ir tieši tas, ko TN:C varēs novērot.

Tur mēs arī redzēsim, kā tas īsti notiek un vai notiek. Nekādu atklātu sadursmju (ja neskaita regulārus troļļu sirojumus) nav bijis. Spēlētājiem šoreiz atkal ir iespēja rakstīt vēsturi - tieši vadoties pēc TN:C notikumiem tiks veidota turpmākā settinga vēsture. Jūs, TNC spēlētāji, stāvat uz varenu notikumu sliekšņa! Tas ir, varenu iespēju. Jo nav jau teikts, ka kaut kas notiks - tas, atkal, ir pašu spēlētāju ziņā.

+Citēt rakstu
Aiva
iesūtīt 29.07.2005 08:55
Raksts #7

Šņācmēles tulks

Grupa: Daiļdarbu pārziņi
Pievienojās: 22.12.03
Gondoras sargs

Kāds iesakiet ar ko to seju labāk mālēt, gluži ugunskura ogli negribētos izmantot - lai pēc tam tās drēbes vēl varētu mājās parnest un līdz nākamai reizei paglabāt, nevis izmest...

+Citēt rakstu
aivvv/troll drea...
iesūtīt 29.07.2005 10:43
Raksts #8

Pokemonu pavēlnieks

Pievienojās: 24.07.03
Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar...
Zilonītis Dambo 2012

no saakuma neiebraucu kas par stuulbu jautaajumu
tagad skaidri un gaissi saku vienkaarssi trollis bet taads kaa te dazzi apziimee ar drannkkasinnu es sevi vienmeer esmu uzskatiijis par suunu trolli taa kaa ejiet viei ````t ssitam es nekad nepiekritiissu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) ````

+Citēt rakstu
susljiks
iesūtīt 29.07.2005 11:09
Raksts #9

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 26.07.04

CITĀTS(Aiva @ 29.07.2005 08:55)
Kāds iesakiet ar ko to seju labāk mālēt, gluži ugunskura ogli negribētos izmantot - lai pēc tam tās drēbes vēl varētu mājās parnest un līdz nākamai reizei paglabāt, nevis izmest...
*

Ir vairāki varianti un katram ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko.
1. Iepriekš spēlē tika izmantoti pelni. Plusi: izmaksā - neko, viegli iegūstami, turklāt pat spēles laikā, jo tiks kurināti ugunskuri. Vēlams paņemt līdz uz spēli burciņā. Mīnuss: pelni nav gluži paredzēti sejas apsmērēšanai. Sejas krāsojums ar pelniem ir jāatjauno. Nav iesakāms tiem, kam ir alerģija pret putekļiem.
2. Sajaukt tonālo krēmu ar melnām acu ēnām - izmaksā zem 1- LS, pērkot lētāko tonālo krēmu un acu ēnas. Tie ir paredzēti klāšanai uz ādas. Pirms spēles ieteicams sajaukt tonālo kremu un acu ēnas kāda trauciņā vai burciņā. Kosmētiskie līdzekļi ir ilgnoturīgi.
3. Speciāla melnā krāsa, kas paredzēta ādas apkrāsošanai. Nu, tās, ko izmanto, lai apķēpētu sejas bērniem McDonaldā. Tās ir paredzētas tieši šadiem mērķiem. Izmaksā ap 2- LS. Nepieciešams ūdens, lai uzklātu uz sejas.
4. Cits variants.

Personīgi iesaku pelnus, nemanīju, ka iepriekšējs spēlēs troļli ar tiem īpaši apsmērētu savus tērpus. Protams nav pēc tam vēlams rokas, ar kurām iesmērta seja, notīrīt savā tērpā vai, vēl ļaunāk, izberzt acis. Neiesaku vienīgi gadījumos, ja ir kādas alerģijas, bet tās var būt arī pret kosmētiskajiem līdzekļiem vai krāsām.

Atgādinam, ka krāsojums nav obligāts. Ja Jums tas liekas nepieņemams, tad varat būt trollis ar neapkrāsotu seju. Tādā gadījumā Jūs nesaņemat +1hp, jo troļļiem ir raksturīga melna āda, melni sviedri utt. Trollis ar gaišu ādu ir pazīme, ka daži troļļi laika gaitā zaudējušio trollim raksturīgo izskatu un izturību.

+Citēt rakstu
aivvv/troll drea...
iesūtīt 29.07.2005 11:40
Raksts #10

Pokemonu pavēlnieks

Zilonītis Dambo 2012

susllik ej hmmm kaa lai pasaka sessdesmit septinnas maajas taalaak......

