![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 Kur: Riga ![]() |
Nu shi spele saxies ar to,ka Malfojs slepus uzaicinas Hermioni uz randeuu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) un ,tad jau viss ajzies............
----------------------------------------------------------------------------------------------- Bija jau vakars un oeksjni kada puuce pieklauveja pie Grifidora kopistabas loga. Hermione ielajda puci ieksha un panjemaa lapinjiu,kura bija piesprausta pie puces kajeles ar uzraxtu <manaj dargajaj Hermionej no xxx> vinja atvera sajusminata vestuli,kur bija raxtiic Sen miljotata Hermionne es zinu,ka rit jums ir paredzets doties uz Cukmiestinju un es ljoti veeletos pavadit nelielu lajinjiu kopa ar jums.Mes varetu satikties <Vepra galvaa> tur nebus daudz cilveku un mums bus izdewiba netrauceti parunat. jusu slepenajs pieludzejs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) xxx |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
..nesaprotams neradījums, kuram vajag profesionālu palīdzību. [ (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) ] Kā tāds jauktasinis kā viņš var man piedāvāt draudzību? mīļā, varbūt aizvedīsim viņu uz Svēto Mango?" Hermione tikai iešņukstējusies atbidēja : Labāk nē, Pomfreja Madāma par viņu parūpēsies." Uz Malfoja sejas parādījās sen neredzētais smīns. Drako saprata, ka Zelta Trio nespēs izjaukt neviens, lai kādas grūtības tam stātos pretī, bet skaļi viņš tikai noteica :....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
labi, cerams ka viņš man un tev vairs neuzbāzīsies. dzērāji tādi. hahahahaha....- arī Hermione sāka smieties. viņi ļauni smējās kādu pusstundu un tad....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Un tad... Ierauzījusi briesmīgu sejas spogulī, kas bija priekšā viņai izteiksmi ievaidēdamās noģība..
Šo rakstu rediģēja Citroninss!: 05.05.2006 21:09 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
un Drako iespiedzās, jo domāja, ka Hermione ir sajukusi prātā. Bet kamēr viņš stāvēja un kliedza, Hermija no trokšņa pamodās un pakasījusi galvu, iebakstīja ar pirkstu Drako pierē. kāpec tu mani nepamodināji? un Drako...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
atpogāja kreklu, zem kura bija Drakomena krekls, un varoņa balsī teica
"Mana mīļotā beibe, tu tik saldi gulēji kā enģelītis, un Hermione.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.05 ![]() |
paskatījš uz viņu-''tas viņam nelīdzinājās'' un atkal uz brīdi aizvēra acis, bet Drako...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
izleca pa logu, jo domāja, ka spēj lidot, par laimi tas bija tikai otrā stāva logs, un Drako tikai izmežģīja kāju. Kad Hermione pamanīja uz zemes guļošo un činkstošo Drako, viņa....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
....sāka pilnā kaklā smieties. Un viņa smējās tā, ka nokrita gar zemi un sāka vārtīties pa grīdu. Un pēkšņi Hermiones mati ieķērās....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
viņas rīklē (XD) un viņa sāka smakt, rāpot pa grīdu šokā un klepot. Drako no zemes to pamanījis sāka smieties, bet tad viņam sametās Hermiones žēl un viņš....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Sāka klapēt Hermionei pa muguru.Bet ieblieza par stipru un Hrmione ar skaļu "a-u!"iecirta pļauku.Maflojs apvainojās un...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nospļāvās viņai pie kājām. Tad viņš pagriezās un gāja prom, vēl sakot:
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
Es vēl atgriezīšos. Sagatavo sarkano kleitu. Iesim uz balli. Un sagatavojies neko neēst.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Hermione saskaitās un nikni uzbļāva: "Mafloj,Tu Slīdeni!............"
Šo rakstu rediģēja maichestera: 18.12.2006 22:35 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es tev parādīšu, ka spēju veselu dienu neēst! tad tu man redzēsi! Un es būšu sarkanā kleitā. Tiksimies ballē! un viņa nikni smīnot aizgāja meklēt kādu sarkanu kleitu, ko vilkt uz balli, bet Drako pa to laiku....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Izvilka no kabatas riekstu paciņu un rīdams riekstus pa vienam, kaut ko murmināja:
Tā vista...viņš šļupstēja un iebāza riekstiņu paku atpakaļ kabatā. Tad... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
...strauji ievilka elpu,aizrijās ar riekstiem,bet nebija neviena kas palīdz...
Pārgrieztām acīm un zilējošu seju Maflojs skrēja pa gaiteņiem līdz... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
šokā atsitās pret sienu un ar riņķojošiem putniņiem ap galvu, mēģināja atklepot riekstiņus. Viņš kaut kur mēģināja tikt, kur ir cilvēki, un tad viņš attapās.....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
..ka ir spoku vidū.Tie viņu sveicināja kā savējo.Asiņais barons pat uzsita draudzīgi uz pleca.
Maflojs paskatijās uz sevi un.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.05.05 Kur: maskējos par šokolādi uz cepuma ![]() |
.. saprata ka saak kljuut caurspiidiigs.. vinjsh pamatiigi paarbijaas un saaka spiegt, riekstinji pakljaavaas spiegshanai un atbriivoja Malfoja kaklu.. zeens nokrita uz zemes un..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krampjaini rija gaisu...Kad bija atjēdzies un nedaudz nomierinājies,nosolījās nekad vairs...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 22:36 |