Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Izlasi, pirms iesūti!

Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties. Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.

Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.

> Vai Harijā ir horkrusts?
.: ARTANIS :.
iesūtīt 25.07.2005 19:26
Raksts #1

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 18.06.04

Ideja par šo pavedienu radās lasot Eyedam`a šajā pavedienā apkopoto teoriju/minējumu, ko arī atļāvos nocitēt:
CITĀTS
* Voldemorts bija iecerējis izveidot jaunu horkraksu, nogalinot Hariju. Tas pilnībā neizdevās, tāpēc viena Voldemorta dvēseles daļa tagad ir Harijā. Iespējams, Harija rēta arī ir šis horkrakss. Tas labi saskan ar dažām Voldemortam raksturīgajām spējām, kas tagad piemīt arī Harijam (šņācmēle).

Tikai izlasot šo teoriju, sāku par to aizdomāties, un secināju, ka minējums ir ne tikai ārkārtīgi interesants, bet arī ļoti ticams, un varētu pat būt patiess.

Lai gan forumā ir pieņemts pavediena pirmajā postā tikai definēt apspriežamo tēmu, un savus personīgos minējumus izteikt otrajā postā, taču šajā gadījumā (150 vārdu limita dēļ) izteikšos šeit arī pats -

Kā jau minēju pāris rindas augstāk, tad šai teorijai piekrītu un atbalstu to.
Un, atļaušos izteikt globālu paredzējumu - domāju, ka 7.grāmatas beigās, varbūt pat pēc Voldemorta nāves, Harijam nāksies secināt, ka viņa paša ķermenī atrodas viena no Voldemorta dvēseles daļām, un, iespējams, viņš ziedos savu dzīvību, lai to iznīcinātu.

Šāds noslēgums liekas pat ļoti ticams, un būtu tieši Roulingas stilā. Patiesībā pat tā vien gribētos pasviest viņai šo ideju, ja nu gadījumā viņa pati šādu iespēju nebūtu pamanījusi... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
7 Lapas V  « < 3 4 5 6 7 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (80 - 99)
Subjektiņš
iesūtīt 11.03.2006 14:31
Raksts #81

Bēg no sera Kedogena
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 12.02.05
Kur: Bleidu un Tomasu ciltsrakstos...

lai ieveitotu savu dvēseles daļiņu izvēlētajā horkrustā ir jāpasaka buramvārdi!!!!
kaut viens to ir izlasījis???? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) tas taču ir skaidri un gaiši pateikts!!!!!
pa kuru laiku voldemorts būtu paspējis nogirzt sev daļiņu dvēseles un ievietot to harijā ja viņš jau bija zudis savas avada kedavra burvestības atsišanās rezultātā???? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

mīlīši lūdzu padomājiet ar galvu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) viai vismaz tad pārlasiet grāmatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif)

+Citēt rakstu
elfiite
iesūtīt 24.03.2006 15:26
Raksts #82

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 24.03.06
Kur: Riiga:)

mjaaa...manupraat taa tiesaam arii vareetu notikt...jo harija tacu ir dalinjano voldemorta, tad visdriizaak, ka vinjs tiesaam ziedos savu dziiviibu, un manupraat tiesi taadas graamatas beigas buutu viss interesantaakaas....un voldemorts jau nebija domaajis harijaa ievietot horkrustu, taa kaa tas notika netiisaam...

Šo rakstu rediģēja elfiite: 24.03.2006 15:28

+Citēt rakstu
MissIce
iesūtīt 25.03.2006 09:18
Raksts #83

**

Pievienojās: 25.03.06

Es neesmu pārliecināta par šādu teoriju.Sākumā man tas pat neienāca prātā, bet tagad sāk likties, ka tā varētu būt. Tapēc arī Harijs sajūt to, ko jūt Voldemorts un zin, ko viņš domā.Ja rēta ir saikne starp viņiem, tad kapēc nevarētu būt horokrusts.
Tagad tas liekas pilnīgi ticami... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)

+Citēt rakstu
Miss Miiropa
iesūtīt 25.03.2006 15:26
Raksts #84

Cep speķi Dūdijam
*

CITĀTS
medaljons... kauss.... čūska..... kaut kas no grifidora vai kraukļanaga...

Es domāju, ka Harijā nav Horkrusts. Jā tas noteikti varētu būt godrika grāvā, bet Harijā? Man tas šķiet neticami, ja Harijam likās, nedroši to ievietos čūskā, kur nu vēl cilvēkā.

