![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties.
Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
CITĀTS To the Dark Lord I know I will be dead long before you read this but I want you to know that it was I who discovered you secret. I have stolen the real Horcrux and intend to destroy it as soon as I can. I face death in the hope that when you meet your match, you will be mortal once more. R.A.B Kas ir tas R.A.B? Ko var secināt no vēstules -> R.A.B uzrunā Voldemortu par Tumsas Pavēlnieku. Un tā uzrunā viņu tikai nāvēži (tātad ļaunie). Un pluss vēl par Horcrux ir tumšā maģija, tāpēc vēl var rēķināties, ka vēstules autors interesējas par tumšo maģiju. Izšķirošā cīņa (vēstulē skatīt kā match) noteikti ir ar Hariju, jo viņš ir izredzētais. Pēc burtiem varētu itkā derēt Siriussa brālis Reguluss Bleks. Bet kas tad ir A? Viņa tēvoci sauca Alphard (neatceros vai nezinu latvisko tulkojumu). Vēl viens variants, kas itkā bija ir Amēlija Bounza. Un tas R varētu būt no vārda Riddle. Tie ir tādi personāži, kas ir jau bijuši un sakrīt burti kaut cik. Nedomāju, ka Hermiones atrastie divi vārdi "Rosalind Antigone Bungs" un Rupert "Axebanger" Brookstanton" šeit ko nozīmē. Neticu, ka tas ir kāds jauns personāžs, kā arī noteikti tas ir kāds cilvēks. Protams, nedrīkst aizmirst par to, ka tie visi burti varētu būt arī kāda iesauka, gluži kā JP. Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 22.07.2005 12:53 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 ![]() |
CITĀTS(vividy @ 06.03.2006 00:25) [snapback]571911[/snapback] eu jaa...varbuut tas ir iistais medaljons.... Tas apliecinaatu to ka R.A.B ir Reguluss Bleks... Un kaapeec lai Reguluss nebuutu tik gudrs lai kaut ko speetu pabeigt..nevajag noniecinaat vinu.... Bet ja jau viņš/i raksta ka Voldijs to lasīšot tad kad viņš/i būs miruši.Bet ja tas medaljons būtu horkrusts, tas ir maz iespējams.Jo Voldemortam jau pieder visi horkrusti.Ja nu medaljons ir kādreiz piederējis viņa dzimtai (piem.viņa mātei) tad tas ir kaut kā nonācis Bleku mājā.Iespējams ka Strups ir medaljonu nogādājis medaljonu un alu.Jo viņs taču bija ordenī.Jo ja jau 5 gadā medaljons bija Bleku mājās, tad kā miris cilvēks viņu nogādātu uz alu.Tad jau drīzāk Strups uzlauza to medaljonu izlasīju, un nogādāja to uz alu.Bet zīmītes rakstītājs patiešām varētu būt Reguluss Bleks.Ja jau medaljons atradās Bleku mājās.Iepsējams viņs nebija paspējis nogādāt medaljonu uz alu, jo viņu Voldijs nogalināja ātrāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.05.05 Kur: Minervas guļamistabā :) ![]() |
he... apbriinojama aizrautiiba, man diemzheel nav tada laika lai rakaatos pa visaam gramataam un mekleetu atbildi un beigaas izraadiitos, ka tas ir kaads jauns personaazhs. TE jau var spriest daudz un gudri, bet neviena personaazha vaards ( iespeejama) neatbilst shiem burtiem... varbuut shie burti nav pareizaaa seciibaa, vai lasaami no otra gala B.A.R. (te nu atspogulotos Roulingas iedzertkaare (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) ,personaazhu ar iniciaaljiem B.A.R. taa uzreiz nespeeju iedomaaties un nav laika neko mekleet, taa tik tada ideja chaklaakiem. Varbuut vestules autors klausijas muziku R&B (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) , bet ja nopietni gan jau ka izraadies tas REguluss, kuram kaut kaadaa veidaa izraadiisies ka ir otrs vaards vai otrs uzvaards, vai varbuut R.A.B. ir iniciaalji no personaazha ar kaadiem tas paziistams tikai naveezhu viduu, lai nu kaa ar sho miiklu Roulingai atkal izdevies notureet uzmaniibu pie HP gramataam uz ilgaaku laiku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
