![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 Kur: Riga ![]() |
Nu shi spele saxies ar to,ka Malfojs slepus uzaicinas Hermioni uz randeuu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) un ,tad jau viss ajzies............
----------------------------------------------------------------------------------------------- Bija jau vakars un oeksjni kada puuce pieklauveja pie Grifidora kopistabas loga. Hermione ielajda puci ieksha un panjemaa lapinjiu,kura bija piesprausta pie puces kajeles ar uzraxtu <manaj dargajaj Hermionej no xxx> vinja atvera sajusminata vestuli,kur bija raxtiic Sen miljotata Hermionne es zinu,ka rit jums ir paredzets doties uz Cukmiestinju un es ljoti veeletos pavadit nelielu lajinjiu kopa ar jums.Mes varetu satikties <Vepra galvaa> tur nebus daudz cilveku un mums bus izdewiba netrauceti parunat. jusu slepenajs pieludzejs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) xxx |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.09.04 ![]() |
dziednieces Auras Sv. Mango iestādes Garīgo slimību nodaļā uz konsultāciju.
Šo rakstu rediģēja subito: 12.01.2005 10:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Dziedniece viņai paziņoja, ka viņa ir garīgi slima un ievietoja palātā.Tikmēr Malfojs...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
katru dienu nāca pie Hermiones ciemos un tā pagāja vairāk nekā nedēļa.kādu sestdienas rītu Malfojs atnāca pie Hermiones durvīm un dzirdēja ka iekšā kāds runā.viņš atvēra durvis un ieraudzīja pie Hermiones gultas šēžam...Viktoru Krumu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) :blink: ...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.04 Kur: K-kur pie šūpolēm... vai uz. ![]() |
....un blakus gultai uz naktsskapīša milzīīīīīgu rožu pušķi! Hermione pamanīja, ka palātā ir ienāqcis Drako, tādēļ spīta dēļ apskāva un noskūpstīja Viktoru! Drako nokliedzāsas:"NĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒ!" Hermione paskatījās uz Drako mīlas pilnām acīm. Krums to ievēroja un jautāja: "Vai tad Tu nemīli mani??" "Nē....", atbildēja Hermione. Drako ļoti nopriecājās un teica:"Tātad Tu mīli mani!!!!!" Arī šoreiz Hermione teica:"Nē..."! Un tad abi mīlošie džeki jautāja:"Ko tad?" Un Hermione pilnīgi mierīgā balsī atbildēja:"Dīnu."
........................................ Es atvainojos, ka tik daudz putrojos, nesakarīgi raxtu, pieļauju kļūdas un lietoju tiešās runas! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.10.04 Kur: Starp četrām sienām ![]() |
Drako un Krums-Dīnu?!-To Maitu?! Hermione:Jaa Vinjsh Ir mans sapnju Princis Pedinjaas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Labi Drako Patiesiibaa es miilu tevi!-*Pieskreeja pie Drako un Noskuupstiija Vinju.Tikmeer Krums aiz beedaam saaka snjuksteet un aizgaaja prom un noteica...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.07.04 Kur: pie datora ![]() |
es tev atriebsshos hermione - tad krums raudaadams aizskreeja bet hermione saprata ka iisteniibaa miil nevis krumu vai malfoju bet gan Nevilu leeninju...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.10.04 Kur: Starp četrām sienām ![]() |
Taa pamatiigi papljaukaa Maljfoju-Ar Dievu! *Pieskreejus pie Nevila-Ak Nevil tu esi mans sapnju Princis Baltaa Kurmiii!-(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nevils-Kas Oh YEHA!-Nobuco Hermionu bet Hermione...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.05 Kur: Kautkur bēniņos ![]() |
... no laimes atstiepj kaajas.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.05 Kur: Kautkur bēniņos ![]() |
Nu kaa jums šis staasts ar nelaimiigajaam beigaam???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.04 Kur: K-kur pie šūpolēm... vai uz. ![]() |
Vēl kaut ko paturpināšu!
Nevils nezināja ko iesākt!!! Viņš izlēma piezvanīt Vīzlija kungam (pa savu pārnēsājamo kabatas kamīnu)! Vīzlija kungs ieteica Nevilam doties pie Strupa un palūgt kaut kādu dziru, lai Hermioni uzceltu no miroņiem!!! ..................... "Pagaidiet, nē!" iekliedzās tikko pamodusies Hermione: " Neviena mikstūra nevar uzcelt no miroņiem!" Drako, kurš izrādījās gulēja Hermionei blakus, miegaini novilka: "Beidz tak bļaustīties! Uzmodināsi vēl Hariju Ronu Goilu Krabi Malfoju jaunāko!" "Kāpēc Tu gribēji likt mūsu dēlam tik garu vārdu? Un kāpēc Tu viņu sauca arī uzvārdā???" Šajā brīdu Harijs Rons Goils Krabe Malfojs jaunākais sāka raudāt un Drako devās paskatīties, kas viņam noticis. Pēkšņi: "Jā, bet Tu varbū man pasaki kāpēc mūsu dēlam ir rudu mati?" "Tāpēc, ka...... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 Kur: Kaut kur, kur kaads mani izshaavis... ![]() |
...nu, tev to labāk nezināt...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
-Saki!-malfojs iesaucās.
