![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūdzu, par video-/datorspēlēm raksti sadaļā Datorspēles.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 15.04.04 ![]() |
Esmu pārskatījis vairākus pavedienus un secināju... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Tiek veidot vienādi pavedinieni par kādu tēmu, jo ir pārāk liels čakaras tos meklēt... Tāpēc esmu izveidojis pavedienu un iesaku to turpināt, kurā turpmāk vārēsiet uzdot savus jautājumus par datoriem, apspriest jaunākās programmas u.t.t Viss par datoriem... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja orxs: 26.08.2004 22:22 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.04 Kur: ceturtdaļgrams! ![]() |
Hei, man tāda problēma uzradusies, ka man nets nelādē nevienu bildi. Man pašlaik ieš šitā paša KBKN viss fons balts un pogas bez nekāda noformējuma. Citās lapās arī kkas tamlīdzīgs. Lūdzu palīdziet kkā, jo man šitais pagalam nepatīk
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
CITĀTS(Namejs @ 28.09.2006 20:11) [snapback]1044079[/snapback] Hei, man tāda problēma uzradusies, ka man nets nelādē nevienu bildi. Man pašlaik ieš šitā paša KBKN viss fons balts un pogas bez nekāda noformējuma. Citās lapās arī kkas tamlīdzīgs. Lūdzu palīdziet kkā, jo man šitais pagalam nepatīk Vai Tev gadījumā pārlūka opcijās nav ieķeksēts, lai nelādē bildes? Kas Tev vispār par pārlūku? Šo rakstu rediģēja Etasi: 28.09.2006 19:43 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.04 Kur: ceturtdaļgrams! ![]() |
Pārlūks ir Mozilla Firefox, un opcijas ir atķeksēts lai rāda bildes. Izskatā aptuveni šādi:http://www.tvnet.lv/resources/albums/hellg...2902/gljuks.jpg
Bet caur IE viss it kā normāli. Šo rakstu rediģēja Namejs: 28.09.2006 20:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Bildes lādē, CSS nelādē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
mmm, bet kas ir CSS? Un kā es varētu panākt lai tos lādētu?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
kā var uzlikt datoram text-to-speach normālu balsi ? zinu ka man bija ielādētas, bet pirms laika dators nokārās, bija jāpārinstalē windows (programmas pazuda, bet informācija saglabājās) un kad es nesen iedomājos uzlikt opera balsi izrādījās, ka balss ir tizla, tildē savukārt ir vairākas normālas balsis, bet zem control panel ir tikai tā tizlā.
Tātad man tās balsis ir jāmeklē vai tās ir datorā ? Ja jāmeklē internetā kāds nezin kur (neatceros kur toreiz atradu) ? Un ja viņas gadienā jau ir datorā, kā viņu lai nomaina ? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Dzirdi balsis? Redzi vīzijas?
PS: Es vienkārši nevarēju... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
es nevaru jau labu laiku uzrakstīt g ar mīkstinājuma zīmi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) zinu ka nav nekāda nopietnā problēma..taču tas diezgan traucē ja jāraksta kādā meklētājā(pieņemsim googlē) kāds vārds kas satur g ar mīkstinājuma zīmi burtu.
ja es uzspiežu to taustiņu,kuru jāspiež manai klaviatūrai, kad raksta ar mīkstinājuma un garumzīmēm tad man uzreiz parādās augšā,labajā stūrī google toolbārā meklēt kautko..kāpēc tā? un kā to novērst? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Aizvākt toolbaru.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
CITĀTS(Shadowstalker @ 12.10.2006 22:13) [snapback]1050091[/snapback] Dzirdi balsis? Redzi vīzijas? PS: Es vienkārši nevarēju... Un vēl es gribētu uzlikt operai orķestri un baletu, tev par prieku. Aizmirsu pateikt, ka tā balss (MS Mike - izklausās it kā patiesi būtu patapināta no kāda ausī čukstoša aizkapa dēmona) ir uzlikta visam datoram, latviski izsakoties, pēc noklusējuma un nekas cits zem control panel nav pieejams, acīmredzot datorā ir arī citas balsis, bet kā viņam to iegalvot ? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Network places
Kas varētu būt par iemeslu, ka neiet man network places. neiet nekādīgi. arī caur run. nu dajebkas. jā, abi pc ieslēgti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Definē "neiet".
Vienkārši nereaģē uz aicinājumu atvērt My Network Places, neatrod vajadzīgo kompi vai vēl kā savādāk? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu ![]() |
varbūt kāds var paskaidrot, kādu programmu izmantot, lai varētu redzēt ne tikai filmu, bet arī .srt failā esošos subtitrus?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Aizspogulija ![]() |
http://www.matroska.org/downloads/windows.html
Google arī pastāv. Rezultātus atradu apmēram pārdesmit sekunžu laikā. Kapēc gan Tu nevarētu darīt tāpat?.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
CITĀTS(joua @ 05.12.2006 16:13) [snapback]1071280[/snapback] varbūt kāds var paskaidrot, kādu programmu izmantot, lai varētu redzēt ne tikai filmu, bet arī .srt failā esošos subtitrus? Es lietoju VLC Media Player, dikti laba manta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Kāds zin labu vietu, hur hostot savas bildes?
Jo photobucket's man velkas brrrrriesmīgi lēni! UN kad lādēju bildes, saožu pamatotas aizdomas, ka bildes viņs patiesībā nemaz nelādē.... Imagešaks gadījumā nav par maksu? Lai nu kā, taču šī patiesībā ir vienīgā kaut cik aktīvā vieta, kur var rast atbildes! P.S. Internets taču ir saistīts ar datoriem, ne? Šo rakstu rediģēja Aura.Sizal.: 15.12.2006 16:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
CITĀTS(Aura.Sizal. @ 15.12.2006 16:06) [snapback]1074862[/snapback] Kāds zin labu vietu, hur hostot savas bildes? Jo photobucket's man velkas brrrrriesmīgi lēni! UN kad lādēju bildes, saožu pamatotas aizdomas, ka bildes viņs patiesībā nemaz nelādē.... Imagešaks gadījumā nav par maksu? Lai nu kā, taču šī patiesībā ir vienīgā kaut cik aktīvā vieta, kur var rast atbildes! P.S. Internets taču ir saistīts ar datoriem, ne? ImageSack nav par maksu, bet tās ir ārzemes. Es pēdējā laikā pārvācos uz www.poga.lv. Tur ir gana daudz bilžu vietas, dod tiešos linkus un nav jāmaksā. Un pie tam Latvija. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
izskatās ka poga ir tikai fotogrāfiem, taču man ir novirzes uz grafiskajiem darbiem, ir kādas idejas?
Photobuckets man tiešām nevelk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
CITĀTS(Aura.Sizal. @ 22.12.2006 16:12) [snapback]1078466[/snapback] izskatās ka poga ir tikai fotogrāfiem, taču man ir novirzes uz grafiskajiem darbiem, ir kādas idejas? Photobuckets man tiešām nevelk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) tvnet foto. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.07 ![]() |
CITĀTS(saule @ 11.09.2004 12:41) [snapback]279394[/snapback] Kaa ? Man bija tāda pati problēma,un valjaa no vinjiem tiku izmantojot msconfig,to var atrast datora mekleeshana,tad atkeksee ko gtibi novaakt no startupa,tik uazmaniigi,nenonem ko citu,kautgan var atlikt atpakal,bet tomeer:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 20:03 |