![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
...tad kontaktējies pa PZ ar RoiBladd vai Grim
viņi laipni uzņēmās par ~ 5ls izgatavot būfed zobenus. Manuprāt tā ir lieliska cena, tādēļ, ja pašam slinkums vai prasmju nevaid, bet ai kā gribas, tad - droši ķeriet jamos rokā. Ja kāds vēl vēlas piedāvāt savus pakalpojumus zobenu veidošanā, lūdzu šeit pat dot ziņu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
tad kad es vinjiem prasiiju dziivee - respektiivi uzreiz peec sanaaksmes, tad sanjeemu vienliidz labas atbildes par to ka vinjiem visticamaak liidz shiim TN nebuus laika sataisiit (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Visi līdz šim pie manis pasūtītie zobeni ir gatavi, uz TN:C vairs pasūtījumus nepieņemu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Optimistiski un iedvesmojoši.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
veel ir roe blad ..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.08.04 Kur: Rīga ![]() |
Nuu es arii vareetu uztaisiit kaadu buufu pa 5ls.... ja vairaaki cilveeki pieteiksies, kuriem ļoti vajag buufus, tad varu vairumaa sastanceet. Nauda gan jaaiedod ieprieks un jāatbrauc uz Ziepniekkalnu iedot naudu, un pakaļ buufam, jo es negribu vest visu uz TN.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.05.2025 23:13 |