+Citēt rakstu
Elfija
iesūtīt 26.03.2006 08:21
Raksts #85

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Kur: Starp debesīm un zemi...

Nu izteikšu savu viedokli par to vai Harijā ir horkrusts.

Godīgi sakot man tas liekas pilnīgi neticami!

Atļaušos teikt, ka Dumidors teica Poteram, ka viņš varēs iznīcināt Voldemoru tikai tad, kad būs iznīcinājis visus [b]horkrustus!!!!

Vai gribat man teikt, ka ja Harijā tomēr būtu horkrusts(atkārtoju tas ir mazs ticami)viņš nogalinājis [i]visus
[b][color=#FF0000]horkrustus sevi ieskaitot vēl varētu iznīcināt Voldemoru!!!! Nesmīdiniet mani (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) viņš taču būtu līķis!!!!

Un ja viņš saprastu, ka viņā ir horkrusts pēc Voldemora nāves, kā gan viņš būtu varējis nogalināt Voldemoru, ja visi horkrusti nav iznīcināti!!!!!

Vēlreiz arkārtošu Dumidors teica, ka Voldemoru varēs nogalināt tad kad būs iznīcināti visihorkrusti, jo tikai tad Voldemors būs [i]mirstīgs. Kau vai viens horkrusts būs vesels Voldemoru nebūs iespējams nogalināt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)

+Citēt rakstu
whitegirl
iesūtīt 26.03.2006 19:12
Raksts #86

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 19.11.05
Kur: cita laika zoona

Bet tad tas noziimee ka vinji abi beigaas mirs? Vai arii Harijam buus jaaizniicina priekshpeedeejais korhrusts, jo peedeejais ir Voldemortaa... Un tad jau sanaak ka Harijs Voldemortu nekaadiigi nevar nogalinaat... Taa visa padariishana ir ljoti neizprotama un overwhelming.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)

+Citēt rakstu
Arturs7
iesūtīt 28.03.2006 23:41
Raksts #87

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 06.03.06

nu nevar buut ka harijs ir horukruts... ja man kaads atbildees uz so jautaajumu tad es varbuut noticeesu! bija teikts ka saakumaa ir jaaizniicina visi horukrusti un tad tik var izniicinaatvoldiju... kaa gan harijs var izniicinaat sevi un tad voldiju?!!!

+Citēt rakstu
foks
iesūtīt 29.03.2006 16:07
Raksts #88

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 12.06.05
Kur: Nezinu. Zinu tikai to ka man ir amnēzija

Nu sākumā man arī tā likās, bet pēc visiem pierādijumiem jāsāk šaubīties. Bet uz vienu jautājumu varu atbildēt
Ja Harijs nogalinās sevi ja viņā ir/būtu horkrusts viņš iznīcinātu visus (ieskaitot sevi) un Rons vai Hermione varētu noslepkavot Voldemorotu un tur jau atkal ir strupceļā. Te pat nezin ko domāt te var pastāvet gan vien gan otrs tikai ir viena problēma kas ataisnu ka Harijā nevarētu būt horkrusts
CITĀTS(HP&FO)
TUVOJAS TAS, KAM BūS SPēKS SAKAUT TUMSAS PAVēLNIEKU... VIņš DZIMS TIEM, KAS TRīSREIZ VIņU NOLIEGUšI, DZIMS, KAD NORIETēS SEPTīTAIS MēNESS... UN KATRAM JāMIRST NO OTRA ROKAS, JO NEVIENS NESPēSDZīVOT KAMēR DZīVS IR OTRS... TAS, KAM BūS SPēKS SAKAUT TUMSAS PAVēLNIEKU, PIEDZIMS, KAD NORIETēS SEPTīTAIS MēNESS...
Tāds ir Trilonijas pareģojums un es iezīmēju vietu kas noliedz iespējas ka Harijā ir horkrusts

+Citēt rakstu
Melleņu kamenēns
iesūtīt 06.04.2006 21:12
Raksts #89

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 24.03.06
Kur: Uz palodzes zem loga.

shii teorija nav neiespeejama un pat vareetu buut ticama, lai nu kaa tas buutu smalki izdomaats.vienaa graamataa, neatceros 2. vai 3. Dumidors teica ka gribeedams nogalinaat harija voldemorts ir atstaajis dalju no sevis harijaa, piem. speeju runaat snjaacmeelee.bet tikai tad ja vinjsh nogalinaatu sevi kaa vinjsh vareeetu nogalinaat Voldemortu?