+Citēt rakstu
soirvakt
iesūtīt 29.07.2005 11:50
Raksts #11

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Izraidītie
Pievienojās: 24.08.04

aivvv teu jau neviens neliek krasot to seju tu vari ari but ne tirasinu trolis bet gan kautkads tur sudu trolis

+Citēt rakstu
Dagalur
iesūtīt 29.07.2005 11:52
Raksts #12

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 28.09.04
Kur: Rīga

Tā kā TN3 man kaads iemeta pelnus sejaa, tad domaajasm, ka shoreiz buus taapt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
aivvv/troll drea...
iesūtīt 29.07.2005 11:54
Raksts #13

Pokemonu pavēlnieks

Zilonītis Dambo 2012

es jebkuraa gadiijumaa pastaavu uz to ka trolliem ir vienliidziiba un taa tas arii vienmeer ie bijis grrrrrrrrrrrr arii suudu trollim ir jaabuut taadam passam +1 es jau llti daudz un dazzaadus argumentus esmu izteicis kaadeell tam taa vajadzeetu buut taccu gm vienkaarssi izmanto taktiku nennemt mani galvaa un pat neargumentee neko iipassi kaadeell neee tija biku meigginaaja bet es teiktu ka tas bija lloti vaargi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 29.07.2005 11:57
Raksts #14

Jap, aivvv, negribi nekrāso. Tiesa, Grims nekorekti nosauca nekrāsotās sejas par "draņķasiņu troļļiem". Nē, tā nav, tie ir tādi paši troļļi, tikai to asinīs ir konkrēta olbaltumviela, kas liek izstrādāt melnus sviedrus un padara tos nāvīgi izturīgus.

Tas ir tāpat kā cilvēkiem ir četras asinsgrupas un vēl tas rēzus faktors. Troļļiem ir "melnās asinis" un "gaišās asinis". Interesanti, ka dzīves laikā troļļa organismā šīs olbaltumvielas saturs var mainīties līdz ar to "gaišasiņu" trollis var kļūt piepeši "melnasiņu" trollis. Domājams, ka tam ir arī kāds sakars ar fermentiem.

Jeb vienkārši runājot - ja tev ir spēlē melna seja, tad tev ir tas +1, neatkarīgi no tavas troļļu sugas.

Šo rakstu rediģēja Kamazs: 29.07.2005 11:58

+Citēt rakstu
aivvv/troll drea...
iesūtīt 29.07.2005 12:06
Raksts #15

Pokemonu pavēlnieks

Zilonītis Dambo 2012

nopietni apsveru ideju nepiedaliites (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 29.07.2005 12:08
Raksts #16

Tu, protams, apzinies, ka mēs nemaz nevaram apsvērt tagad iespēju mainīt šos noteikumus, jo tā būtu piekāpšanās teroristam (TEV), kas varētu visiem pārējiem likt domāt, ka ja kaut kas nepatīk, var pateikt, ka nepiedalās.

Personīgi es jutīšos apbēdināts, ja aivvvs nepiedalīsies un, iespējams, atsaukšu savu kā GM kandidatūru, jo nespēju izvbeidot Tn viņam pa prātam.

+Citēt rakstu
aivvv/troll drea...
iesūtīt 29.07.2005 12:14
Raksts #17

Pokemonu pavēlnieks

Zilonītis Dambo 2012

ja godiigi tad es uzskatu ka pat ja mani uztver kaa teroristu tad es esmu sasodiiti miermiiliigs un vispaar iipassus protestus necellu taccu ssis ir jaunievedums kas iepriekss nav bijis tev neks nav jaamaina tev vienk tas nav jaaieieviess

kaa ellee es varu vest uz speeli blondiini un teikt ka vinnai jaakraaso melna seja ja es gribu lai vinna ir trollis bet negribu lai man buutu kaukaadi friiki uz kuriem es savaa armijaa nevaru pilniibaa pallauties jo vinnu deel es reaali graut savas armijas potenciaalu atdzimssanas jomaa

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 29.07.2005 12:17
Raksts #18

Vienkārši. Nekrāso seju. Viss.

Ar to tu neesi sliktāks trollis, tev vienkārši nav viena hp. Viss. Kas tur tik traģisks? Ziemeļniekiem nekad nav bijis tas hp un paraleeli tev citaas malaas citi speeleetaaji kurn par to, ka trolljiem ir chiiteriigais +1. Alternatiiva ir visiem trolljiem atnjemt to +1, bet ````? Vienkaarshi nekraaso seju, i sjo.

PS: Tevi par teroristu es saukaaju ironizeejot. Kur nu veel miermiiliigaaks un nevainiigaaks trollis par aivvv (kas nogaaza 5 pretiniekus vienaa zveelienaa).

Šo rakstu rediģēja Kamazs: 29.07.2005 12:18

+Citēt rakstu
Godzilla
iesūtīt 29.07.2005 13:13
Raksts #19

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 11.04.05

Izklausās pēc esesiešu fiškām par rases tīrību jums te tas viss (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif)

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 29.07.2005 13:20
Raksts #20

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.08.04
Kur: Rīga

a buus atkal taa lentiisu sisteema.????... plusi brunjaam un ierociem . Vispaar taa sisteema bija diezgan stulba.
aivv ... tiesaam kaada skjirba, tu taapat nemaaki ciiniities (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ... un trollji ir atpalikusi spalvaini radiijumi, taa kaa nav briinums , ka nevari sanjemties , lai nosmeereetu seju aa iists trollis...
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) .... vareetu veel ieviest "uuberparaako " rasi , kuriem buutu jaaskraidaplikiem ar egles zaru di..saa, un vinji dabuutu +4 hp..
... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ... tas tik taa humors (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif)

+Citēt rakstu

2 Lapas V   1 2 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 03.05.2025 02:44