![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties.
Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.06.04 ![]() |
Ideja par šo pavedienu radās lasot Eyedam`a šajā pavedienā apkopoto teoriju/minējumu, ko arī atļāvos nocitēt:
CITĀTS * Voldemorts bija iecerējis izveidot jaunu horkraksu, nogalinot Hariju. Tas pilnībā neizdevās, tāpēc viena Voldemorta dvēseles daļa tagad ir Harijā. Iespējams, Harija rēta arī ir šis horkrakss. Tas labi saskan ar dažām Voldemortam raksturīgajām spējām, kas tagad piemīt arī Harijam (šņācmēle). Tikai izlasot šo teoriju, sāku par to aizdomāties, un secināju, ka minējums ir ne tikai ārkārtīgi interesants, bet arī ļoti ticams, un varētu pat būt patiess. Lai gan forumā ir pieņemts pavediena pirmajā postā tikai definēt apspriežamo tēmu, un savus personīgos minējumus izteikt otrajā postā, taču šajā gadījumā (150 vārdu limita dēļ) izteikšos šeit arī pats - Kā jau minēju pāris rindas augstāk, tad šai teorijai piekrītu un atbalstu to. Un, atļaušos izteikt globālu paredzējumu - domāju, ka 7.grāmatas beigās, varbūt pat pēc Voldemorta nāves, Harijam nāksies secināt, ka viņa paša ķermenī atrodas viena no Voldemorta dvēseles daļām, un, iespējams, viņš ziedos savu dzīvību, lai to iznīcinātu. Šāds noslēgums liekas pat ļoti ticams, un būtu tieši Roulingas stilā. Patiesībā pat tā vien gribētos pasviest viņai šo ideju, ja nu gadījumā viņa pati šādu iespēju nebūtu pamanījusi... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.03 ![]() |
Katrā ziņā, ja tāds horkrakss Harijā ir, tad tas ir sanācis netīšām Voldemorts gribēja nogalināt Hariju, kas vienkārši izslēdz iespēju... ē, nu, it kā izslēdz iespēju viņā ievietot horkraksu. Tikai es tagad padomāju - kāpēc gan to nevarētu ievietot līķī?... Diezgan depresīva teorija. Vai tas nozīmē?: 1) Harijs nav tas, kas viņš domā esam 2) īstā Harija būtība jau mirusi un mēs par to neko nezinām 3) nogalinot Voldemortu, viņš pats kļūtu par Voldemortu OK! Bet tagad pats apgāžīšu savus/tavus secinājumus. Harijam ir teikts (JP-LV 450/450.lpp. un ne tikai) piemit "spēja mīlēt". Ja Harijs būtu nogalināts toreiz un nezkautkā atdzīvināts, tad tāda spēja nebūtu, jo tā nebūtu viņu aizsargājumi un būtu zudusi līdz ar viņu liktenīgajā naktī. Un vispār šī hipotēze galīgi, manuprāt, izjauc grāmatas jēgu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: Specjala Internatskola Ipashi Slimiem Pokemoniem ![]() |
nedomaju ka harija ir horkrusts(man ta ertak teikt) tapec jo sada gadijuma pats voldemorts varetu so faktu izmantot savam vajadziibam , respektiivu uzinaat paregojumu jo varetu ielauzties harija galvaa kaut kada veida piesledzoties savai 7 atstaatajai dveeseles dalinjai , bet sis varijants atkriit jo rakstniece teica ka 7 horkrusti ir pats launakais un tad atrofeejjas saikne ar parejam dveeseles dalaam (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) un dumidors teica ka voldemors nemaz nejut ka kadu no sim dalam izniicina .. nemaku vairak neko teikt , bet es tiesaam ceru ka harijs buus puiseens kurs izdziivos , bet 7 gramata vinjs noteikti nemirs jo roulinga 6 gramatas beigas teica ka harijs iztelojas so ciinju pat vairakos 10 gadu , un seit mes varam fantazeet talu nakotnee jo harijs teica ka cukarpa neatgrieziisies , bet dosies pretii liktenim , jeb paregojumam , un 7 gramata butu veltiita paregojumam , bet 8 pedejam harija macibu gadam (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
