![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.06.04 Kur: Jūrmala ![]() |
Iedomājies,ka tew ir iespēja nogarshot kādu no shiem gardumiem...Kāda warētu būt shī salduma smarza,garsha,izskats...?
Es iedomājos shokolādes sīrupa torti-tā warētu smaržot patīkami saldi, kausētā shokolāde warētu būt kārdinoshi laba,bet kā jau torte tā būtu apaļja un izdekorēta ar shokolādes gabalinjiem....Mmm,gardi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Šokolādes sīrupa torti.
Tomēr liekas, ka visgaršīgakais no visa, kas šeit minēts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: tur. tur tukšumā un brīvība. ![]() |
Katliņkūkas. Galvenokārt tādēļ, ka es vispār gribētu saprast kādas tās izskatās un no kā viņas gatavo. Varētu būt interesanti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.06 Avatars 2007 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Es neesmu īsti drošs, tieši ko es gribētu pagaršot. I mean, tur ir tik daudzi garšīgi saldumi. Ja man jāizvēlas tieši viens.. es neiznu... tas ir tik grūti. Es laikam palikšu pie sava, bet neteikšu tieši pie kā. Bet šitenībā šī ir interesnta tēma, un par viņu ir interesnati padomāt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.07 ![]() |
noteikti `visgaršu zirnīšus` , bet velns vien zin uz kādas dranķības, tad var uzkosties.
šokolādes sīrupa kūka būtu varen gards un zobus bendējošs ēdiens!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
ermm... grūta izvēle... žēl, ka nebija variants, ka varētu pagaršot visus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) bet kā jau vairums nobalsoju par visgaršu zirnīšiem, jo tas nu gan būtu kaut kas neaizmirstams... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.08 Kur: Starp debesīm un savām rētām, kur pāri plosās likteņa vējš... ![]() |
ooo....
Viss tik garshiigs... Es njemtu visu iznjemot smilshu cepumus, lakricas zizljus ( ienistu lakricu) un kirbja piragus.. Mollijas edieni.. Interesanti lai9kam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) un viss parejais... Super! njemtu visu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.08 Kur: Malfoju muiža ![]() |
Es gribētu nogaršot Šokolādes vardes.Šokolādi es vienmēr esmu dievinājusi un lēkājoša šokolāde būtu kaut kas jauns (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) un vēl to kartīšu dēļ.
Varbūt arī kādu Mollijas gatavotu maltīti, jo grāmatā aprakstītie ēdieni man garsotu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.01.08 Kur: K-kur mežā... ![]() |
Visu no tā, bet laikam visvairāk šokolādes vardes! Dabūtu arī kārti!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.08 ![]() |
Es dievinu Katliņkūku nosaukmu. Tās es arī gribētu nogaršot...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Man ļoti patīk riskēt un tapēc es izvēlos Bertija Bota "Visgarshu zirnishi'' ,jo gribu zināt vai tajos tiešām liek visu ,ko var vai tikai baida.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.07 Kur: Kaut kur starp debesīm un elli ![]() |
Šokolādes vardes - ceru ka vismaz tās negaršos pēc sojas, kā visa tā šokolāde, ko var nopirkt parastajos veikalos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/glare.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 14:55 |