![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūdzu, par video-/datorspēlēm raksti sadaļā Datorspēles.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 15.04.04 ![]() |
Esmu pārskatījis vairākus pavedienus un secināju... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Tiek veidot vienādi pavedinieni par kādu tēmu, jo ir pārāk liels čakaras tos meklēt... Tāpēc esmu izveidojis pavedienu un iesaku to turpināt, kurā turpmāk vārēsiet uzdot savus jautājumus par datoriem, apspriest jaunākās programmas u.t.t Viss par datoriem... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja orxs: 26.08.2004 22:22 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Pārej uz FireFox! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ej tu ar savu SlyerFox (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Opera ir droshaaka, aatraaka un eertaaka. Aprakstiitaa probleema nevareetu buut no kljuudaina javascript ?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Diez vai, JavaScriptu kļūdas nemēdz nobeigt pašu browseri.
PS: Ne sūda nav ērtāka, par to es esmu 100% drošs. Tik nedrdaudzīgs interfeiss kā Operai vēl ir jāpameklē. A par drošību - FF 2,5 gados neviena vīrusa: tas nav droši? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Paklau SS par gaumi nestrīdās - es notestēju vairākus pārlūkus un Opera likās labākā, patiesībā tieši interfeisa dēļ, turklāt tajā brīdī tai vispār (pretēji FF) nebija nekādu drošības problēmu.
Šo rakstu rediģēja cepti āboli ar vaniļu: 05.08.2006 02:27 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
jā, opera ir kādas trīs reizes vismaz ērtāka, un vienīgā uz Acid2 testu rāda šito:
(IMG:http://www.webstandards.org/files/acid2/reference.png) un, atšķirībā no Firefox, nav vajadzīgs neviens ekstension - viss, ko es pirms tam liku ar ekstension, ir jau ielikts Operas divreiz mazākajā instalācijā, un, arī turot browserī kādus entos skinus(man tāds nelāgs ieradums mainīt ik pēc brīža skinu), nekas netiek bremzēts... Un beidzot lielākais pluss - Ctrl+H Pateicoties tam, man nekad nav ne tikai jārestartē Opera, man nav pat tā jāizver... Sanāk reklāma, bet tik un tā, opera vienmēr ir bijusi labākā. Tā pat pārspēj Mozilla, jo Operai arī ir IRC atbalsts! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Jū - browsera instalācijas izmērs un skini noteikti ir ārkārtīgi svarīgas lietas. Ekstensionus vispār ````. Vienīgais, ko izmantoju ir LiveFox kurš Operā vispār nav pieejams.
Ctrl+H? Nu tas tik ir super - man viens logs vairāk netraucē. Jārestartē? Ir tikai viens gadījums, kad jārestartē Firefox - instalējot jaunu versiju. IRC atbalsts ir pasūdīgs - mIRC daudz ērtāks un ātrāks. Starp citu browsējot nekādu atšķirību ātrumā no Firefox nejutu. Principā vienīgais, kas Operā ir labāks nekā Firefox ir tas, ka tiek izšķirts "Open in new tab" un "Open in background tab". Interfeiss ir gaumes lieta un man Firefox liekas vienkāršāks un funkcionālāks. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Apmieriniet manu ziņkāri - kā kompim var pieslēgt divas peles ? (es zinu, ka var bet atrast neko pagaidām nevaru) runa ir par kombināciju ar vadu + bezvadu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
CITĀTS(cepti āboli ar vaniļu @ 19.08.2006 19:01) [snapback]1024399[/snapback] Apmieriniet manu ziņkāri - kā kompim var pieslēgt divas peles ? (es zinu, ka var bet atrast neko pagaidām nevaru) runa ir par kombināciju ar vadu + bezvadu Nu, pieslēgt var arī vairāk, ja ir pietiekoši daudz USB portu + vēl PS/2. A vot vai viņas visas strādās, nu nez, neesmu mēģinājusi. Pēc idejas vajadzētu. Šo rakstu rediģēja Siri: 20.08.2006 10:19 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Aizspogulija ![]() |
CITĀTS(Siri @ 20.08.2006 11:19) [snapback]1024551[/snapback] .. A vot vai viņas visas strādās, nu nez, neesmu mēģinājusi. Pēc idejas vajadzētu. Strādā, ja ir ar dažādiem interfeisiem (USB/PS2). A vispār jautrāk ir ja piesprauž peli laptopam, bet neatslēdz touchpad'u.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
CITĀTS(cepti āboli ar vaniļu @ 19.08.2006 19:01) [snapback]1024399[/snapback] Apmieriniet manu ziņkāri - kā kompim var pieslēgt divas peles ? (es zinu, ka var bet atrast neko pagaidām nevaru) runa ir par kombināciju ar vadu + bezvadu A kāda jēga, ja neskaita muļķošanos? Kursors vienalga ir viens! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
CITĀTS(Tassadar @ 20.08.2006 13:07) [snapback]1024592[/snapback] A vispār jautrāk ir ja piesprauž peli laptopam, bet neatslēdz touchpad'u.. Un kas tad notiek? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.08.06 Kur: Maajaas Ventspilii ![]() |
eu kaads war izstaastiit kaa pats war izveidot savu wedpage piemeeram kaa draugiem.lv ??? ko ?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ir kaut kāds cpnmouse ar kuru itkā vēl piedevām var dabūt divus kursorus, bet es kārtīgi neapskatījos, jo jautājums ir vairāk teorētisks patlaban. Jēga tāda, ka vienlaicīgi var strādāt divi cilvēki (meklējot manīju arī, ka daži ļautiņi vēlas strādāt ar abām rokām), nepārtraukti nemainoties savā starpā ar peli. Anyway, datoram tas nevar radīt problēmas ? Kā viņš tiek galā, ja kādam ienāk prātā vienlaicīgi kustināt divas peles, ja kursors ir viens vai pat ja ir divi kursori - ja vienlaicīgi tiek noklikšķināts divās dažādas vietās (teiksim uz ok un cancel) ? Lasīju, ka Win 98 vai 2000 pat esot speciāli uztaisīts tā, lai nevarētu pieslēgt divas peles.