labi katraa zinjaa es jaw teicu ka ceru ka vinjs buus puiseens kurs izdziivos , jo mani satriec doma kaut vai par to ka esmu jaw izlasiijis 6graamatu un ka talak varetu gramata buu bez rona un hermiones,dzinijas , kaa arii dumidora nu tads ir mans pasreizejais viedoklis .. bet mani ieintereseeja 1 jautajums - pec cik gadiem varetu iznaakt 7 gramata kuru domaju gaida jaw daudzi HP fani |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.08.03 Kur: Visur kur... ![]() |
Nu neteikšu, ka man galvā ne uz mirkli nepavīdēja šī doma, ka Harijs tiešām varētu būt viens no Voldija horkrustiem, bet tā kārtīgi padomājot nonācu pie citas idejas:
Manuprāt tas, kas saista Hariju ar Voldemortu nav ĪSTS horkrusts. Iespējams, Voldemorts tai naktī vienkārši neapzinādamies izrāva sev daļu dvēseles un tad šī daļa pievienojās Avadai Kedavrai, kuru viņš sūtīja Harijam un tādējādi nonāca viņā. Es domāju, ka šī daļa iespējams būtu spējīga tur izdzīvot tieši tādēļ, ka nonākusi tur neapzināti! Varbūt būsiet pamanījuši, ka brīžos, kad Harijs ir ļoti, ļoti dusmīgs viņā pamostas varmācīgas tieksmes kādu mocīt, spīdzināt vai nogalināt (piemēram, FO Bellatrisi un JP Strupu, ja atceraties aprautais vārds skanēja "Mok", kas pilnīgi noteikti ir daļa no vārda "Mokum" un arī Strups pamanīja, ka Harijs cenšas viņu spīdzināt!). Es domāju, ak šīs varmācības tieksmes varētu būt saistītas ar to, ka šī pavisam mazmazītiņā, niecīgā Voldija daļiņa atrodas Harijā un tieši tādēļ viņš arī spēj runāt šņācmēlē un just to, ko jūt Voldemorts. ------------------------------------------------------------ Iespējams es savas domas un idejas izskaidroju nedaudz murgaini, saraustīti un arī ne gluži tā, kā domāju, jo es nezināju kā to labāk aprakstīt... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.05 Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā...... ![]() |
Harijā horkrusts.Tā varētu būt jo tani nakti kad Voldijs noslepkavoja Harija vecākus,vins tak ielika daļu savas dvēseles pasā harijā.
Un galu gala,kas notiks pēc tam kad Harījs nogalinās Voldemortu (ja vispar nogalinās).Un ja viņs patiešām ir viens no horkrustie.Tad pareģojums tomēr izrādīsies īsts.Jo tajā bija teikts, ka nespēs dzīvot abi.Bet lai gan kas to lai zin. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: Specjala Internatskola Ipashi Slimiem Pokemoniem ![]() |
nespees abi spees 1 , bet tac dumis teica ka voldiits ir nemirstiigs liidz briidim kad izniicinaas 4 horkrustus un peectam tikai var nogalinaat voldiiti , un dumis jaw izklaastiija par 4 horkrustiem , 2 ir ziniicinati , bet 7 ir voldiiitii .. all
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 Kur: Bleidu un Tomasu ciltsrakstos... ![]() |
Citēšu no JP latviešu tulk. 445-446.lpp.:
