![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Vecā aptauja novecojusi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .
Kurš, tavuprāt, ir vislabākais pasniedzējs no šiem? Nav svarīgi mācīšanas prasmes, stingrību, vai vēl kaut kā. Vnk, kurš liekas tāds labākais. Man laikam vēljoprojām Vilksons. Vnk no visiem likās viscilvēcīgākais (nekas, ka viņš gluži cilvēcīgākais nebija). skow |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
piekriitu vairaakumam balsoju par vilksonu.vinjsh jau pats taads pret ko var sanaakt ciiniities(vai vinja liidziigajie)
P.S.ceru ka saprataat ko es ar to domaaju! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Nu Vilksons protams. Viņš man HP simpatizē, kā jauks pasniedzējs, un tāds ir jau sen. Bet drošvien vislabāk ar TZ prot apieties Strups, bet viņš man nepārāk simpatizē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Bet protams, ka Vilksons, kaut gan jāatzīst, ka Strupam arī nebija ne vainas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Es dotu savu balsi Strupam... Jo tumshaa magjija ir vis vinja dziive... Vish ir vairaak nekaa paarnjemts ar to... Vismaz es vislabaak gribeetu maaciities tumshaas maakslas pie vinja... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.09.05 Kur: vecrīga ![]() |
lai arī vilksons bija tik tiešām lādzīgākais, bet es balsoju par strupu. viņš centās mācīt daudz dziļāk par tumšajām zintīm, bet arī vilksonam nebija ne vainas.
strups vnk gribēja labākus rezultātus un cisu daudz precīzāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
CITĀTS(Ika @ 24.02.2006 21:36) [snapback]565711[/snapback] Kaut kas tai nejauceni ir, to es nevaru noliegt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vilksons no viņiem visiem bija vislabākais kā cilvēks, bet man, liekās, ka labāki skolotāji bija Tramdāns (nu pseido -Tramdāns) un arī Strups...es pati aizsardzību pret tumšajām zintīm vēlētos mācīties pie kāda no šiem skolotājiem, jo, manuprāt, viņiem abiem bija tieši tāds raxturs, kāds vajadzīgs, lai labi mācītu un arī iemācītu šo priekšmetu...tās ir nopietni, un viņi tieši bija tādi stingri... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smartass.gif) nobalsoju par Strupu, bet tikai kā par skolotāju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
Protams, ka tikai un vienīgi strups! viņš par tumšajam zintīm zin daudz vairāk nekā pārējie!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.05 Kur: liepāja ![]() |
Strups,jo vinjs pats izmanto tumsas zintis,un pats bijis Voldemorta navedis! domajams lielaks zinasanu daudzums ne ka parejiem..varbut vel Vilksons! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.03.05 Kur: ormaņu iela ![]() |
Vilksons. Jo viņš nebija ļauns kā visi pārējie (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Tramdāns daudz iemācija, bet tas nebija viņš.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Vilksons mācīja man leikas vislabāk, vinš daudz ko iemācīja, un viņa stundās bērniem cik man zināms bija interesanti!!!
Lai gan Tramdāns arī mācīja labi, pamācoši, ali gan tā īsti tiokai 1 viņa stunda bija aprakstīta!!! Taču Vilksons amn patika labāk!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.04 Kur: Domājiet paši ![]() |
Laikam jau ka Vilksons. Man ar viņš patika vislabāk un stundās pie viņa noteikti bija jautrāk nekā pie citiem pasniedzējiem.
Es pats gribētu piemēram izmēģināt uzveikt BUBULI (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Ja jautājums ir par mācīšanu vispār tad noteikti Vilksons, bet ja jautājums ir tumšo zinšu profesors, tad laikam Strups, viņš jau visu zin.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Vilksons. Neapšaubāmi. Kā nekā viņs ir Fo. KKas tuvāk Harijam. Jā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Es domāju, ka Strups, jo viņš ir nāvēdis. Viņš vislabāk var zināt stipru melno maģiju.
Vilksons ir vislabākais kā skolotājs, bet viņš par tumšajām zintīm nezina tik daudz, cik Strups. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Tramdāns - Vilksons, Tramdāns - Vilksons, Tramdāns - Vilksons ai lai iet Tramdāns!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.06 Kur: pļāpā ar gandrīz-bez-galvas niku ![]() |
ļoti gribu zināt kurš ir labākais. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 ![]() |
bet kāpēc Tramdāns? Viņš skolā nemaz taču nemācīja...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
njā, manuprāt Strups.Saku to tāpēc ka viņš labi mācīja, labi bija pret grifiem netaisnīgs bet nu viņš bija stingrs skolotājs.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Es saku Severuss...Kapēc? Nezinu kapēc! Man viņš vienkārši liekas smieklīgs! Kad es ieraugu viņu man piemetās smieklu lēkme... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vienkārši viņa izskats...! Atvainojiet.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
Manuprat Strups ir vislabakais. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Kaut gan viņš pret daziem izsturas ļoti netaisnigi viņš stundās tiesham maca.
nuja Vilksons jau ar bija labs, taču viņš macija tikai par dažadam tumšajam butnem,nevis ari par lastiem vai kaut jo tamlidzigu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.05.2025 22:00 |