![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.05 ![]() |
Šižets: Kaut kur tālā vietā,citā dimensijā,ja to varētu saukt par dimensiju,ir pasaule,maģiskā Selfīna.Tajā dzīvoja cilvēki,enģeļi,elfi un citas maģiskas būtnes,gan ļaunas gan labas.Viņas visas dzīvoja harmonijā.To noturēja ļaunās būtnes un Labās būtnes, Gaismas spēki un Tumsas spēki (ievērot lielos sākuma burtus).Šī pasaule bija maģijas pilna,un ikviena lieta kas eksistēja,noturēja pie eksistēšanas citu,tā veidodama Mūžīgo Harmoniju.Pār šo pasauli valdīja desmit Dievi,desmit Elementu aizgātņi,kuri kopā ar Alohomoras Zīmēm veidoja Mūžīgo Harmoniju. Gaismas spēkiem un Tumsas spēkiem katram piederēja piecas Alohomoras Zīmes,kuras arī papildināja viena otru.Viņas kopā bija desmit,senais skaitlis. Bet tad viena no Zīmēm nozuda.Un arī otra zīme,kuru papildināja pirmā Zīme,nozuda.Mūžīgā Harmonija biju zudusi,pagalam.Gaisma ar Tumsu sanaidojās,Mūžīgās Harmonijas zuduma dēļ.Arī dieviPasaulei draud iznīcība,ja vien Viņi to neglābs.Kas ir šie Viņi,to neviens nezina,pat Viņi.Bet Viņiem ir jāglābj šī pasaule,ja ne,tad Visumu ietver Nekas,un arī fantāzijas vairs nebūs.Viņiem ir jāatgūst visas Zīmes no Nekā,lai Mūžīgā Harmonija atkal eksistētu. Redzēdami,ka un Selfīnas sāk veidodies haoss un Harmonijas vairs nav,Dievi nolēma ka visiem Viņiem vajadzētu sapulcēties Dersīmas mežā. tu esi viens no Viņiem,un tev ir sākumā jā iet uz Dersīmas mežu,bet tālākie piedzīvojumi būs aizrauroši... OOC-Jums visiem tagat ie savstarpēji jāiepazīstās. Šobrīd Jūs atrodaties pie Selfīnas lielākās upes lejteces Milango. Ceļojums varēs sākties kad visi būs iepostojuši pirmo (vai vairāk) rakstu/rakstus. Uz priekšu! Mēs ar Aureliu patēlosim arī dažas blakus būtnes kuras jūs sastapsit. (Atvainojos, ka spēle sākās tik vēlu. Man LightAngel atsūtija PZ ka jau ir sūdzības. Sorry, ka tik vēlu. Viņš tagat deva ziņu, lai sākam.) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Vampīrs ledainā mierā noraudzījās elfu izdarībās, tikai viena viņa uzacs mazliet parāvās uz augšu un lūpu kaktiņi noraustījās. Varimands bija šaubījies vai sekot pārējiem, taču, ja visa ceļa garumā bija gaidāma šāda izrāde, turklāt vēstules saturs bija viņu ieinteresējis.
Varimands nepavēries ne pa labi ne pa kreisi, ar vienu roku balstīdamies pret savu spieķi, ar otru mazliet piepaceldams tērpu, lai jau gluži nesamirkst, mierīgi pārgāja pāri upītei, pamezdams skatu uz tumsas enģeli un pavīpsnādams. Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 13.06.2005 08:30 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Selīna ieraudzīja,ka Alonso sāk muļkoties,un palika nedaudz uzkaitināta.
-Hei,beidziet muļķoties!ALONSO! Selīna jau gandrīz iekliedzās.Ja viņi šitā turpinās,tad man laikam vajadzēs kļūt par komandas uzmanītāju!Viņa pikti iedomājās,bet pēc tam iesmējās savās domās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Silvija diezgan drumi nolukojas Elfu izdaribas.Vinja jau sen bija iemacijusies ka elfiem nevar uzticeties.Nja elfi Meitene bija nolemusi tos nedaudz paraksturot.Arkartigi veci,iedomigi paslaik Silvijai par Elfiem nekas labs nebija domas
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Satīna uzmeta neilgu skatienu Selīnai..
