![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Neapstiprinātie Pievienojās: 10.03.04 ![]() |
tātad tagad atbildat godīgi, kāds jums šķiet Harijs Poters?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
Godīgi! Stūrgalvīgs!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Pilnīgs auna piere kam gadījuma pēc vienmēr ir jāizdzīvo!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 Kur: tur, kur tu nē. ![]() |
es nezinu kaapeec bet es winaa saskati stuurgalwiibu_man taa liekas jo wins nekad[gandriiz nekad]nedara to ko winam liek!!taa es domaaju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
Es neko viņā nesaskatu. Man Poters pats nekad nav paticis. au kopš pirmās grāmatas man iepatikās citi, piemēram, Rons un Hermione. Harijs ir baigais tēlotājs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
Kaut kas starp drosmi un uzticību,ar īpaši spīdošām zināšanām viņš jau nevar lepoties
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
Nobalsoju par stūrgalvīgumu, jo liekas, ka tā arī ir. Protams, viņš tak vēl ir veiksminieks.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 ![]() |
Es patiesībā vinā neko īpašu nesaskatu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Es atzīmēju gļēvums, bet labāk gan būtu, ja šī vārda vietā būtu "vājš pret apkārtējo ietekmi".
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
drosme un labsirdība. Drosme par to ka viņam pietiek dūšas auzstāvēt draugus un labsirdība par to ka viņš savus draugus vispār aizstāv.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Nekā īpašu nesaskatu. Hermione ir spilgta ar savu gudrību. Rons ar stulbumu. Bet Harijs? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Da labi, viņš ir drosmīgs, katrās grāmatas beigās jau izdara ko labu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.08.06 Kur: Pie datora ![]() |
varētu būt no visa padruskai
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.05 Kur: Rīga ![]() |
harijs ir drosmiigs...nu man taa liekas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.06 ![]() |
Reaals un tajaa pashaa laikaa diivains (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Harijā ir daudz slavējamu īpašību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) vi
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Es viņā saskatu labsirdību, bet īpašību viņam varētu būt daudz! :0
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
nuu viņš ir drosmīgs, un mērķtieciigs...un man šķiet pārāk apsēsts ar varoniibu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Diezgan daudz var saskatit stūrgalvību. Kaut ko ieņem galva un tad tas obligāti jāizdara. Piem. Jāiet pie hagrida pa nakti. Kas viņu tur trenc? Stūrgalviba. Tās manas domas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.06 Kur: tepat ![]() |
es vinjaa saskatu drosmi... (bet ja taa padomaa taa tachu ir ne? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja Krisy: 27.08.2006 09:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Es Harijaa Poteraa saskatu milziigu drosmi
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
Drosme, labsirdiba un sturgalviba. taas ir ipashibas, kas piemit Poteram. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: Dūmu kalna virsotne ![]() |
Es porsoniski Poterā saskatu iedomību.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 18:42 |