Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Personāžu lietas

Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!

> Džinnija agrāk un Džinnija tagad
Vinky
iesūtīt 28.12.2003 14:48
Raksts #1

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 23.07.03
Kur: rīga

Eh... ja jūs zinātu, kā man Džinnija krita uz nerviem pirmajās grāmatās. Viņa bija manu nemīļāko tēlu top trijniekā... Bet FO viss apgriezās otrādi...

Viņa ir tik ļoti izmainījusies! Viņa ir palikusi forša, pašpārliecināta, nešpetna ((IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ). Vai es esmu vienīgā, kam liekas, ka šī ir atsitusies Fredā un Džordžā? Jo... viņa mētāja tās mēslu bumbas un pēc tam meloja mammai... un vēl visu ko darīja, ko agrāk nedarīja. Un... vai tik viņa nebūs jaunā Cūkkārpas 'siržu lauzēja'? Jo viņa takš ar visiem pēc kārtas! Pirmais, laikam, bija tas Maikls Kāviņtursauca, tad Dīns un kas būs tālāk? Ronam viena liela bēdu leja būs! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Nu, ko visi domā par Džinniju agrāk un Džinniju tagad?
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
5 Lapas V  « < 2 3 4 5 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (60 - 79)
Minki
iesūtīt 08.03.2006 16:18
Raksts #61

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 26.11.05
Kur: Aizkulises

Nu jau 6 grāmata. Džinnija ir pataisīta par iekārojamu pusaudzi, pabijusi pat Potera draudzene. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man viņa nekad nav kritusi uz nerviem, vienīgi - tajās pirmajās grāmatās es viņai pat īpašu uzmanību nepievērsu... Tagad jau viņa viena no pamatpersonām! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) Paskat`, kā viss var mainīties!

+Citēt rakstu
Purple mist
iesūtīt 16.03.2006 20:53
Raksts #62

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 26.02.06

Liekas, ka Džinnija agrāk bija kā tāda paimeitiņa [atvainojos par piezīmi.]
Viņas slava parādījās NK, kad Harijam bija viņa jāglāb. Tad viņa bija kā upuris.
Taču pēc ordeņa izlasīšanas....es nezinu...Viņa kļuva drosmīgāka, vairāk draudzīga. Un es beidzot sapratu kādēļ viņa tika iešķirota Grifindorā. Un man ir spēcīga nojauta, ka pēdējā grāmatā viņai būļoti, nu ļoti svarīga loma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)

+Citēt rakstu
anhela
iesūtīt 16.03.2006 21:54
Raksts #63

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 11.02.06
Kur: En la casa de Lorena Rojas...

Džinnija ir superīga!arī sākumā viņa tāda bija,bet tagad viņa man ir daudz vairāk iepatikusies!

+Citēt rakstu
Īve
iesūtīt 16.03.2006 22:08
Raksts #64

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 05.03.06
Kur: Mājās.

Nu man arī šķiet, ka Džinnija ir ļoti mainījusies, bet tikai uz labo pusi...Tagad viņa ir daudz drosmīgāka, foršāka, stilīgāka, nu taa sakot forša meiča (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Man arī šķiet, ka pirmajās grāmatās viņa bijā attēlota pārāk jauna priekš saviem gadiem...Bet tagad šķiet, ka viņa gandrīz ir pāraugusi trio, un man šķiet, ka Ronu viņa tiešām ir pāraugusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet tas tā....Piekrītu, ka Freds ar Džordžu viņu ir ļoti pozitīvi ietekmējuši, bet man žēl, ka Harijs JP beigās pateica, ka viņiem nekas nevar sanākt dēļ Voldemorta, bet šaubos, ka viņiem tiešām nekas nebūs septītajā grāmatā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
CHO CHANG
iesūtīt 19.03.2006 14:16
Raksts #65

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 22.12.05
Kur: ...

Tagad Džinnnija man patīk labāk...Agrāk Džinnija bija ļoti kautrīga un klusa, jo viņai patika Harijs, bet tagad viņa ir kļuvusi pašpārliecinātāka...un tāda viņa man labāk patīk...

+Citēt rakstu
etna
iesūtīt 19.03.2006 15:01
Raksts #66

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 08.01.06
Kur: Vajadzību istabā

man džinnija nevienā grāmatā nav patikusi. man viņa nepatīk un viss. varbūt tāpēc,ka malziet saskatu mazu līdzību ar sevi (raksturs), man bieži ir tā,ka nepatīk cilvēki, ar kuriem ir daudz kā līdzīga. BET man , izlasot sesto grāmatu, viņa vēl vairāk nepatīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) tad jau labāk tā Malfoja draudzenīte patīk, bet ne džinnija (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
bet nu gan jau,ka vēlāk iepatiksies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

p.s. džinnija agrāk un džinnija tagad- to pašu var teikt par katru no mums, ne jau mēs visi 10gadu vecumā bijām tādi kā tagad.

+Citēt rakstu
elfiite
iesūtīt 25.03.2006 17:27
Raksts #67

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 24.03.06
Kur: Riiga:)

man ar liekas ka vinja ir mainiijusies....turklaat TIK PEKSHNI!!tikai peedeejaa graamataa saaka notikt viss kaut kaadas miilas lietas...un es pat sapratu, ka vinja ir kluvusi smukaaka...ad jau arii to aktrisi, kura vinju atteelo vajag mainiit!!!

