![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti šajā forumā netiek skaitīti.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.06.04 ![]() |
deel kaa juus sheit esat dell taa ka jums patiik hp vai gp vai vnk taaa pat parunaat ar cilveekiem ?????
es personigi sheit esmu lai parunaatu ar cilveekiem un dazreiz par gp un hp var jau arii par tiem parunaat !! bet kaa ar jums? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.05 Kur: Sēž pie datora ![]() |
es esmu sheit gan GP gan HP deelj. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
nemaz nezinu kas man patiik labaak... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.05 Kur: rīga ![]() |
Bet man, piemēram, nav ne jausmas ko es šeit daru... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) ā, pareizi, visi man teica, lai reģistrējos un esmu šeit (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.05 Kur: DANKIN ![]() |
lai spamotu, bet man pagaidaam nesanaak, vispaar pats nezinu kaapeec es sheit esmu... :S eu a shis bija spams???
|
|
|
Viesis_montux_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
es te esmu tāpēc jo harijs poters rullē
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.05 ![]() |
Es esmu šiet, jo te daudz ko intersantu var uzzināt, un te ir saprotoši, jauki cilvēciņi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Godigi sakot, es ,pat, nezinu ko te daru. Sākumā, it kā ,bija kāds noteikts mērķis,bet to jau esmu aizmirsis.
Šo rakstu rediģēja Overlord: 13.03.2006 17:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
man patiik ka te var viskautko un pietiekami daudz dariit un ja veel pa HP, divtik labi. Viens feins forums shis ir!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
vispār jau tāpēc ka gribējās kādu lapu par HP atrast. atradu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) un man tīk, ka te ir ne tikai par HP, bet arī spēles, caurais katls, glornana ūtētē. tāpēc arī paliku. jāsaka gan, ka kādus 2 mēnešus biju aizmirsusi par kurbeli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu ![]() |
tapēc,ka no šejienes prom tikt ir ļoti grūti
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.06 Kur: somewhere else ![]() |
Tapeec, ka esmu sheit iestreegusi...un tapeec ka man sausmiigi, drausmiigi patik shitas emocijikonas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
Es te esmu priekš sevis uzzināt kaut ko jaunu un pastāstīt kaut ko sev zināmu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.01.06 ![]() |
mani pierunaaja un tikai taapeec (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
vot su**s ne? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
man tas patiik
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
deelj taa ka shis forums vnk exsistee!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
laikam vnk deelj HP...bet varbuut arii taapeec lai vnk parunaatos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ...nezinu...kautkaa ieintereseeja shis forums! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.06 ![]() |
esmu spogulis ,kādam ir iespēja sevi ieraudzīt. Diemžēl ne katram pietiek drosmes un retajam ir acis lai pavērtos manī.vispār -patīk pļāpāt par labām paliekošām fīčām.garšo arbūzi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 ![]() |
lai apspriestu HP
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Esmu šeit, jo kurbele kā narkotika neļauj man aiziet no šejienes un sākt citu dzīvi...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.05 ![]() |
Sākumā biju dēļ HP, tad, lai parunātos..un, kad izlasīju GP tad arī dēļ GP (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
es esmu šeit, jo vienreiz mani piereģistrēja un es paliku nikna.
dzīvojos, dzīvojos, nolēmu iznīcināt to profilu un par spīti sākt jaunu dzīvi. un te nu es šeit esmu spītības dēļ. arī tādēļ, ka bija žēl pazaudēt iegūtos draugus. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 13:59 |