Tik jauna.. Tikai tūkstošgadu jaunāka un tomēr.. Viņa nodomāja neizpaužot domas uz āru. Tad viņas skatiens īslaicīgi pievērsās Silvijai. Cilvēks.. Jauna un tas vēl ir maigi teikts.. Iespīlējusies savos aizspriedumos un stereotipos.. Bet es? Satīna sāka iegrimt elfiem raksturīgajās pārdomās, skatiens vērās zemē un kļuva arvien domīgāks un sapņaināks, tiesa, viņa joprojām stingri stāvēja kājās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Darinai arī apnika ka visi te jokojas un ākstas. Viņa pārbrida pāri upītei un pagājusi nedaudz nostāk no pārējiem iegrima domās." Cik jauka laika pavadīšana." Darina sarkastiski nodomāja. "Ja viņi nesāks darīt kautko patiešām interesantu es te nomiršu no garlaicības. Tas Vampīrs gan ir smuks. Tikai ja nebūtu tik vēss. Bet viņš taču ir Vampīrs." Darina jau sāka domāt par Varimandu, bet tad pieķēra sevi domājam vēl nekaunīgākas lietas par vampīru. "Bet tiešām smukiņš!" Darina vēl iedomājās un aizvēra acis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Pie visiem tumsas mošķiem, ko var kasīties! Varimands pie sevis nodomāja, gaidīdams, kad pārējie beidzot pārbridīs upei pāri un viņi varēs doties ceļā. Taču ārēji nekas nenodeva vampīra nepacietību, viņš likās tikpat nesatricināms kā vienmēr. Viņš zināj, ka steiga pie laba gala neved, cik reižu jau bija par to pārliecinājies pats uz savas ādas. Varbūt viņus pasteidzināt, bt, kas gan liktu viņiem tā nobīties.
Varimands iegrima dziļās pārdomās, kamēr viņa skats ieurbās mežā otrpus upei, it kā no turienes varētu tūlīt, tūlīt kaut kas parādīties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Silva vairs neko daudz nedomadama saka brist pari upei.Vinja pagaja gan garam ''slikstosajam'' tumsas engelim un paris elfiem.Kad meitene bija lidz pusei upe vinja saprata ka udens nemaz nav tik dzils tikai lidz celiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Darina sāka skatīties uz vampīru un kautko nebūt domāt. Mirkli vēlāk attapusies kas blenž viņam tieši acīs Darina spēji novērsās un iedomājās vai vampīrs būtu to pamanījis. Tad viņa atgriezās pie vēstules. "Nu bet kad kautkas notiks? Man jau sāk apnikt kā viņi te visi skraidelē riņķī un neko nedara." Darina domāja kautko līdzīgu un bija pilnīgi aizmirsusies un garlaikota, tāpēc viņa aizmiga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Varimands nenovērsdamies raudzījās tumsas elfas acīs, kura likās pat nenojauta, ka skatās viņējās, līdz pēkšņi strauji novērsās.
Tātad beidzot pamanīja, interesanti... Tikām šīs puses bariņš vairojās. Vampīrs atkal palūkojās uz tumsas elfu un pasmīnēja. Varēja jau nosūtīt viņai nelielu sveicieniņu, jo sevišķi tāpēc, ka viņa gulēja un tad bija vēl interesantāk. Samiedzis acis šaurās strīpiņās un mazliet pašķiebis galvu uz Darinas pusi, vampīrs spilgti iztēlojās, kā viņai no visām pusēm uzklūp simti mazu negantu sikspārnīšu ar smailiem, spoži baltiem un gariem ilknīšiem, tikām tumsas elfai, ja vien viņai nebija imunitāte pret ilūzijam, vajadzēja redzēt to pašu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Darina sajuta un izdzirdēja tādu kā plīkšķēšanu(sikspārnu spārni) un atvērusi acis bija bišku pārstiegta bet tad jau apjauta kurš to varēja izdarīt. Pametusi acis riņķī viņa pašķīelēja uz vampīru bet likās neko nemanām. Tad paskatījusies uz pārējiem kuri vēl neko nedarīja, viņa piecēlās un izstaipījās. Tad atkal apsēdās uz akmens un turpināja bezmērķīgi blenzt kautkur.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Silvija garlaikoti nozavajas.Vinjai jau saka apnikt te sedet tapec pagriezusies pret elfiem un tumsas engeleim vinja uzsauca.Eu nu nakat tacu cik var kasities.Tad uzmetusi garlaikotu skatu vampiram un elfai saviebas
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Darina picēlās no akmens un tuvojās Silvijai. Nonākusi viņai blakus viņa garlaikoti iejautājās: Un ko tagad darīsim? visi jau te čammājas nejau es vienīgā! Daram kautko,savādāk man nāk miegs! Darina nebūt nerunāja dusmīgi, bet gan nogurušā balsī. Tad viņa aizvēra acis un itkā mēģinā iemigt stāvot kājās. tas diezko labi nesanāca.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Varimands domīgi paskatījās uz Darinu, viņš bija gaidījis, ka tumsas elfa vairāk nobīsies, no viņa mazā sveicieniņa. labi, tas nozīmēja, ka viņa nav ar pliku roku ņemama. Varbūt pat derēja iet iepazīties. Nē, kāpēc gan, pēc tam vēl var nākties nožēlot.