Šo rakstu rediģēja cepti āboli ar vaniļu: 20.08.2006 21:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
CITĀTS(cepti āboli ar vaniļu @ 20.08.2006 22:15) [snapback]1024874[/snapback] Ir kaut kāds cpnmouse ar kuru itkā vēl piedevām var dabūt divus kursorus, bet es kārtīgi neapskatījos, jo jautājums ir vairāk teorētisks patlaban. Jēga tāda, ka vienlaicīgi var strādāt divi cilvēki (meklējot manīju arī, ka daži ļautiņi vēlas strādāt ar abām rokām), nepārtraukti nemainoties savā starpā ar peli. Anyway, datoram tas nevar radīt problēmas ? Kā viņš tiek galā, ja kādam ienāk prātā vienlaicīgi kustināt divas peles, ja kursors ir viens vai pat ja ir divi kursori - ja vienlaicīgi tiek noklikšķināts divās dažādas vietās (teiksim uz ok un cancel) ? Lasīju, ka Win 98 vai 2000 pat esot speciāli uztaisīts tā, lai nevarētu pieslēgt divas peles. Datoram ir vienalga, cik peles ir. Vismaz man nekad nav bijušas problēmas ar peli + touchpad. Vienlaicīgi Tu nevari noklikšķināt. Pat tad, ja izdosies fiziski nospiest vienlaicīgi divās vietās, katra iekārta un katrs ports tiek apstrādāts ar atšķirīgu ātrumu. Tāpat vari pamēģināt nospiest vienlaicīgi divus taustiņus uz klavieatūras. Kas sanāk? Tas pats - apstrāde notiek secīgi. Neviena operētājsistēma nav taisīta speciāli tāpēc, lai varētu pieslēgt vairākas peles, bet es pieļauju, ka vecākas vienkārši neatbalsta tādu lietu. Un kāpēc Tev ir vajadzīgas divas peles? Lai strādātu divi cilvēki? Vai tikai tāpēc, ka izlasīji, ka tā var? Protams, interesanti, bet neiesaku aizrauties ar visādu štruntu instalēšanu, ja pēc tiem nav nepieciešamības (ne tik ātras pārinstalēšanas dēļ). |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lai strādātu divi cilvēki, teorētiski tas varētu netālā nākotnē varbūt noderēt, izlasīju es drīzāk, ka tā nevar (ideja vispār radās, jo es kaut kur manīju ļoti īsu info par šo kas ir laikam paredzēts tikai attiecīgās firmas spēlēm). Kaut kā tas liekas tik nedabīgi, ka tāpēc šķiet, ka dators nevarēs to sagremot.