"Lords Voldemorts labprāt krāj trofejas, un viņam visvairāk patīk priekšmeti ar iespaidīgu burvju vēsturi. Viņa lepnums, ticība paša pārākumam, apņemšanās izkaldināt sev izcilu vietu burvju vēsturē: tas liek man domāt, ka Voldemorts savus horkrustus būs izvēlējies ar zināmu rūpību, meklējis priekšmetus, kuri tādu godu pelna." šis citāds, manuprāt, vismaz daļēji attaisno, ka Harijā nav Horkrusts: 1) kāda jēga likt savu dvēseli kaut kādā zīdainī (proti, Harijā) ja neviens nezina kas ir Harijs Poters un kāds ir viņa uzdevums, jo pareģojumu ir dzirdējuši tikai nedaudzi 2) Dumidors jau teica ka Voldemorts pārāk lielu nozīmi piešķir pareģojumam 3) Harijs nebūt nav vienīgais par ko varētu būt runa pareģojumā, kā atceramies, Domidors teica, ka tas varēja būt arī Nevils Lēniņš 4) Harijs kļuva īpašs un pasaulslavens tikai tāpēc, ka bija "puisēns, kurš izdzīvoja" taču tie ir tikai mani argumenti... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) LAI GAN ES TUROS PIE STINGRAS PĀRLIECĪBAS KA HARIJĀ NAV HORKRUSTS (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.04 Kur: Zem paslēpņa kopā ar Džinniju ![]() |
veel kas, varbuut harijs izdziivoja tikai taapeec ka voldijs bija vinjaa ielicis dalju savas dveeseles, un kuru(dveeseli) tad arii kjeera Avada Kedavra, bet veel viena lieta: kaapeec juus domaajat, ka horkrusts, liidz ar to Voldija dveesele, ir ljauns? moshk voldijam sirds dzilumos bija labestiigums kursh tad arii ir shajaa horkrustaa... jo "Katraa no mums ir kaut druscinj laba..."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: En la casa de Lorena Rojas... ![]() |
nu,man liekas,ka Harija rētai vēl būs kkāda īpaša nozīme,varbūt,ka tas arī ir tas horkrusts!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Liidz neieskatiijos sajaa pavedienaa, man nekas taads praataa nebija ienaacis. Tagad man liekas, ka taa vareetu buut reeta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.04 Kur: Zem paslēpņa kopā ar Džinniju ![]() |
domaajat, nu man gan neliekas... tad jau voldijs buutu stulbs... starp citu visaas graamataas(kuraa neatceros) teikts ka voldemorts harijaa NEJAUSHI ielika daljinju no sevis, taa ka diez vai vinjsh buutu Horkrusts, bet daljinja voldemorta vinjaa ir...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Ārprāc, man šāda doma bija, kad izlasīju to grāmatu pirmoreizi. Bet, tad pēc nākamās reizes es nodomāju, ka diezin vai tā būs, dēļ tā paša iemesla, ka viņš taču negribētu nogalināt tādā gadījumā. Vienīgi tā versija atkrīt, ja viņš nezinātu, ka viņš to ir izdarījis. Vispār jau man liekas, ka kaut kas ar to Hariju nav tā kā vajadzēja, bet varētu jau būt, ka viņš vnk izgāzās, un Harijā nav tā horkrusta. Arr.. tie sasodītie minējumi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Man reizēm šķiet, ka mēs te esam jūdzēm tālu no patiesības.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... ![]() |
Hmm, grūts jautājums. Un diezgan grūti paredzēt, kāda būs uz to atbilde no Roulingas puses... To, ka Voldemorts ir atstājis kādu daļiņu sevis Harijā ir acīmredzams, bet, ka Harijs būtu horkrusts? Man tas šķiet diezgan mazticami... Galu galā - kāpēc Voldemortam vajadzētu nogalināt kādu savu dvēseles daļu?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.01.06 Kur: Netalu no hercoga Jekaba.... ![]() |
Harija horkrusts? Nu beidziet milisi!!! Iedomajaties, Voldemorts novac Liliju un Dzeimsus Poterus, un tad nogriez no dveseles gabalinu un ieliek Harija un pec tam megina noslaktet vinu ar Avada Kedavra???? To tak vins nevaretu izdarit, jo tad vinam vel nebija Harija asinu.>>>>> Mate zaudeja dzivibu, ta ka Voldemorts nevar sim pieskarties, pat Avada Kedavra atsitas no vina , un Jus lautini domajat , ka tad var ielikt vina horkrustu....