+Citēt rakstu
Mošķis
iesūtīt 06.04.2006 21:53
Raksts #90

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 04.04.06
Kur: Bauska

Ja VOLDIJS būtu tāizdarījis tas būtu pat ļoti gudri..., jo Voldijs nevarētu mirt, ja nemirtu Harijs
... vēl neesmu pārliecināts!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)

ā... sapratu VOLDIJS, taču tik ļoti sargāja savus horkrustus un, ja viņš vienu ievietotu Harijā(kuru viņam jānovāc), nogalinot viņš zaudētu Horkrustu!!! Neloģiski!!!

Šo rakstu rediģēja Mošķis: 06.04.2006 21:57

+Citēt rakstu
Magonīte
iesūtīt 13.04.2006 23:03
Raksts #91

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 27.03.04

bet Dumidors taču norādīja , ka Harija ķermenī nevar atrasties nekas no Voldemorta, jo tas ir pilns mīlestības, ko Voldemorts nevar izturēt.

+Citēt rakstu
versache
iesūtīt 13.04.2006 23:14
Raksts #92

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 05.07.05
Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā......

CITĀTS(Magonīte @ 13.04.2006 23:03) [snapback]610190[/snapback]

bet Dumidors taču norādīja , ka Harija ķermenī nevar atrasties nekas no Voldemorta, jo tas ir pilns mīlestības, ko Voldemorts nevar izturēt.

Bet kā zīnāms, kad Voldījs gribēja novākt Hariju viņš nejauši pārmeta daļu savas spējas Harija.Tad jau sanāk, ka Harijā tiešām varētu būt horkrusts.Un cik zinu Dumijs sestajā grāmatā atkārtoja vairākkārt ka viņš, ir tikai cilvēks.Un ka pat viņš var kļūdīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Kaķurēgs
iesūtīt 14.04.2006 06:33
Raksts #93

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 12.02.05

Varētu būt, ka šis horkrusts atrodas Harijā, tomēr atgādinu, ka kārtējo reizi Roulinga mūs pārsteigs. Varbūt ir kāda burvestība vai mikstūra vai kaut kas tamlīdzīgs, ar ko no šī horkrusta varētu nesāpīgi atbrīvoties?

Par pareģojumu runājot. Ja Harijā tomēr būs horkrusts, tad maz ticams vai Voldemorts varēs un vēlēsies iznīcināt Hariju, un vai Harijs vispār spēs iznīcināt Voldemortu?

+Citēt rakstu
foks
iesūtīt 23.04.2006 08:28
Raksts #94

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 12.06.05
Kur: Nezinu. Zinu tikai to ka man ir amnēzija

Pareģojumā ir skaidri teikts ka dzīvos tikai viens. VIENS. Ja Harijā būtu horkrusts tad voldemorots nevēl.ātos tik izmisīgi viņu nogalināt.

+Citēt rakstu
lin
iesūtīt 23.04.2006 09:14
Raksts #95

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.07.04
Kur: tepat uz vietas
Ziemas sapņotāja 2010

Bet tas jau nav iespējams, ka Harijā ir horkrusts. kāpēc tad Voldemorts visu laiku cenšas Hariju nogalināt? Ja Harijā būtu horkrusts Voldemorts necenstos Hariju nogalināt. tas taču ir saprotams.

+Citēt rakstu
Laimīgā*
iesūtīt 23.04.2006 11:32
Raksts #96

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 28.07.03

Bet var jau būt, ka tas horkrusts ir nonācis Harijā nejauši! Manuprāt, kamēr Voldža nogalināja Hariju, viņš gribēja kkur ievietot horkrustu, taču, tā kā viņam neizdevās šamo nobeigt, tad arī horkrusts varbūt ieskrēja neīstā vietā.
Voldijs jau saprot, ka, iznīcinot Hariju, viņš iznīcinās daļu sevis, taču, manuprāt, viņš ir ar mieru zaudēt daļu sevis (viņam jau vēl ir citas), ja tādējādi Harijs pazūd viņam no ceļa.

