![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.10.04 Kur: Starp četrām sienām ![]() |
Juus zinaat veel kaadu filmu vai deriaalu kuraa ir filmeejies kaads no HP aktieriem es zinu briivdienaas laikam 9:00 raada pa LTV 1:"Tvistu gjimeniiti" tur lomaa ir Rona atveidotaajs Ruperts bet protams vinjam tur ir kaadi 10 gadi varat paskatiities...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Varu jūs nomierināt - tas puisisis, kuru jūs domājat ir Metjū Voters (Mathew Waters), starp citu ja kādu interesē Tvistu ģimenītes mājas lapa
P.S. vispār labs seriāls kaut kad sen skatījos |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.04 Kur: Visbiežāk pie klavierēm... :) ![]() |
Es šad tad palūru to seriālu, bet neesmu pamanījusi, ka tur tēlotu Ruperts... :blink:
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.04 Kur: Ēģipte - Faraona Kapenes ![]() |
Nē, tas nav viss Ruperts. Iegāju mājas lapā - neizskatās pēc viņa. naa...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ārstējas Sv. Mango dziednīcā ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.04 ![]() |
kaadu vienu seeriju atceros, ka biju netiissam 0paarsleegusi...bet vai tur bija vinns nezinu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.04 Kur: Paslaik Kurbijkurne! ![]() |
Buus jaapaskataas! Vreetu buut diezgan smiekliigi kad vinjam ir tikai desmit gadu! Es zinu ka vinjs veel filmeesies filmaa Driving lessons! (Ils kautkur bija rakstiijis) Es domaaju ka vinjam buus laba aktiera kariera!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
CITĀTS(monster @ 29.05.2005 20:14) Buus jaapaskataas! Vreetu buut diezgan smiekliigi kad vinjam ir tikai desmit gadu! Es zinu ka vinjs veel filmeesies filmaa Driving lessons! (Ils kautkur bija rakstiijis) Es domaaju ka vinjam buus laba aktiera kariera! Mana vaina vispār. Bet, ja būtu lasījis pavedienu, tad redzētu, ka tika izteikts, ka tas aktieris nav Rūperts Grints (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) . Iesaku arī palasīt, ko citi raksta, netikai, ko raksta pirmais pavediena iesācējs.Paļaujoties uz saules raksta patiesību, šo pavedienu slēdzu ciet (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . skow |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 05:18 |