Šo rakstu rediģēja cepti āboli ar vaniļu: 20.08.2006 22:03 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(cepti āboli ar vaniļu @ 20.08.2006 22:57) [snapback]1024895[/snapback] Lai strādātu divi cilvēki, teorētiski tas varētu netālā nākotnē varbūt noderēt, izlasīju es drīzāk, ka tā nevar (ideja vispār radās, jo es kaut kur manīju ļoti īsu info par šo kas ir laikam paredzēts tikai attiecīgās firmas spēlēm). Kaut kā tas liekas tik nedabīgi, ka tāpēc šķiet, ka dators nevarēs to sagremot. Lai ar datoru NORMĀLI vienlaicīgi strādātu divi cilvēki, tam ir speciāli tā jābūt uzbūvētam. Ja nemaldos, ELKORā varēja tādus divlietotāju datorus dabūt. Bet tad ir divi monitori, divas klaviatūras, divas peles. Iekšējā uzbūvē pārāk neiedziļinājos. Vispār tie ir paredzēti birojiem, lai nebūtu jāpērk atsevišķs dators katram darbiniekam. Bet man nešķiet, ka tie tiktu plaši izmantoti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...) Labākā stāsta autore 2006 ![]() |
kaads nevareetu luudzu izpaliidzeet ar ieteikumu, ko iesaakt ar vienu probleemu? Bija uz datora Sims2, meeginaaju uzlabot uzinstaleejot Sims2 Family Fun..., neveiksmiigi, kaut ko protesteeja, peec tam, kad meeginaaju ieiet sims2 iekshaa izleca vien pazinojums ar x un uzrakstu " Sims2" , nekaadu paskaidrojumu, peec tam, kad histeeriski meeginaaju dabuut sims2 nost un instaeet par jaunu, noinstaleeshana nenostraadaaju, metos dzeest, man jau skiet, ka visu izdzeesu, bet kad palaiz pirmo cd, tad atkal izlec tieshi tas pats pazinojums,m nevis saak instaleet, turklaat izveido veel piedevaam EA Games mapi. runa ir par versiju, kas dabuuta no torenta un buutiibaa jau straadaaja lieliski liidz centos uzlabot...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Aizspogulija ![]() |
CITĀTS(Siri @ 20.08.2006 17:06) [snapback]1024731[/snapback] Un kas tad notiek? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ja nejauši esi atstājusi vienu roku uzliktu uz laptopa tā ka delna skarās pie touchpad'a (kā parsti rokas atstāj uz klaviatūras pat ja neraksta), bet reizē darbojies ar peli, tā sāk veikt dīvainas trajektorijas korekcijas pati uz savu prātu.CITĀTS(Mini_me @ 20.08.2006 17:39) [snapback]1024735[/snapback] eu kaads war izstaastiit kaa pats war izveidot savu wedpage piemeeram kaa draugiem.lv ??? ko ? Iemācies no sākuma pilnvērtīgi izmantot interneta brovseri, tad atrodi uz klaviatūras burtu "V", jo nezinu, kopš kura laika latviešu valodā ienācis burts "W", treškārt - nebūtu pieminējis/usi smirdīgos "draugus", varbūt būtu kādu manuāli priekš tevis pacenties sameklēt..CITĀTS(cepti āboli ar vaniļu @ 20.08.2006 22:15) [snapback]1024874[/snapback] Lasīju, ka Win 98 vai 2000 pat esot speciāli uztaisīts tā, lai nevarētu pieslēgt divas peles. Visi Win virs 3.11 spēj saprast vairākas ievades ierīces, tikai otra pele tiks uztverta kā "Human interface device", un tiks izvietota citur iekš Device manager koka.CITĀTS(cepti āboli ar vaniļu @ 20.08.2006 22:57) [snapback]1024895[/snapback] Kaut kā tas liekas tik nedabīgi, ka tāpēc šķiet, ka dators nevarēs to sagremot. Kā jau rakstīju pāris rindiņas augstāk, datori lieliski spēj sagremot vairakas peles, taču pēc defaulta iekš Device manager'a tiek iespējota tikai pēdējā fiziski pievienotā. (tas gan neliedz manuāli iespējot abas peles un paākstīties).Ariona - spēles nekad nevajag dzēst ar roku, bet gan noinstalēt akurāti. Citādi sapi*īsi reģistru, un būs dupsī.. Šo rakstu rediģēja Tassadar: 21.08.2006 18:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...) Labākā stāsta autore 2006 ![]() |
NOInstalaacija nestraadaaja, taapeec caur add or remove program remuuvoju un visu paareejo izdzeesu. Ehmm...kas ir registrs?
Šo rakstu rediģēja Ariona: 21.08.2006 18:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Ariona @ 21.08.2006 19:07) [snapback]1025200[/snapback] Noinstalaacija nestraadaaja, taapeec caur add or remove program remuuvoju un visu paareejo izdzeesu. Zini - tu laikam īsti nevari precīzi raksturot savu sāpi, jo tā "remūvošana" caur Add/Remove Programs tieši arī IR tā "noinstalācija". Ja tu visu akurāti atinstalēji caur Add/Remove, tad visam vajadzētu būt kārtībā.Tagad lēnām un mierīgi - pa punktiem paskaidro kādā secībā ko darīji/nedarīji lietas labā, kas sanāca. CITĀTS Ehmm...kas ir registrs? Reģistrs ir sarežģīts Windows saraksts, kas sevī satur tūkstošiem dažādu savstarpēji saistītu atsauču un iestatījumu visām uz datora atrodamajām programmām. Ja reģistrā, nepareizi lietojot dator (dzēšot programmas ar roku, instalējot visādu drazu, utt.) tiek salaistas kļūdas, parasti viss beidzas ar datora pārinstalēšanu, kas nezinātājiem servisā var izmaksāt līz Ls20 (i to atkarīgs kāds meistars pagadās). Bet tas pašlaik uz tevi neattiecas.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 12:10 |