Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Izlasi, pirms iesūti!

Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties. Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.

Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.

> R.A.B
mazā peciņa
iesūtīt 22.07.2005 12:50
Raksts #1


Tvarsta pūķus Rumānijā
******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 24.07.03
Kur: Rīga
Grafiķe 2005



CITĀTS
To the Dark Lord
I know I will be dead long before you read this
but I want you to know that it was I who discovered you secret.
I have stolen the real Horcrux and intend to destroy it as soon as I can.
I face death in the hope that when you meet your match,
you will be mortal once more.
R.A.B


Kas ir tas R.A.B?
Ko var secināt no vēstules -> R.A.B uzrunā Voldemortu par Tumsas Pavēlnieku. Un tā uzrunā viņu tikai nāvēži (tātad ļaunie). Un pluss vēl par Horcrux ir tumšā maģija, tāpēc vēl var rēķināties, ka vēstules autors interesējas par tumšo maģiju.

Izšķirošā cīņa (vēstulē skatīt kā match) noteikti ir ar Hariju, jo viņš ir izredzētais.

Pēc burtiem varētu itkā derēt Siriussa brālis Reguluss Bleks. Bet kas tad ir A? Viņa tēvoci sauca Alphard (neatceros vai nezinu latvisko tulkojumu).

Vēl viens variants, kas itkā bija ir Amēlija Bounza. Un tas „R” varētu būt no vārda Riddle. Tie ir tādi personāži, kas ir jau bijuši un sakrīt burti kaut cik.

Nedomāju, ka Hermiones atrastie divi vārdi "Rosalind Antigone Bungs" un Rupert "Axebanger" Brookstanton" šeit ko nozīmē.

Neticu, ka tas ir kāds jauns personāžs, kā arī noteikti tas ir kāds cilvēks. Protams, nedrīkst aizmirst par to, ka tie visi burti varētu būt arī kāda iesauka, gluži kā JP.

Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 22.07.2005 12:53
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
7 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (60 - 79)
da_basketbums
iesūtīt 19.02.2006 14:58
Raksts #61


Gāž podus mikstūrās
***

Grupa: Biedri
Pievienojās: 21.06.04
Kur: Specjala Internatskola Ipashi Slimiem Pokemoniem



CITĀTS(Nimue @ 22.07.2005 13:07) *
Bet tikai viens varēja laivā braukt pāri ezeram...

pari ezeram vareja doties vairak kaa 1 , tik cik vareja ielist , bet lidzbraucejs nedriksteeja buut pilngadiigs , jo nepilngadigs vinjs neskaitaas ka pilntiesiigs burvis..

varbuut tas bijis siris , jo vinjs dzivojas pa dazaadam alaam un domaju ka vinjs gribeetu dzivot nostak no vientiesiem , un dumidors teica ka ala ir tada vieta kur parasts vientiesis netiktu klaat , kas sirim butu izdeviigi .. un vinjs atradis siis te "magijas pedas" kuras paliek vienmer (pec dumidora vardiem) un varbuut sirius vienkarshi nevelejas par so atradumu izstaastiit dumidoram , un vinjs saprata ka jaw buus miris kad voldiits lietos so te horkrustu , bet paliigaa vinjam devaas vinja bralis kursh arii parakstiija vestuli

Šo rakstu rediģēja da_basketbums: 19.02.2006 15:05
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
de_ed
iesūtīt 19.02.2006 15:07
Raksts #62


Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.01.06
Kur: Visnotaļ nenoteikta.



Visai muļķīgi, bet Alastars (trakacis) R.A.B Nesitat mani, tikai ne pa galvu.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
esssiiite
iesūtīt 19.02.2006 18:46
Raksts #63


Gāž podus mikstūrās
***

Grupa: Biedri
Pievienojās: 05.08.03
Kur: Visur kur...



Tas ir tiešām ļoti mīklaini, bet lasot visas iespējamās ieliktās teorijas Reguluss Bleks šķiet arvien ticamāka versija... Atzīšos, ka uzreiz pēc grāmatas izlsīšanas biju pārāk šokēta par Dumidora nāvi un tāpēc faktā, kas varētu būt šis noslēpumainais R.A.B. īpaši neiedziļinājos... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Pieshels
iesūtīt 20.02.2006 19:29
Raksts #64


Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 29.06.04
Kur: Zem paslēpņa kopā ar Džinniju