patiesībā es jau sen gribu uzzināt ko šie vurti nozīmē. labi, ja vismaz kāds to cenšas izdomāt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.02.06 Kur: Starpdimensiju pūkainajos spilvenos ![]() |
Es teiktu ta ka tas kurš nomira nebija vis Dumidors , bet tas R.A.B kurš iedzeris daudzsulu miksturu kura glabajas pie Gliemjaga. Tas nozime ka R.A.B pasarga kaut kada veida Dumidoru un vel vel vestuli tumsas pavelniekam. Ļoti intrigejoši, bet diemžel mes to neuzzinasim lidz neiznaks pedeja gramata
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.05 Kur: tālumā, kādā tumšā vietā ![]() |
Vispār jau pašā sākumā, kad izlasīju šo R.A.B. man likās, ka tas ir Reguluss Blaks, jo tur bija teikts, ka kad Voldemorts šo ziņu izlasīsi, tad R.A.B. būs jau miris...dīvaini
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.12.05 Kur: Vaaczeme ![]() |
Manuprāt Reguluss tas nav, jo burvim kas tika cauri visām burvestībām alā vajadzēja būt ļoti spēcīgam. Un tāpēc es nedomāju, ka tas ir viņš. Reguluss bija tikai nekur nederīgs nāvedis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.06 ![]() |
sakumaa man likaas ka tas nav regules bleks.. bet tagad gan! jo 5gramataa rakstniece ar vinju iepaziisinaaja kaa naveedi kurs itkaa beigaas nobijaas! vai varbuut vins vienkaarsi saprata kas un kaa.. tajaa lapinjaa ko harijs atrada bija rakstiits ka drosi vien vins jau ir nomiris kad to lasiisot kaads cits! tas bija naaveedis tas nu ir skaidrs... bleks jaunaakais ir miris un tas arii saskan... vieniigais kas nesaskan tas ka bija jabut varenam burvim.. pat dumidors to nespeetu paveikt viens kur nu kaads naavedis vaardaa bleks! kaads vinjam paliidzeeja, bet kas un kaa es iisti nezinu! buutu interesantaak ja 7gramataa arii sis jautaajums buutu paarsteigums!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.04.06 Kur: Jelgava ![]() |
Es gan domaju un esmu ari lasiijis, ka R.A.B. ir nekas cits ka Siriusa bralis Regulus, kursh ari bija Lorda Voldemorta sabiedrotais, bet velak dezerteja no "Nāvezju" rindam. Par to arii Pati Roulinga rakstiija!!! Ta ka vis ticamak tas ir Siriusa bralis un lidzarto arii Harija otrs onkulis!!! Manuprat, vins vareetu uzrasties nakamaja gramata un klut par nozimigu telu - visu notikumu atrisinātaājam, Ka neka pie vina glabajas viens no horkrstiem. Ja, gramata ir teikt, ka vinsh itka ejot navē, nozogot horkrustu, bet tas varetu buut tikai Lordaa Voldemorta maldinashanai!!!
Šo rakstu rediģēja edzginsh: 02.04.2006 12:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Uz doto brīdi šis pavediens tiek iepludināts sākotnējā pavedienā par R.A.B., kurā mēs izsakām visas savas teorijas un domas par šo mīklaino personu vai personu kopumu vai ko tamlīdzīgu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
tikko uzraku vel vienu pieradijumu (kursh varbut jau ir minets (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ) tam, ka R.A.B ir regulus bleks.
5. potera gramata ir raxtits, ka Regulusu nogalinaja voldemorts pats vai ari vinjsh lika kadam to izdarit. ta vismaz sirius stastija poteram. parak daudz sakrit, lai tas nebutu regulus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.04 ![]() |
Hmm, ārkārtīgi intriģējoši.
