![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūdzu, par video-/datorspēlēm raksti sadaļā Datorspēles.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 15.04.04 ![]() |
Esmu pārskatījis vairākus pavedienus un secināju... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Tiek veidot vienādi pavedinieni par kādu tēmu, jo ir pārāk liels čakaras tos meklēt... Tāpēc esmu izveidojis pavedienu un iesaku to turpināt, kurā turpmāk vārēsiet uzdot savus jautājumus par datoriem, apspriest jaunākās programmas u.t.t Viss par datoriem... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja orxs: 26.08.2004 22:22 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
CITĀTS(Ragana @ 19.03.2006 11:36) [snapback]583685[/snapback] Bet kā tad mans tēvocis(kas nav pat programmētājs vai kaut kas tāds) vienkārši iegāja Control Panel un nomainīja??? LOL! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nē, nē, tur točna nav jābūt programmētājam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (Mani sajūsmina šie stereotipi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) CITĀTS(Ragana @ 19.03.2006 11:36) [snapback]583685[/snapback] Un kaut kā es google.lv neesmu redzējusi Google Mars, un Googe Earth, un gMail un More, more, more... Njā, tie gan ir tikai google.comā. Bet, ja tev google.com neļauj dēļ IP adreses, tad arī tos neļaus. Tev vispār ir ārzemju pieslēgums? Tiem visiem vajag ārzemes. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Tiem visiem var piekļūt vienkārši www vietā pierakstot vajadzīgo. Piemēram mars.google.com, earth.google.com, gmail.google.com...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
Kā var panākt, lai IE "nekrāj" cookies un failus visās tajās mapēs, vai arī ik pēc noteikta brīža izdzēš???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
tools - internet options - advance - scroll'ojam uz leju: ķeksis pie "Empty Temporary Internet Files When The Browser is closed - Apply - Ok
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 06.10.04 Kur: Pie sienas. Mūžīgā opozīcijā ![]() |
Need help! (Ceru,ka šeit ir pareiza vieta manam jautājumam)
Man MS Wordā funkcijai Spelling & Grammar ir steidzami vajadzīgas papildus valodas-kur to var dabūt? Šo rakstu rediģēja Adenaide: 25.03.2006 13:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.03.04 Reģis 2008 ![]() |
Bitcomet.
es tā kā kaut kā biju uzlicis GTA san andreas lejupielādi un kādu stundu vai divas viss bija normāli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ar labu ātrumu un tā, bet tad pēkšņi ātrums pa nullēm. un stāv. un paliek. un jā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ja liek citu uzdevumu tad ātrums atkal parādās. kas pa vainu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.11.04 Kur: ? Pasaule ![]() |
nū, ir iespēja, ka tam failam, kuru tu velc, ir iztecējis "derīguma termiņš" (TTL). apskaties trakera mājas lapā attiecīgajam torrentam TTL. neko citu nevaru iedomāties.
ja TTL tomēr nav beidzies, tad novelc .torrent failu pa jaunam un sāc kačāt vēlreiz. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.04 Kur: ceturtdaļgrams! ![]() |
Man uzradās baigā problēma. Man monitors drausmīgi raustās. Man jau herci it kā ir uz lielāko (85). Ko lai es daru? Es nevaru ilgāk pa 10 min. nosēdēt, gandrīz vai slikti paliek.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
CITĀTS(Namejs @ 08.04.2006 23:00) [snapback]605711[/snapback] Man uzradās baigā problēma. Man monitors drausmīgi raustās. Man jau herci it kā ir uz lielāko (85). Ko lai es daru? Es nevaru ilgāk pa 10 min. nosēdēt, gandrīz vai slikti paliek. Izskatās pēc "Labdien! Serviss?" Var jau pamēģināt arī uzlikt mazākus hercus, pamainīt izšķirtspēju un lietot degausu, bet tas problēmu visticamāk ka neatrisinās, varbūt vienīgi palīdzēs precīzāk noteikt vainu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.04 Kur: ceturtdaļgrams! ![]() |
Ko tas degauss dara? Man vnk bail likt kko nepazīstamu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.04 Portretu fotogrāfs ![]() |
uzspridzina monitoru
ķipa restart |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Namejs @ 09.04.2006 20:24) [snapback]606288[/snapback] Ko tas degauss dara? Man vnk bail likt kko nepazīstamu. Degauss atmagnetizē monitoru. Visai veselīga lieta. Protams, ne visiem monitoriem pieejama, tomēr mēdz palīdzēt pie visādiem gļukiem. Un neesmu vēl redzējusi, ka no degausa kādam būtu sliktāk palicis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Es arī te taisu savu forumu caur clicdevu,bet nekādi nevaru uztaisīt jaunu foruma sadaļu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) It kā pie admina paneļa lieku to new board,bet nekas nemainās. Tas pats Test Forum rēgojas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...) Labākā stāsta autore 2006 ![]() |
Vai kāds lūdzu nevar palīdzēt un pateikt, kā īsti ir jālieto deamon tool, lai varētu spēli bez diska spēlēt un instalēt? Kas tur īstin ir jādara?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ja Tev Deamon Tools ir uzinstalēts, tad viņam būtu jāparādās kreisajā apakšējā stūrī kā sarkanai ikonai ar tādu kā zibeni. Uz tā spiežot, parādīsies kaut kas apmēram tāds "Unmount all drives" un "Drive 0" vai kas tamlīdzīgs. Ņemam to otro. Tad būs prasīts norādīt uz to failu, kurš tad ir tas, kam teorētiski būtu jābūt uz diska (.iso, .cue vai kas tāds). Nospiežam un OK. Tagad tas rādīsies My Computer, it kā būtu reāls disks. Enjoy!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...) Labākā stāsta autore 2006 ![]() |
a, skaidrs, paldies!
tagad izmantoju deamon toolus, lai uzinstaleetu sims2, pielietojot pie neatarhiveetajiem failiem, uzinstaleeju, bet, kad palaižu, tad sūta error reportus, ka nevar. Nevar pateikt kāpēc? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pirmkārt, vai Tu uzinstalēji vai tikai mēģināji instalēt?
Otrkārt, kāds paplašinājums ir tam failam, no kā centies instalēt? Treškārt, par ko sūta error reportus, ka nevar? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
1)uzinstalēju
2)tas bija WinRAR ZIP archive tipa fails 3)Īsti nevar saprast, kad palaiž, tad momentā izmet error reportu, ka Sims 2 ir problēma, tālāk palūkojot itkā piesienas par IP adresi vai digital product ID, ja godīgi tad galīgi nesaprotu, vispār tas ir no bithack nolādēts. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Ariona @ 15.04.2006 21:17) [snapback]611667[/snapback] Īsti nevar saprast, kad palaiž, tad momentā izmet error reportu, ka Sims 2 ir problēma, tālāk palūkojot itkā piesienas par IP adresi vai digital product ID, ja godīgi tad galīgi nesaprotu, vispār tas ir no bithack nolādēts. Izskatās, ka tā nav Deamon Tools vaina, bet gan pašas spēles. Iespējams pat, ka pats fails ir bojāts. Bet, ja piesienas par product ID, tad visticamāk, ka vai nu Tu viņu neesi pareizi atlauzusi vai arī tas, kas to failu licis, ne tādu ielicis. Ja nav iespējams mājas apstākļos normāli atlauzt, tad vienkāršāk ir novilkt par jaunu, pie tam skatoties, lai ir cits fails. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
CITĀTS(Etasi @ 15.04.2006 21:41) [snapback]611695[/snapback] Deamon Tools Daemon. Daemon Tools. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.05.2025 01:40 |