![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūdzu, par video-/datorspēlēm raksti sadaļā Datorspēles.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 15.04.04 ![]() |
Esmu pārskatījis vairākus pavedienus un secināju... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Tiek veidot vienādi pavedinieni par kādu tēmu, jo ir pārāk liels čakaras tos meklēt... Tāpēc esmu izveidojis pavedienu un iesaku to turpināt, kurā turpmāk vārēsiet uzdot savus jautājumus par datoriem, apspriest jaunākās programmas u.t.t Viss par datoriem... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja orxs: 26.08.2004 22:22 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Kas varētu būt par iemeslu, tikko pārinstalētam datoram, ka viņam velkas internets.. teiksim tā, nevis velkas, bet VELKAS. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
CITĀTS(mazā peciņa @ 22.08.2006 18:26) [snapback]1025677[/snapback] Kas varētu būt par iemeslu, tikko pārinstalētam datoram, ka viņam velkas internets.. teiksim tā, nevis velkas, bet VELKAS. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ? Pirmkārt, tā var būt paša interneta vaina - ka kaut kādu iemeslu dēļ tas ir lēns un datora vaina tā nav (sagadīšanās). Otrkārt, tie var būt kādi vīrusi, tārpi, trojāņi, kas vienkārši noslogo tīklu. Treškārt, var būt kāds ugunsmūris, antivīrusu programmas vai kas tāds, kas daļēji vai pilnīgi bloķē tīklu. Dažreiz izdodas panākt īpašu dažu programmu nesaderību, kas ne tikai bremzē datoru, bet arī tīklu. Ceturtkārt, nepareizi interneta uzstādījumi. ... Grūti pateikt, nezinot sīkāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
Ja velkas tādā ziņā, ka skrollējot uz leju viss šausmīgi lēnām iet, tad iespējams nav kaut kas displeja draiveriem (respektīvi videokarte & monitors).
Tiešām grūti pateikt, varbūt pastāstīsi sīkāk, kā tā VILKŠANĀS izpaužas?] Un runājot par tām divām pelēm (USB+PS2/USB+Touchpad), ienāca prātā kāda, iespējams, interesanta nodarbe (ja 2 cilvēkiem nu galīgi vairs nav ko darīt) - katrs pie savas ierīces, kursors viens, ekrāna vidū, un tad vienam mērķis nospiest uz "Start" pogas ekrāna apakšējā kreisajā stūrī, otram jāaizver/jāminimizē/jāmaina atvērtā loga izmērs. Var izmantot dažādus cīņas paņēmienus lai pretinieku dabūtu nost no datora. Duelējas divi, bet ja grib, tad sasauc visus draugus un rīko turnīru. Shadowstalker, vari iemest pie "Spēles brīviem brīžiem" jox lapā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Tas atgādina sacensību, kas reiz izvērtās starp manu programmēšanas pasniedzēju un grupas biedru. Darbība norisinājas ap Win NT login logu. Lai kaut ko varētu izdarīt (ielogoties, vai shutdown-oties) bija nepieciešams nospiest Ctrl+Alt+Del. Tad parādījās panelis uz kura cita starpā bija pogas Shut Down un Cancel. Nospiežot Cancel viss atgriežas sākuma pozīcijā.
Pasniedzēja mērķis bija ar klaviatūras palīdzību nospiest Shut Down pogu, bet grupas biedra mērķis ar peli spiežot Cancel pogu to nepieļaut. Precīzi neatceros, taču man liekas, ka nekāda Hotkey priekš Shut Down nebija, nācās tikt līdz īstajai pogai ar Tab palīdzību, tā ka uzdevums nepavisam ne viegls. Pēc kādu minūti ilgas spēkošanās kompis tika sekmīgi shutdown-ots. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Kas izraisa šai bildē redzamo kombinācijā ar windows explorer un atsevišķu menu satura neparādīšanos/lēnu parādīšanos ?