1.Pieņemot, ka R.A.B. ir Regulus Black Šī pavediena sākumā tika minēts, ka 'A' varētu būt no 'nīstā tēvoča Alfarda', bet tas ir maz ticams - šis tēvocis Bleku dzimtā netika cienīts. Taču, apskatot Bleku dzimtas ciltskoku, divas reizes atrodams vārds Arcturus Black! Arcturus vecākais dzīvojis 1884-1959 un bijis Fineasa Nigella (bijušā Cūkkārpas direktora) dēls, bet otrs dzīvojis 1901-1991 un bijis Siriusa un Regula vectēvs!! Līdz ar to būtu pilnīgi saprotama viņa vārda parādīšanās kā otrajam vārdam Regulam. 2.Pieņemot, ka R.A.B. nav Regulus Black, bet inicāļi ir uzrakstīti pareizā secībā. Iespējamie varianti (gan ticamie, gan ne) Ievietoti, ja sakrīt vismaz divi burti: -Rudolf Brand - Kalambola kluba Heidelberg Harriers, kurš, slavenā mača ar Holyhead Harpies beigās, bildināja Holyhead Harpies kapteini Gvendolīnu Morganu; tā iebelza viņam pa galvu ar slotaskātu. (Neticams) -Rupert 'Axebanger' Brookstanton - Hermiones atrastais variants (Maz ticams) -Rosalind Antigone Bungs - Hermiones atrastais variants (Trūkst ziņu) -Borgin no Borgin and Burkes veikala (Neticams) -Ali Bashir - lidojošo paklāju tirgotājs (Neticams) 3.Pieņemot, ka R.A.B. nav Regulus Black, bet inicāļi nav uzrakstīti pareizā secībā. Iespējamie varianti (gan ticamie, gan ne) Ievietoti, ja sakrīt vismaz divi burti: -Augustus Rookwood - Nāvēdis, Burvestību Ministrijas Noslēpumu Nodaļas darbinieks. Tika nodots (1981) - to izdarīja Igors Karkarovs, taču Rukvuds izbēga masu bēgšanas laikā (Janvāris, 1996). Piedalījies Cīņā Noslēpumu Nodaļā 1996.gada jūnijā. (Maz ticams, jo šķiet pilnīgi uzticams Voldemortam.) -Barry Ryan - Īrijas Kalambola izlases sargs. Izdarījis lielisku ķērienu pret Polijas Kalambola izlases labāko dzinēju Ladislavu Zamojski 1995.gadā (Neticams) Ar to arī mans pārspriedums beidzas. Lai cik tas neticami vienkārši neizklausītos (priekš JKR), es tomēr piekrītu, ka R.A.B., visticamākais, ir Regulus (Arcturus) Black. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Būs tāpat, kā ar tiem minējumiem par jauno personāžu sestajā grāmatā (jaunais burvestību ministrs). Izdomāsim vienu, bet mūs pārsteigs ar kaut ko pilnīgi citu. Ļoti iespējams, ka tas varēja būt Reguluss Bleks, taču sliecos domāt, ka šis personāžs bija pārāk vājš, lai gan, kurš zina? Es uzskatu, ka tas ir bijis kāds Voldemortam ļoti tuvs sekotājs. Varbūt vēl kāds no vareniem burvjiem,kas paredzēja, kas ar Voldemortu notiks nākotnē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.05 Kur: šūpoles ![]() |
Man liekas, ka pierādījumu, kas apstiprinātu, ka R.A.B. ir Reguluss Bleks te tiešām netrūkst. Nevienai citai no visām spožajām idejām un nojautām nav tik daudz faktu, kas to apstiprinātu, un uz paļauties uz nojautu vien būtu visai, ē, muļķīgi.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.05.06 Kur: ............................... ![]() |
Bet tas nozime vienu ka tas R.A.B arī grib nogalināt Voldemortu un tad vins noteikti nAv nAvedis!
