![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.07.04 Kur: On the back of Your minds... ^^ ![]() |
Nu tad tā! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es protams, ka būtu Haruča un Dumidora pusē! Un jūs?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Pati savā pusē. Tie pārējie būs pārāk pārņemti paši ar sevi, kā arī viens ar otru, lai pamanītu avantūras un to, ka paši jau ir atvadījušies no elpošanas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.08 Kur: Pasaule. ![]() |
Visdrīzāk, ka Harija un Dumidora pusē, jo īpaši tāpēc, ka tagad zinu, ka Harijs uzvarēja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Bet iespējams es sagaidītu izdevīgu gadījumu, kad neviens neskatītos, dabūtu savā pusē varenākos burvjus un pakļautu pasauli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Bet tas būtu, ja man ļoooti apniktu Voldemorts vai Harijs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja smaidīgā.: 22.03.2008 17:00 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Dumidora pusē. Tas tāpēc, ka Voldemortam bija slimas idejas un arī slepkavoja viņš maķenīt par daudz. Viņa armija bija riktīgu riebekļu izlase.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Lai gan Voldemorts ir viens no maniem mīļākajiem tēliem, laikam es paliktu Dumidora un Harija puse...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Es peti mēģinātu pakļaut visus burvjus un būs burvju pasaules valdnieci, bet lai to panāktu es nostātos Harija un Dumidora pusē.....Pēc kāda laika es viņus pakļautu sev vai iznīcinātu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
Es būtu Harija un Dumidora pusē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 ![]() |
Esmu pārliecināta labā un mīkstsirdīgā, tāpēc Harija un Dumidora puse man būtu daudz piemērotāka. gribētu pat aktīvi iesaistīties tajās visās padarīšanās... būtu nežēlīgi bail, bet domāju, ka šajā pusē man būtu nodrošināta laba aizsardzība.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.08 Kur: In Your Heart,In Your Love ![]() |
Dumadora un Harija.Tie tādi normāli,bat Valdemords...Nu tas gan nav mana tipa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 30.05.2025 09:36 |