Tad vampīra skaties lēnām aizslīdēja pie Silvijas, kura stāvēja krastā un cerēja ar savu bļāvienu pamudināt tos tur kustēties ātrāk. Varimands iztēlojās karstās, tumši sarkanās asinis, kas plūda cilvēku meitenē. Uzbrukt viņai būtu risks, sevišķi tāpēc, ka te bija tik daudz gaismas būtņu. Vampīrs viegli nopūtās, nāksies iztikt ar dabas mātes piedāvāto. Zobi vienalga iekņudējās un Varimands beidzot novērsās, lai vairāk nekairinātu sevi. Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 14.06.2005 09:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Darinai negribējās aizmigt tāpēc viņa klusējot piegāja pie upītes kas bija drusku tālāk, novilka savas kurpītes un iemērca kājas ūdenī. Tas mazliet atdeva možumu un enerģiju. Viņa vēl nedauc paturēja kājas ūdenī, bet tad arī kāpa arā.Sadūšojusies un ievilkusi elpu viņa piegāja pie Varimanda un sniedza roku. Darina. Tumsas elfa. Jūs laikam esat... tad Darina apklusa.
Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 14.06.2005 09:13 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ak tad, mana personība, tev nliek mieru, nu ko...
"Es laikam esmu Varimands, vampīrs, kā jau būsiet pamanījusi," viņš valšķīgi pasmaidīja, nozibinādams savus spoži baltos ilknīšus. Tikmēr prātā novērtēja gīto tumsas elfu kā nākas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Silvija samanija vampira skatu un meta uz vinja pusi niknu acu pari ta laudama noprast ka sev pari darit vinja nelaus.Izdzirdeja elfas balsi Silvija pagriezas pret runataju.Vispar jusu argumentam es piekritu bet man kas sakams.Jusu sugas mani reiz izjokoja un tapec tagad es turu aizdomas jebkuru elfu ir vai nav vins vainigs.Silva nikni atcirta
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Darina paskatījās uz Silviju un nedaudz pārstiegta jautāja: Kā izjokoja? Un kāpēc jūs turat aizdomās katru elfu? Un vai jūs izjokoja tumsas elfs vai gaišais elfs? Starp tiem ir atšķirība! Lūdzu ja jūs domājat ka esmu labais elfs, tad beidziet tā domāt! Man tas uzdzen pretīguma šermuļus! Darina runāja diezgan dusmīgā bet dažviet arī diezgan augstprātīgā balsī. Tad viņa atkal pievērsās Varimandam. Vai jūs guļat ar galvu uz leju? Viņa nepaspēja apturēt jautājumu,tas izšāvās pirms viņa bija kārtīgi apdomājusies. Pirmo reiz viņa nosarka vampīra priekšā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Selīna ignorēja cilvēka lielos izlēcienusTādi jau tie cilvēki bija....milzīgi histēriķi,kuri vienmēr kādi citu uzskata apr vainīgu,pat ja tāda iespēja bija ļoti maza.Tāpēc viņa sāka domāt,ko tālāk viņiem vajadzētu darīt.Mums vispirms vajag sameklēt Izredzētos,jo citādi visas Alohomoras zīmes pazustu...Ko darīt pēc tam es nezinu.
Selīna tikmēr piegāja pie "slīkstošā" enģeļa,un stingri satvēra viņa roku. -Celies augšā! Šo rakstu rediģēja Aurelia: 14.06.2005 09:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Varimands ignorēja Silviju, ak tiem cilvēkiem vienmēr vilka uz kašķi, nekas, tas kādreiz kļūs par labu iemeslu, tāpat viņiem patika jaukties citu sarunās.
Pamīnējis ar šerminošu smaidiņu, vampīrs atbildēja uz Darinas jautājumu: "Nē, ziniet vai varat iedomāties, es guļu ar kājām paralēli zemei. Guļot ar kājām gaisā, asinis var par daudz saskriet galvā!" Pēdējais teikums tika izteikts uzsverot vārdu asinis un Silvijai tika veltīts kārīgs skaties, tāds no kura ikvienam cilvēkam šermuļi pārskrēja, jo tas pauda, kāda viņiem ir nozīme vampīra acīs. "Kā šobrīd..." tas jau bija adresēts Darinai. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
occ:Silviju vampirs neiebiedes (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Silvija palukojusies uz Darinu un notieca.Atvainojiet bet es diemzel nemaku isti notiekt kuri ir tumsas un kuri gaisie elfi jo es savukart domaju ka visi ir vienadi.Atmetusi savus garos rudos matus meitene nikni palukojas uz vampiru ta liekot saprast ka no vinja nebaidas |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 16:51 |