Erty, tāpēc jau es prasīju par datora sagremotspēju - nevarēju pati sagremot domu par to kas notiek, ja sāk cīnīties par kontroli pār datoru (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
CITĀTS(cepti āboli ar vaniļu @ 24.08.2006 20:00) [snapback]1026754[/snapback] Kas izraisa šai bildē redzamo kombinācijā ar windows explorer un atsevišķu menu satura neparādīšanos/lēnu parādīšanos ? Erty, tāpēc jau es prasīju par datora sagremotspēju - nevarēju pati sagremot domu par to kas notiek, ja sāk cīnīties par kontroli pār datoru (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tev ir "pakārusies" kāda programma, kuras logs netiek novākts no ekrāna. Cenšoties to aizvākt ar cita loga strauju pārvietošanu pa ekrānu, nekas neizdosies. Ar Crtl+Alt+Del vari mēģināt aizvākt vainīgo programmu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Un kāpēc menu bremzē ? Turklāt tas pārsvarā notiek ekskluzīvi ar explorer
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(cepti āboli ar vaniļu @ 24.08.2006 20:36) [snapback]1026770[/snapback] Un kāpēc menu bremzē ? Turklāt tas pārsvarā notiek ekskluzīvi ar explorer A kas tas ir par logu, kas tur fonā? Vai tad tas ir maziņš Explorer logs? Es tā īsti nesapratu, kas tur ar to menu notiek? Kas tas ir par menu? Start Menu? Vai kaut kāds cits menu? Kad tas notiek? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
bilde nav mana - vienkārši ieliku, lai ātri noraksturotu ko domāju
Var pievienot starta joslai papidus rīkjoslas (takbar > toolbars > new toolbar) izveidoju sev tādā veidā shortcutu uz desktop, uz mana desktopa savukārt stāv vidēji pilns folderis, ja viņam mēģina piekļūt no rīkjoslas brīžiem ir tā, ka viņā nekas neparādās un nost viņu arī nevar dabūt, tas būtu kaitinošākais, bet citi explorer logi un menu arī uzreiz neparādās. Nekas cits izņemot windows explorer piederīgās lietas tā nedara |
|
|
Viesis_lauruxs_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Gribeetu uzzinaat - kaa notebookam likt pasam izslegties, piemeeram, noraadot cikos???
Ja ta vispaart ir iespeejams... Jau ieprieks paldies!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.04 ![]() |
Kāpēc neparādās subtitri? Uztaisu mapi, ielieku sub un avi failus ar vienu nosaukumu, bet filmā subtitri neparādās. Šķiet, no playera tas nav atkarīgs, jo izmēģināju dažādus. Manā datorā viss kārtībā, draudzenes - nekā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Tad var mēģināt novilkt VLC media player - viņam ir tāda atšķirīgā opcija "Subtitles", kad atver jaunu media failu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man te uzreiz pēc datora ieslēgšanas uzmeta kļūdu, ka windows explorer esot jāver ciet, es to izdarīju viņš uzmeta vēlreiz to pašu (acīmredzot tā līdz bezgalībai), pārstartēju datoru, bet viņš turpina un kā rādās vismaz pirmajā acu uzmetienā explorer nekas nekait
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
explorer.exe, vismaz priekš manis, bieži vien ir samērā lieka programma.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
un ko man ar viņu darīt ? viņa pati vēlreiz atveras
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
CITĀTS(erty @ 08.09.2006 18:56) [snapback]1033969[/snapback] explorer.exe, vismaz priekš manis, bieži vien ir samērā lieka programma. Un tomēr, ja to terminē, pazūd Taskbar. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet kam man tādu? Piemēram, ja lietoju tikai Firefox vai spēlēju kādu spēli.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet izskatās diezgan sajāti un ir arī neērti.
Ķip pat nav "Start", nav ērto īsceļu (kā Show Desktop, MSN, Media atskaņotāju) un no Desktopa viss pazūd + nevar ātri redzēt, kuras programmas darbojas. To spēli takš tu arī palaid caur kaut kādu īsceļu no Desktop'a/Mai Kompjūtera, jeb vienmēr atver caur TaskManager jebkuru programmu? XD Visu caur Task Manager skatīt / atvērt? Pff. Vnk neloģiski sev sarežģīt dzīvi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko tu tur sarežģī? Es exporer parasti aizveru, ja tas man traucē kaut ko darīt. Ja spēlēju spēli, kaut kas sāk bremzēt - skatos - Bila eksporers - čau. Tas pats ar FF vai jebko tādu. Jamo atzīvināt var 2,9 sekundēs.
Ai, beidz filozofēt, saki ko gribi, bet exporers dažkārt ir totāli lieks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Aizspogulija ![]() |
Erty taisnība - un, ja jau tik nežēlīga nepieciešamība pēc tām nolāpītajām saīsnēm, tad jebkurā laikā uzstādi sev Aston Shell'u, vai jebkuru citu explorera analogu - i pokemonam ko papriecāties, i mazāk resursu rij (paradoksāli, ne - Bila "atturīgias un funkcionālais" explorer's rij uz pusi vairāk kā ar miljoniem nevajadzīgu efektu pārsātināts Aston's.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 00:11 |