![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti šajā forumā netiek skaitīti.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.06.04 ![]() |
deel kaa juus sheit esat dell taa ka jums patiik hp vai gp vai vnk taaa pat parunaat ar cilveekiem ?????
es personigi sheit esmu lai parunaatu ar cilveekiem un dazreiz par gp un hp var jau arii par tiem parunaat !! bet kaa ar jums? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Esmu te lai vairāk uzinātu par hp.Man patīk vina filmas ,bet grāmatas gn vel neesmu lasijis bet domāju to darīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Esmu te gan HP gan GP deell.
Veel patiik: #LS #Iespeeja suutiit savus dailldarbus #Parunnaties ar llaudiim, kura IQ ir liidziigs manam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
laikam jau Potera dēļ.. tik neatceros, kā atradu šo forumu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: jūrmala (: ![]() |
es šeit dēļ HP, jo man GP nepatīk.
protams, lai arī parunātos, jo šis ir viens no tiem retajiem forumiem, kur ir normāls intelekta līmenis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.07 Kur: tālāk no tevis ![]() |
lai uzzinātu ko jaunu, smeltos iedvesmas utt utjp.
so tas laikam nozīmē- lai parunātos. lai palasītu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) katrā ziņā ne dēļ hp vai gp. neinteresē īsti man šamie. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.07 Kur: Latvia-Rezekne-Ziemelu rajons- ![]() |
HP,jo GP es neesmu lasiijusi un GP mani galīgi neinteresē!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
No sākuma uzturējos, jo bija intresanti novērot šeit apgrozošos publiku, pēc tam, jo izlasīju hp, vēl pēc tam dēļ GP , un tam netraucēja ienaids pret hp , tagad tikai lai parunātos, palasītu rakstus,iepazītos un novērotu cilvēkus un radītu dažbrīd maldīgus priekštatus par sevi .
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
atkarība no Džūnas.
un iespēja papriecāties par Edgaru un Bleku, un Sauriju. sūdarallā, es gribētu sev pūķīti. *nošnaukājas un padala kaņepes* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Es šo lapu atradu, kad meklēju kaut ko par HP, bet tagad šeit esmu, lai varētu parunāties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.09.07 ![]() |
Lai parunātos - jo galu galā, es te runājos ne tikai sarunu topikos, bet gan runājos par HP un GP (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Garlaicības pēc....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
atkarība no Džūnas. un iespēja papriecāties par Edgaru un Bleku, un Sauriju. sūdarallā, es gribētu sev pūķīti. *nošnaukājas un padala kaņepes* Es arī tevi mīlu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Kāpēc/ Atkarība ni šizites, ko sauc par Deniju. Ņirgāties par mazajiem, neaizsargātajiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.07 Kur: Rīga ![]() |
Reģistrējos šeit, jo mani piesaista HP tēma. Man māsīca par šo adresi pateica. Bet tad es nelīdu iekšā. Googlē meklēju kko par HP. Un atradu šo vietu.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Cūkkārpa...:D... ![]() |
Esmu šeit aiz ziņkārības uzzināt kas šeit notiek!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
patiesībā cilvēku dēļ.
bet sasodīts! manā izpratnē šis ir FANTASY forums. nevis gp vai hp. tas nekas ka tāds virsraksts. un portams ka pavēlnieks ir nesalīdzināmi labāks (kādam taču tas bija jāpasaka... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
patiesībā cilvēku dēļ. bet sasodīts! manā izpratnē šis ir FANTASY forums. nevis gp vai hp. tas nekas ka tāds virsraksts. un portams ka pavēlnieks ir nesalīdzināmi labāks (kādam taču tas bija jāpasaka... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) ) Protams ka GP ir labaaks!! Agraak es še biju deeļ HP(taads kaa trakums bija un es uzgaaju so lapu), bet nu jau kaadu ilgaaku laiku deel GP! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tiesa, šis man jau ir otrais konts jo iepriekseejo sačakareeju un pazaudeeju, un tad veel ilgi biju kaa viesis...vispaar jauka vietina lai parunaatos, jo nekur citur nav čatu ar pastaaviigiem apmekleetaajiem 24h diennaktii! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.07 Kur: Latvija. ![]() |
Dēļ HP.
Bet vispārīgi esmu šeit, jo tā nu sanāca, ka vienu dienu nebija ko darīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.06 ![]() |
nokļuvu potera dēļ. esmu cilvēku dēļ.
Šo rakstu rediģēja evija: 06.01.2008 00:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
saistību dēļ.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Lai parunātos. Patulkotu fanstāstus un nedaudz parunātu par un ap HP un GP. abiem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 01:34 |