Nu piedodiet bet sis spriedelejums ir TIK nerealas, ka vispar nav iespejams. Padomajiet,ja Voldemartam viss butu izdevies vins novaktu Hariju un taja paliktu vina Horkrusts (ja tas izdzivotu pec lasta). pec tam vins stieptu lidz liki un kaut kur glabatu kaa parejos horkrustus? Vai ar atstatu liki, lai draugi apbedi vina gimeni, un pasam, kad vajadzes to horkrustu, vins raksies kapseta vai ar izmantojot to atjeksies zarka, jo horkrusts stav apglabats ar visu Hariju. Manuprat sii teorija, ka Harija ir Horkrusts ir galigi greiza...... Jaa, tad jau drizak ticamaka ir ta teorija, ka Dumidoraa ir horkrusts.... (kurai es nu taaa saubigi varetu pateikt, lai jau doma ka doma, tad redzes...) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.04 Kur: Mežmalā starp Ādažiem un Baltezeru, ![]() |
CITĀTS(*RONS* @ 25.07.2005 19:38) [snapback]452383[/snapback] Katrā ziņā ja Roulinga nobeigs Hariju tad es noalgošu pasūtījuma slepkavu. ... un ja viņa to nenobeigs, fanu un izdevniecības spiediena rezultātā viņai nāksies rakstīt par Hariju vēl un vēl un vēl ... kāmēr HP kļūs par kaut ko līdzīgu meksikāņu seriālam. Stāstam ir jābeidzas īstajā vietā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.12.05 Kur: ... ![]() |
CITĀTS(.: ARTANIS :. @ 25.07.2005 19:26) [snapback]452376[/snapback] Ideja par šo pavedienu radās lasot Eyedam`a šajā pavedienā apkopoto teoriju/minējumu, ko arī atļāvos nocitēt: Tikai izlasot šo teoriju, sāku par to aizdomāties, un secināju, ka minējums ir ne tikai ārkārtīgi interesants, bet arī ļoti ticams, un varētu pat būt patiess. Lai gan forumā ir pieņemts pavediena pirmajā postā tikai definēt apspriežamo tēmu, un savus personīgos minējumus izteikt otrajā postā, taču šajā gadījumā (150 vārdu limita dēļ) izteikšos šeit arī pats - Kā jau minēju pāris rindas augstāk, tad šai teorijai piekrītu un atbalstu to. Un, atļaušos izteikt globālu paredzējumu - domāju, ka 7.grāmatas beigās, varbūt pat pēc Voldemorta nāves, Harijam nāksies secināt, ka viņa paša ķermenī atrodas viena no Voldemorta dvēseles daļām, un, iespējams, viņš ziedos savu dzīvību, lai to iznīcinātu. Šāds noslēgums liekas pat ļoti ticams, un būtu tieši Roulingas stilā. Patiesībā pat tā vien gribētos pasviest viņai šo ideju, ja nu gadījumā viņa pati šādu iespēju nebūtu pamanījusi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Es piekrītu, ka Harijā varētu būt horkrusts vai vismaz kaut kas ļoti līdzīgs. Kā jau te tika minēts, Voldemorts gribēja uztaisīt jaunu horkrustu, nogalinot Hariju, bet viņam kaut kas samisējās (piemēram, mātes aizsardzība) un viņš to savu dvēseles daļu trāpīja Harijā. Un, jā, es domāju, ka tāds arī nobeigums varētu būt -- Harijs uzupurējas un nogalina sevi (vai arī lūdz to izdarīt kādam citam). Briesmīgi nejauki, bet ticami. Žēl.