+Citēt rakstu
Kary
iesūtīt 15.05.2006 18:57
Raksts #97

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 13.05.06
Kur: Kaut kur zen ūdens. XD (Zivtiņu spēles)

CITĀTS(foks @ 29.03.2006 17:07) [snapback]596641[/snapback]

Nu sākumā man arī tā likās, bet pēc visiem pierādijumiem jāsāk šaubīties. Bet uz vienu jautājumu varu atbildēt
Ja Harijs nogalinās sevi ja viņā ir/būtu horkrusts viņš iznīcinātu visus (ieskaitot sevi) un Rons vai Hermione varētu noslepkavot Voldemorotu un tur jau atkal ir strupceļā. Te pat nezin ko domāt te var pastāvet gan vien gan otrs tikai ir viena problēma kas ataisnu ka Harijā nevarētu būt horkrusts
CITĀTS
TUVOJAS TAS, KAM BūS SPēKS SAKAUT TUMSAS PAVēLNIEKU... VIņš DZIMS TIEM, KAS TRīSREIZ VIņU NOLIEGUšI, DZIMS, KAD NORIETēS SEPTīTAIS MēNESS... UN KATRAM JāMIRST NO OTRA ROKAS , JO NEVIENS NESPēSDZīVOT KAMēR DZīVS IR OTRS... TAS, KAM BūS SPēKS SAKAUT TUMSAS PAVēLNIEKU, PIEDZIMS, KAD NORIETēS SEPTīTAIS MēNESS...

Tāds ir Trilonijas pareģojums un es iezīmēju vietu kas noliedz iespējas ka Harijā ir horkrusts

Nu man šķiet ka foks ir izteicis pareizu versiju un es tai pilnībā piekrītu.
Viens pareģojums isaka visu

+Citēt rakstu
ALExcool
iesūtīt 20.05.2006 14:20
Raksts #98

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 20.05.06
Kur: ...............................

ja vArbut Viņš grbeja ustaisit horkrustu no harija bet Viņam tas noteikti neiznaca Bet ja tāāa padomat
nakama gramatā tadat butu harijam janogali sevi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
black.harmonie
iesūtīt 20.05.2006 16:08
Raksts #99

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 28.02.05
Kur: tālumā, kādā tumšā vietā

CITĀTS
Jā, patiešām. Es tam ticu.

Bet, visticamākais, Harijs to līdz galam tā arī nesapratīs. Domāju, ka tas izskatīsies tā, ka tikai pēdējā brīdī Voldemorts to atklās Harijam. Ka viņi abi esot viens vesels. Ka horkrukss ir Harijs, nevs Nagīni. Un Harijam neatliks nekas cits, kā nogalināt abus reizē - gan sevi, gan Voldemortu.

Varu iedomāties, kāpēc Dumidors nepastāstīja Harijam patiesību, pat ja viņš pats to zināja.

Un ja kas - Harijam būtu 7. grāmatas beigās jānomirst. viņam vienkārši vairs nebūs iemesla dzīvot. Turklāt Roulinga ir pierādījusi, ka spēj bez problēmām nogalināt personāžus. Plus viņas dīvainie izteikumi par to, ka "nebūs nekādas astotās HP grāmatas, jo ar iepriekšējām septiņām viss būs pateikts". Un, manuprāt, tā var būt tad, ja vien netiek aprakstīta Harija potera tālākā dzīve, jo nav vairs tāda Harija Potera.

Protams, ir arī otrs variants - ka horkrukss ir rētā, kurš arī izklausās loģiski. Tad tā vienkārši izzudīs.

Nu ja taa logjiski padomaa es piekriitu tam ka saskanjaa ar Trilonijas paregjojumu tad viens no vinjiem (visticamaak Harijs) paliks dziivs

bet no otras puses Harijaa vareetu buut horkrusts

Šo rakstu rediģēja rituxxx: 20.05.2006 16:09

+Citēt rakstu
Jawenna
iesūtīt 24.05.2006 16:13
Raksts #100

**

Pievienojās: 13.05.06

es tagad izlasiju tikai pirmo lpp. un man radās doma.. (atvainijos, ja kāds to jau izteicis)..
iespējams, ka Harijā ir horkruss. Volodijs gribējis to izgatavot un nezinu.. viņš nodomāja ka tas viņam nesanāca(jo Harijs dzīvs), bet istenībā sanāca.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Harijs sevi nenogalinās, viņš cīnīsies ar Volondemortu(bet nezinās ka horkruss ir viņā)un nevarēs to uzveikt, jo Volodijam vēl palicis viens horkrusts, Potteru nogalinās Volondemorts(nogalinot Hariju viņs iznicinās pēdējo horkrustu) un tad Rons un Hermione kopīgiem spēkiem novāks Volondemortu, jo viņš kļūs mirstīgs..
miglaini.. nu tā.. bez īpašiem argumentiem..teorija..

Šo rakstu rediģēja Jawenna: 24.05.2006 16:14

+Citēt rakstu

7 Lapas V  « < 3 4 5 6 7 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 09.05.2025 00:54