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Un Vel tas nozime Ka viņs ir ļoti specīgs burvis Kurš var ta pat ka dumidors Atras ieju Pie horkrusta |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Varbūt tas izklausās dīvaini, bet:
Ir ļoti daudz pierādījumu, ka R.A.B. ir Reguluss, un tieši tas (zinot Roulingas stilu) ir iemesls, kāpēc es uzskatu, ka Reguluss nav pareiza atbilde. Pārsteiguma efekts garantēts... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.05 ![]() |
Bet bija norādīt,s ka viņš ir miris. Izlasi to, kā viņš tur teica "jau notiekti būšu kapā ar horkrustu" vai kaut kā tā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Man ar ideja ir par kādu ajunu tēlu, vai tādu, kurš jau biaj pašā sākumā pieminēts un no kura mēs nemaz neko tādu nebūtu gaidījuši.
CITĀTS -Barry Ryan - Īrijas Kalambola izlases sargs. Izdarījis lielisku ķērienu pret Polijas Kalambola izlases labāko dzinēju Ladislavu Zamojski 1995.gadā (Neticams) CITĀTS -Rudolf Brand - Kalambola kluba Heidelberg Harriers, kurš, slavenā mača ar Holyhead Harpies beigās, bildināja Holyhead Harpies kapteini Gvendolīnu Morganu; tā iebelza viņam pa galvu ar slotaskātu. (Neticams) Kur tu tādus izraki? Grāmatā tādu vārdu nebija.-Rupert 'Axebanger' Brookstanton - Hermiones atrastais variants (Maz ticams) -Rosalind Antigone Bungs - Hermiones atrastais variants (Trūkst ziņu) Šo rakstu rediģēja Cerbera pavēlniece: 29.05.2006 17:59 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
es kaut kur lasīju, ka 7. grāmatā būs tēls/ tēli, kas jau ir pieminēti, bet nav spēlējuši svarīgu lomu grāmatā. varbūt R.A.B. būs kāds no tiem, R.A.B. var arī nebūt vārda iniciāļi, bet pseidonīms, zinot, cik ļoti Roulingai tie patīk. Varbūt tie burti nozīmē, ko tādu, ko saprastu tikai Voldijs, kad izlasītu. ne gluži slepena ziņa, bet, kas tāds, ko zina tas R.A.B. un Voldijs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Pēc grāmatas izlasīšanas, es ļoti prātoju, ko gan tas R.A.B. varētu nozīmēt, varbūt tas tiešām ir Reguluss... Bet ir ļoti grūti minēt, cerams nākamajās Harija Potera grāmatās būs kaut kas vēl minēts par R.A.B.... Vai arī aizsūtīt vēstuli Roulingai? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.06 ![]() |
Pašā sākumā jau redzēju tādu pašu teoriju kāda ir manējā, bet tomēr es atkārtošos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
R.A.B. ir Reguluss, es paļaujos uz pierādījumiem 5. Potera grāmatā. Atceraties 5.grāmatā Siriuss teica, ka Reguluss viņam nešķita tik svarīgs, lai Voldemorts pats viņu nogalinātu? Tātad viņš tomēr BIJA pietiekami svarīgs, lai Voldemorts pats viņu nogalinātu... Kad Mollija un pārējie tīrīja Bleku māju - viņi atrada kādu medaljonu, kuru nevarēja atvērt. Hmhm... horkrusts? (Man ir 5. Harija Potera grāmata angļu valodā, tie kam arī ir, tie var salīdzināt ar manu uzrakstīto.) 104. lpp Siriuss saka 'I doubt Regulus was ever important enough to be killed by Voldemort in person.' 108. lpp 'There was [..] a heavy locket that none of them could open [..]' Es paļaujos arī uz to, ka tas medaljons tika pieminēts speciāli, tas ir īstais horkrusts! Un es esmu 99,9% drošs, ka tas ir Reguluss. 0,1% atņem tikai Roulinga, jo viņa var nošokēt... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.04 Portretu fotogrāfs ![]() |
rab ir reguluss. tomēr jā - izlasīju latvisko grāmatu un, manuprāt, uzmanība jāpievērš vārdam "sen". es jau sen būšu miris. reguluss tak arī sen nomira.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 12:21 |