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Nekad nepiekritīšu versijai, ka Harijā varētu būt Horkrusts, kuru voldemorts izveidojis labprātīgi. Tomēr, ja mēs atceramies tad visās grāmatās spiests tiek uz to, ka Voldemorts mēģinot nogalināt Hariju žaudēja savu materiālo ķermeni, bet maģijas spēks, kas viņābija iekšā pārgāja pie Harija. līdz ar to mēs varama secināt, ka kaut kāda daļiņa Harijā iespējams, ka patiešām ir no Voldemorta. Par pierādījumu tam varētu būt mūžīgās Harija galvas sāpes, kuras viņš jūt, kad Voldemorts mēģina kaut ko izdarīt. Tomēr pēc ceturtās grāmatas, Voldemorts jau spēj ielausties Harija smadzenēs un piektajā kursā zēnam nākas mācīties Slēpprātību. Kāpēc tas tā notiek? Ja Harijā būtu bijis Horkrusts tad ceturtajā grāmatā Voldemorts to noteikti būtu izmantojis, lai atdzīvinātu sevi, bet tādā gadījumā Harijam būtu automātiski jāzaudē jeb kāda saikne ar Voldemortu. Šajā gadījumā man šķiet, ka Drīzāk Uguns biķerī atdzimstot Voldemorts neizmantoja Horuskantu, kas bija Harijā, jo, Harijā tāda nemaz nebija bet bija enerģija, kura kādrez bija piederējusi Vodemortam un bija mātes aizstāvība, kura neļāva Voldemortam pieskarties Harijam. Lūk no kā vēlājās atbrīvoties Voldemorts. No enspējas pieskarties Harijam, bet vai viens no Hurkrastiem nebija Sīkaudzī vai Tēva kaulos, jo kā mēs saprotam, tad Voldemorts nogalināja pats savu tēvu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
CITĀTS(.: ARTANIS :. @ 25.07.2005 19:26) [snapback]452376[/snapback] Ideja par šo pavedienu radās lasot Eyedam`a šajā pavedienā apkopoto teoriju/minējumu, ko arī atļāvos nocitēt: Tikai izlasot šo teoriju, sāku par to aizdomāties, un secināju, ka minējums ir ne tikai ārkārtīgi interesants, bet arī ļoti ticams, un varētu pat būt patiess. Lai gan forumā ir pieņemts pavediena pirmajā postā tikai definēt apspriežamo tēmu, un savus personīgos minējumus izteikt otrajā postā, taču šajā gadījumā (150 vārdu limita dēļ) izteikšos šeit arī pats - Kā jau minēju pāris rindas augstāk, tad šai teorijai piekrītu un atbalstu to. Un, atļaušos izteikt globālu paredzējumu - domāju, ka 7.grāmatas beigās, varbūt pat pēc Voldemorta nāves, Harijam nāksies secināt, ka viņa paša ķermenī atrodas viena no Voldemorta dvēseles daļām, un, iespējams, viņš ziedos savu dzīvību, lai to iznīcinātu. Šāds noslēgums liekas pat ļoti ticams, un būtu tieši Roulingas stilā. Patiesībā pat tā vien gribētos pasviest viņai šo ideju, ja nu gadījumā viņa pati šādu iespēju nebūtu pamanījusi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) patiesiba tas ir diezgan ticami... un ari roulingiski, ja ta var teikt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) nu katra zinja ta svinjai butu ljoti zidevigi- nebutu vairak lugumu par HP turpinashanu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
es nedomaaju, ka Harijs ir horkrusts...nu tik traki neizraadiisies...
taadaa gadiijumaa vinam vajadzees izniicinaat pasam sevi, un kas tad nogalinaas Voldemortu? Harija spoks vai? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.06 ![]() |
Nu padomajiet laudis ko sakaat... Nu JP tacu Dumidors pateica harijam, ka tikai tad kad izniicinaas visu horukrustus, tikai tad varees nogalinaat voldeamortu.. nu nedomaaju ka visn buus pedeejais horukrusts un tad ies navee un atstaas ronu un hermioni lai cinaas ar voldeamortu! Bet protams ka paregojumaa ir teikts ka viens miers no otra rokas, takaa manupraat juusu teorija garaam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 00:53 |