+Citēt rakstu
whitegirl
iesūtīt 25.03.2006 21:57
Raksts #68

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 19.11.05
Kur: cita laika zoona

Dzinnija noteikti ir mainiijusies... es nedomaaju ka kaads lasot pirmaas graamatas - redzot Dzinuju kaut vai uz mirkli iedomaajaa ka vinja vareetu buut "kopaa" ar Hariju... Pilniigi divas dazhaadas persoonas - manupraat... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

+Citēt rakstu
MissIce
iesūtīt 26.03.2006 14:40
Raksts #69

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 25.03.06

Viss tas pirmo grāmatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) bija tikai Harija dēļ, viņa bija Harijā samīlējusies līdz ausīm, bet Vēlāk Hermione ieteica Džinijai būt dadiskākai un brīvākai, lai Harijs viņu ievērotu. Un nostrādāja taču, vai ne??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif)

+Citēt rakstu
Magonīte
iesūtīt 07.04.2006 22:44
Raksts #70

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 27.03.04

bet vai tad mēs patiesi zinām, kāda viņa bija agrāk? Par pirmsskolas vecumu mēs nezinam neko, bet 1. gadā viņa bija noburta un vēlāk viņai bija kauns no Harija.

+Citēt rakstu
LadyWinter
iesūtīt 09.04.2006 16:09
Raksts #71

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 07.04.06

Džinija agrāk bija tāda kā papsiha, bet tagad viņa ir forša meitene.

+Citēt rakstu
Mauvaise Mademoi...
iesūtīt 01.06.2006 19:14
Raksts #72

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 10.08.05

Ak dievs, es kā viņu sākumā ienīdu, tā arī tagad (pat vēl lielāk).
Grifidora Slut.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
Cerbera pavēlnie...
iesūtīt 01.06.2006 19:23
Raksts #73

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 04.08.05

A man Džinnija nepatīk. Vispār. Viņa nav smuka, pēc apraksta spriežot. harijam Poteram tāda neder. Viņai vajadzēja būt foršākai. Sestajā grāmatā uztaisīta kā histēriķe, kas klaigā par tiem, kri ar kaut ko jau ir pabučojušies. Fuj. Nemīļākais tēls.

+Citēt rakstu
Kognakschwenker
iesūtīt 02.06.2006 07:32
Raksts #74

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 01.06.06
Kur: Rød himmelen

Nu viņi ir tāda atšķirīāka. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Džinnijai sāk iepatikties daudz puiši [bik' kaut kas interesantāk] , bet tā viņa arī tāda ir palikusi. Man - ne diez ko.

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 30.06.2006 20:22
Raksts #75

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 28.05.05

džinnija vienmeer bijusi taada bet pirmajaas graamataas vinja bi paaraak kautriiga un mulsa harija klaatbuutnee.
6 graamataa 1 vietaa rakstiits ka hermione teikusi un džinnijai paši licies ka vinja iepatiksies harijam ja uzvediisies dabiskaak.
arii rons pirmajaas graamataas pauda izbriinu par džinnijas uzvediibu jo ''parasti viņa nav ne aizrunaajama''
kkā taa vinjsh izteicaas...

manaa izpratnee Džinnijas teels palicis nemainiigs.

cerbera pavēlniec, peec graamatas apraksta vinja ir ''smuka'' gan. pat peec Zabīni domaam lai gan vinjam esot augstas prasiibas.Atceraties visi sliideņu sarunu kupejaa sestajaa graamataa?

tikai filmaa kkāda (neizteikšos) paraaadiita.
laikam roulinga nezinaaja ka naakamajaas graamataas izlems pataisiit vinju skaistu.un ka vinja buus noziimiigs teels jo pirmajaas daļaas vinja ir driizaak 2 plaana teels.

+Citēt rakstu
~eviic~
iesūtīt 19.07.2006 21:29
Raksts #76

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 18.08.03

Sākumā Džinnijai vispār uzmanību nepievērsu, jo viņa nebija diez ko svarīgs tēls... un arī pēc izskata man viņa nepatika un vēl joprojām nepatīk...bet tagad viņa ir ļoti pārvērtusies, ka tūlīt jau pievienosies zelta trio! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 19.07.2006 22:03
Raksts #77

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Nepatīk man Džīnija. Nekad nav patikusi.
Nezinu kāpēc. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)

+Citēt rakstu
Mesje Paulig
iesūtīt 06.08.2006 16:34
Raksts #78

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 24.07.06
Kur: Meklē pusgarās zeķes zem krēsla.

Es sava brālēna kāzas satiku precīzi tādu meiteni ka Džinnija tikai apmēram tadā vecumā kā 6 grāmatā nu es par vienu ganu jaunāks bij vina precīzi kā filma izskatas un man filmā Dzinnija paik tadēļ iedomājoties to meiteni no kāzām saprotu kapē bruvju džekiem patik tā rudā skastule nu Džinnija ir mainījusies... oo jaa

+Citēt rakstu
uldisz93
iesūtīt 06.08.2006 17:55
Raksts #79

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 22.04.06
Kur: Jūrmala, Kauguri

Pilnīgi piekrītu! Kādreiz viņa bija kautrīga, bet tagad viņa ir patiešām tā teikt nerātna. Es ar domāju ka pie tā vainīgi Freds un Džordžs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tākā viņa teica Harijam kad abi jau bija pāris, ka iepriekš viņa kautrējās Harija tuvumā, bet ar laiku kļuva atklāta.

+Citēt rakstu
alnis
iesūtīt 06.08.2006 20:06
Raksts #80

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 06.08.06
Kur: Pie datora

Patikt varbūt nepatīk ,bet mainījusies ir ļoti

+Citēt rakstu

5 Lapas V  « < 2 3 4 5 >
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 25.05.2025 18:54