![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.04 Kur: cūkkārpā preperē ņurcragu šņākakšus ![]() |
Profesors Vilksons savā būtībā ir ljoti patiess, briivs un labestīgs,taapeec lasot graamatu es vinju iedomaajos diezgan pievilciigu. Taapeec nevaru pierast pie taada izskata,bet ko lai saka. Katram sava gaume. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Nav gan līdzīgs... viņām vajadzēja būt daudz garākam, ar pelēkiem matiem, ar vilka skatienu... bet kā vilkacis man viņš patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Bet tēloja viņš ļoti labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.07 Kur: starp nāvēžiem ![]() |
Nu, ir kā ir. Lasot es viņu biju iztēlojusies savādāku...vairs gan neatceros kādu, bet savādāku. Bet re, ka tomēr dzīva paliku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
Nu, kad lasīju biju iedomājusies savādāku, taču vairs neatceros kādu. Tagad smadzenēs ir ierakstīts tā tur attēls un neko nevaru vairs padarīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.05 ![]() |
Es Vilksonu biju iedomajusies savādāku..Bez tām šausmīgajām ūsām, simptātiskāku seju un nedaudz tievāku un garāku
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Rīga ![]() |
Tā kā trešo grāmatu es lasīju ļoti sen, kad biju mazs, tad man likās, ka viņš vispār būs tāds pa pusei nezvērs vai kaut kas tamlīdzīgs. Taču, ieraugot viņu filmā, es biju patīkami pārsteigts, cik labi viņš atbilst lomai. Arī viņa pārvērtības par vilkaci bija vērā ņemamas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Protams, nevar arī aizmist aktiermeistarību. David Thewlis jau kopš 7 gadiem Tibetā man likās ļoti labs aktieris. Tāds mierīgs, taču tajā pašā brīdī vienmēr uzmanīgs. Kā teiktu Trakacis Tramdāns - constant vigilance! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
Ir kā ir. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
Biju iztēlojusies pilnīgi savādāku, un kad ieraudzīju viņu filmā, es nodomāju, ka nu vairs nav labi. Izskatījās pēc pilnīga loha, bet tēlojums izrādījums tīri labs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Aktieris šķiet tāds omulīgs un jauks. Tā vien liekas, ka šajā filmā viņam nav iespējas sevu talantu pienācīgi parādīt. Tāpat kā vairākiem citiem aktieriem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
aaktierim ir izdevies labi attēlot Vilksonu, viņš arī izskatāas un jaušas līdzīgs...
viņus abus kaut kas vieno... well, anyway : ir labi. aktierim ir izdevies viņu labi notēlot. tam ir nepieciešams zināms talants, un šķiet ka te viņa netrū8kst... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Vilksons filmā man likās kā jauns, nobijies cilvēks. Tāds iztrūcināts, un pārāk jauns.
Man Vilksons saistās ar nogurušu, tipu, kuram sejā ierakstītas viņa rūpes. Kurš var pasmaidīt, bet ne smieties. Filmā bija kaut kas cits un līdz ar to viņam bija cita jēga. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Es domāju ,ka viņš Savai lomai-atbilsts ,jo negaidiju ,ka būs tik ticams un pareiz ,ka elpa aizrāvās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
Katram sava gaume (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) -man viņš pēc izskata likās nepievilcīgs,jo biju iztēlojusies to janāku un skaistāku.tēlojums bija labs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.08 Kur: Rīga ![]() |
Jā... Es cerēju ka filmā viņš būs tāds kā es viņu iztēlojos... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Rekā es kļūdījos... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Pēc izskata es domāju, ka vinš būs bez ūsām, bet filmā viņš bija ar! Domāju, ka viņš būs vecāks nu uz 40 gadiem, filma izskātījās uz 30... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es nobalsoju - Katram Sava Gaume tēloja labi, bet es nevaru uz viņu paskatīties.... Man par viņu gribas smieties.. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Katram sava gaume, biju iedomājies citādāku.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 16:26 |