![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Pirmo grāmatu,es pavisam droši zinu - izlasīju 1 dienas laikā. Katru nākošo grāmatu - vienu dienu ilgāk lasīju! IZņemot tikai Uguns biģeri - tam vajadzēja nedēļu,ja ne divas... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.05 Kur: ...Flawed Perfection... ![]() |
visas grāmatas es izlasīju samērā ātri it īpši 5. grāmatu 3. dienās! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
nezinu necenshos iegaumeet taadas lietas laikam jau bija kadas dienas 2 vai 3..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 ![]() |
es lasīju 1.-4. grāmatu pa vienu dienu katru..
5. un 6. pa 1.5 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 Kur: tur, kur tu nē. ![]() |
es iipasi laiku neskaitu jo naw jau lielas noziimes.agri wai weelu bet izlasiis taa pat (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
izlasu normālā laikā. sesto grāmatu,piemēram, izlasīju vienas dienas laikā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
man nav ne jausmas par pirmo grāmatu, jo tas bija ļoti sen, bet zinu, ka sesto angliski izlasīju 3 dienās un piekto 5 dienās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.03.05 Kur: ormaņu iela ![]() |
Pirmo lasiju šausmīgi ilgi, jo kautkā neaizrāva. Otro jau izlasiju ātrāk. Pārējās jau lasiju cik vien varu, jo bija ļoti liela interese (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Es viņas visas izlasīju aptuveni vienādā laikā, tikai piektā gāja ļoti ātri, bet tā aptuveni nedēļa katrau grāmatai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.04.05 ![]() |
Man apmēram katrai grāmatai vajadzēja vienu dienu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Es katru graamatu lasiiju nedeelu ilgi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
Es katru daļu centos lasīt pēc iespējas lēnāk, jo negribēju, lai tik ātri beidzas... Bet nu nekas īpašs nesanāca... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.06 Kur: Ríga ![]() |
es ari pirmo dalu izlasiju vienas dienas laika....likas loti interesanta....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 Kur: Zemūdens pasaulē pie saviem burbuļ-draugiem ^^ ![]() |
Nobalsoju, ka vienādi, jo tā apmēram arī ir. Pirmo daļu, savos 7 gados izlasīju nedēļas laikā, un pārējās grāmatas arī aptuveni tā. Tagad man ir 13 un visas sešas grāmatas ir izlasītas, un es gribu septīto XD Bet tas jau nevienu neinteresē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.05 ![]() |
tā par katru atseviski ir grūti pateikt, jo pārsvarā neesmu mājās un laiks lasīšanai ir tikai brīvdienās...
sāku lasīt vaārā un pa 2 ned. izlasiīju pirmās 4. pēc 2 nedēļām sāku lasīt 5. un izlasīju pa 2 dienām... sestajai uzņēmu laiku- 9 ar pus stundas |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
JP neesmu lasījis, bet pārējās pa divām nedēļām. Visas pārējās divās nedēļās, par katru atsevišķi vairs neatceros.
Šo rakstu rediģēja Mazais Princis: 02.11.2006 22:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Godīgi sakot, es zinu tikai to, ka ceturto daļu izlasīju četrās dienās. Pārējās neatceros.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.06 Kur: tepat ![]() |
es neatceros.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ne jau es visu laiku lasiiju... mazliet padariiju kko citu arii.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
es katru izlasīju pa divām dienām, vienalga cik bieza, vnk ja es iegrimstu gŗamatā mani atraut nevar.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Zinu tikai aptuveni!
1. daļu- 3 dienās. 2. daļu- 5 dienās. 3. daļu- 10-20 dienās. 4. daļu- mēnesī. 5 daļu 3-4 mēnešos. 6 daļu 4 mēnešos. Nav ātri, bet mana paziņa pus gadu lasīja! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.06 Kur: Visums,piena galaktika, saules sisteema, Zeme, eirāzija, eiropa, baltija, latvija, riiga, centrs, maaja, dziivoklis, istaba dators! ![]() |
kaa kuru graamatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) dazhas 2 dienas dazhas nedeelju.. es katru graamatu esmu kaadas triis reizes paarlasiijis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 18:47 |