-nu, tas tāpēc ka es viņam tādus(matus) uzbūru! a kas ir? nepatīk?-hermione jautāja.malfojs... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Drako (D):-NU, ja,ka nepatīk! Viņš izskatās pēc Vīzlija!
Hermione(H):-Nu beidz! Tikai tāpēc, ka viņām ir rudi mati, viņš nav Vīzlijs! D:- Jā, bet vēl jau ir arī vasarsraibumi! Un arī. protms, tas garais deguns! H:- Vēl kaut ko izdomāsi? D:-Nu, ja tu tā vēlies! Man viņš nekad nesaka "Tēti"! Un kad viņš zīmēja ģimeni, viņš uzzīmēja sevi, tevi un......... VISU VĪZLIJU ĢIMENI! Vēl trūkst pierādījumu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko tad tu mēģini pierādīt?-nobļāvās Hermione tā ka Harijs Rons Goils Krabe Malfojs jaunākais sāka raudāt un aiz bēdām iekoda Drako kājā.Viņš iebļāvās un
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
iespēra mazajam Krabītim (Tā viņi sauc savu "burvīgo" dēlēnu!)!
H-Idiots! Hermione nobūra/pārbūra Drako par mazu (un protams mīļu) bēbīti/mazulīti! Drako sāka brēkt un līdzi viņam sāka "gaudot" arī Harijs Rons Krabe Goils Malfojs jaunākais! H (pati sev)- Ko, lai es tagad daru? Viņa domāja ļo-o-oti ilgi. Un tad... piezvanīja(pa saliekamo kamīnu) Ronam un palūdza(drīzāk pavēlēja), lai viņš atbrauc. Pēc pusminūtes Rons jau bija klāt. Rons ® - Cik labi, ka var teleportēties! Kas noticis? Kur mazais Rons? Un kur Tavs blondais, ķertais un, protams, aptaurētasi vīrs? Drako sāka brēkt! Rons izdzirdējis šo "gaudošanu" paskatījās uz leju. R- Vēlviens bērns? Cik blonds! Var redzēt ka Malfojs. H- Nu, ja, ka Malfojs! Tas ir Drako! (Ieraudzījusi Rona sejas izteiksmi) S Tev visu tūlīt paskaidrošu! Tātad.... (Piedodiet, par kļūdām (gan gramatiskajām, gan stila!)) Šo rakstu rediģēja U-Star: 06.03.2005 18:13 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
bet viņa nepaspēja pateikt ne vārdu jo Rons(vecākais (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) bija nogritis zemē un ņirdza kā nenormālais.Hermione sadusmojās un izlidināja viņu pa durvīm.Tad viņa izdomāja piezvanīt Harijam un kad viņa bija piezvanījusi harijs arī atteleportējās pie viņas un sāka ņirgt tāpat kā Rons tāpēc Hermione viņu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
aplaimoja ar ziņu, ka no šī brīža Harijs skaitās gan mazā Rona, gan Drako tēvs! Un pati Hermione pārceļas dzīvot pie Viktora, tā kā Harijam vajadzēs vienam pašam vākt abus zīdaiņus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Harijs nopūtās un nodomāja ka nekas cits viņam neatliek.viņš piegājapie mazā Drako un.....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.02.05 ![]() |
Un paskatījās uz to...Tad viņš pacēla gaisā mazo Hariju Ronu Krabi Goilu Malfoju jaunāko un sacīja: "Nu, Krabīti, nāksi dzīvot pie onkuļa Harčas???"
Hermione pa to laiku bija sakravājusi savas mantas un atvadoties noteica: "Un Harij...lūdzu pasaki Ronam, ka viņam beidzot jāsāk maksāt man alimentus par to, ka viņš atteicās dzīvot kopā ar mani, Krabuciiti un Drako...Tā tas arī būtu viss...ja jums, maniem četriem mīļajiem puisīšiem (drako, harijam, ronam un Krabiitim) kaut ko no manis vajag, tad zinaat, ka es buushu pie vikucha! Lai veicas!" Drīz arī izbeidzās burvestība pret Drako un viņš, pamodies sacīja: "Ēee, čau, vecais, kā sviežas??? Kur ta Hermīte palika?" Izdzirdējis, ko Hermione teikusi Harijam, Drako iedegās dusmās...... "Nu viss, šito es nepieļaušu!!! Es teleportējos uz Bulgāriju, tu nāksi līdzi?" Harijs piekrita...viņi atstāja mazo Krabuci uz pāris minūtēm vienu un jau pēc brīža atradās Vikuča istabā...Bet tur, Vikuča skavās sēdēja nevis hermione, bet Čo, tomēr tūliņ pēc tam istabā ieteleportējās arī Hermija un viņi visi trīs kliedza uz Čo un Vikuci: "KO, PIE VELNA TAS NOZĪMĒ???" Čo pārsteigta sacīja...... sorry, ka tik daudz, bet bija daudz idejas... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Šo rakstu rediģēja wEbberly: 17.03.2005 17:15 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ka viņa Krumam tikai mācīja kā apieties ar maziem bēbjiem un ka neko citu nav darījusi.bet Harijs Rons un Hermione...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 09:53 |