Jaa uzticoties tam zviedru tulkojumam sanaak ka bleks(no dzimtas nevis kaada pagaidaam noteikta persona) Esam Tikushi Galaa Ar B, tagad Jaapiebeidz R.A., varbuut ir ar tas a kaa and, taadaa gadiijumaa jaapameklee visi kuri sevi sauc par R, saakot no Rona liidz Remussam, + veel kas, ir ziimee teikts, ka rakstiitaajs buus beigts kad voldijs sho ziimi atradiis, taatad vinjsh bija reekjinaajies ar to ka tikpat labi voldijs vareeja ieskriet tur 5 min peec vinja, znacit beigts uzreiz uz vietas un liikji neatrod, iekriit ezeraa un pievienojas pazemjiem. par tiem pazemjiem arii fakts... voldemorts izmantoja vinjus ieprieksheejaa reizee, bet tad jau vinjiem vaidzeeja buut kur nu pagadaas nevis tam baram tajaa ezeraa. kaut arii voldemorts vinjus vadiija, kaa vinjsh vareeja zinaat ka vinji apsargaas to horkrustu ja jau bija "beigts"? + veel dumidors sajuta magiju tajaa alaa, bet neko harijam neteica, varbuut toch dumidors zinaaja ka tas ir panjemts... varbuut dumidors zinaajas kas ir R.A.B, bet to taapat tagad neviens neuzinaas, jo JKR vinju novaaca, nu gluzhi kaa detektiivromaanaa... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Logan
iesūtīt 21.02.2006 15:27
Raksts #65


Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā
*****

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 21.05.04
Kur: Kamelota



CITĀTS
In the Netherlands Regulus Black is called Regulus Zwarts and the Initials for RAB are RAZ. In Norway, Regulus Black is called Regulus Svaart, and the initials in the locket is RAS, which makes the theory that RAB is Sirius's brother plausible.

Nu tas laikam visu arī izskaka. Vismaz pēdējais iniciālis B nozīmē Bleku, pat ja R nav Reguluss.
Jocīgi, jo man arī pirmā doma bija Reguluss Bleks. un man nešķiet, ka A. nozīmē and. Pat saīsinot vārdus cilvēki nemēdz saīsināt saikli "and". Nu man tā liekas, bet var jau būt, ka es maldos. Es ceru, ka Roulinga kaut ko neizštukos tikai tāpēc, ka lasītājiem ir radusies kāda nojausma.
Un kurš zināja, ka nomirs? Siriuss - nedomāju. Dumidors... nu ja zināja, tad labi slēpa. Un atkal... Reguluss zināja, ka dezertējušiem nāvēžiem draud nāves briesmas.
Turklāt fakts, ka jābūt diviem burvjiem... viens no tiem nepilngadīgs. Vai niekkalbis (?) Laikam jau viens tiešām netiktu pāri. Bet kāpēc tad vēstule ir pirmajā personā? Kāpēc ir "es", nevis "mēs"?

Daudz jautājumu...
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Pieshels
iesūtīt 21.02.2006 17:03
Raksts #66


Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 29.06.04
Kur: Zem paslēpņa kopā ar Džinniju



pirmajaa personaa vareetu buut arii taapeec lai paglaabtu otru personu no naaves un vispaar vareeja buut arii triis personas kaa te ieprieksh izskaneeja... tikpat labi tur var buut kaada vaardu speele, kur tur vieniigais vaards ir bleks. BET VISMAZ PAR BLEKU MEES ESAM DROSHI!!! }(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Eltons
iesūtīt 21.02.2006 18:00
Raksts #67


Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.10.05
Kur: Midzeņi/virtuve



Tie NEVARĒJA būt vairāki cilvēki jo vēstulē bija rakstīts: ES ZINĀJU KA JAU SEN BŪŠU MIRIS... To horkrustu bija paņēmis 1 civēks.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Cerbera pavēlnie...
iesūtīt 22.02.2006 15:31
Raksts #68


Studē augstākās pārvērtības
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 04.08.05



Es ļaujos vienam minējumam - R. and B.
B varētu būt Bellatrise Svešovska, bet R....tas rufuss vai kā aju veinu no Voldemorta nāvēžiem sauca(nedomājiet, kas es sajaucu ar remusu vai regulusu). Bija kaut kāds Rufuss ai kas tāds, tāpēc ļaujos minējumiem ka nāvēži gan tei bija(kā nekā ar Dark lord uzrunu...)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Pieshels
iesūtīt 22.02.2006 17:09
Raksts #69


Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 29.06.04
Kur: Zem paslēpņa kopā ar Džinniju



ha. vispaar JA ir 2 cilveeki, tad taa viegli(nevienu vaardu neizlaizot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) paarlasiiju JP un padomaaju kaapeec hagrids nevareetu buut... vinjam arii vaards saakas uz R... Nee nu vispaar M.Rubenis arii vareetu buut, bet vinjsh latvietis, taa ka nekas nesanaax... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) P.S. roulinga tieshaam ir garlaiciiga, kaa varam redzeet sheit tad vinja arii ar taadu domu olivandu nonjeema... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)

Šo rakstu rediģēja Pieshels: 22.02.2006 17:11
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
birokraac
iesūtīt 23.02.2006 12:43
Raksts #70


Cīnās ar Lankašīras laumiņām
***

Grupa: Tulkotāji
Pievienojās: 13.02.06
Kur: Dēļu laivā uz grīdas



CITĀTS(Pieshels @ 22.02.2006 19:09) [snapback]563892[/snapback]

P.S. roulinga tieshaam ir garlaiciiga, kaa varam redzeet sheit tad vinja arii ar taadu domu olivandu nonjeema... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)



hmm, kaa to njem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Vārdu anagrammmas - well - bezgaliigajaa staastaa ir vieta, izbijusho kjeizaru pilseeta, kur tiek speeleeta speele - mesti kaulinji, bet nevis ar cipariem, bet burtiem. Ja met vienu dienu - sanaak nesakariigi virkneejumi - psaijf szchg j c - ja met nedeelju - bsfiurotrigajlsdzfht - (atrodi), bet ja met muuzhiigi tad izdodaaas izlasiit visus pasaules staastus, kas ir bija un buus! Butrus jau var kombineet peec matemaatiskas teorijas - 2 burti divi varianti, 3 burti - 6 kombinaaciajs. Varu dereet, ka ir veel kaadi varianti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
kobis
iesūtīt 23.02.2006 13:12
Raksts #71


Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 29.01.06
Kur: Netalu no hercoga Jekaba....



Jus visu laiku spriezat ka ta varetu but viena persona. Bet ja ta padoma, varvut ir kadi 3 cilveki, kuri nav ne Voldemorta puse, ne ari burvestibu ministrijas. Varbut vini grib panakt varu savas rokas iznicinot Tominju un pasi sakt valdit. Tie varbut ir atklajusi, ka iznicot Horkrustus ari vinu vares iznicinat. Ta ka ir iespejami neiedomajami daudz variantu.


Ari intervija ar Roulingu, kas seit bija, vina negribeja neko par to teikt, tapec , manuprat, sis personazs vai personazi ir pazistami un no tiem liela dala bus atkarigs beigas. Varbut Harijam pat bus jacinas, lai tiktu pirmais pie kada horkrusta. Mes jau visi kaut ko varam spriest, bet manuprat, spriedelesana lidzetu labak, ja mums butu kads dzilaks pamats, bet tada diemzel nav.

Man liekas, ja tie butu 3 personazi tie butu : Bellatrise, Rudolfus un kaut kas no A... Nevaru iedomaties specigu personu. Pagaidiet, Antonovs Dolohovs! Iznak R.A.B. Vini jau var tikai telot ka atbalsta Voldemortu, tikai pasi slepus taisa planus pret vinu.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
joua
iesūtīt 23.02.2006 13:26
Raksts #72


Dzer sviestalu Trijos slotaskātos
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 25.11.05
Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu



Kaut kad bija tādi vārdi : "Neviens neatstāj Voldemorta dienestu". Bet ko izdarīja Reguluss? Viņs aiztinās,un varbūt arī tāpēc pie reizes paķēra līdzi horkrustu.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Pieshels
iesūtīt 24.02.2006 16:41
Raksts #73


Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 29.06.04
Kur: Zem paslēpņa kopā ar Džinniju



CITĀTS(kobis @ 23.02.2006 13:12) [snapback]564417[/snapback]

Jus visu laiku spriezat ka ta varetu but viena persona. Bet ja ta padoma, varvut ir kadi 3 cilveki, kuri nav ne Voldemorta puse, ne ari burvestibu ministrijas. Varbut vini grib panakt varu savas rokas iznicinot Tominju un pasi sakt valdit. Tie varbut ir atklajusi, ka iznicot Horkrustus ari vinu vares iznicinat. Ta ka ir iespejami neiedomajami daudz variantu.
Ari intervija ar Roulingu, kas seit bija, vina negribeja neko par to teikt, tapec , manuprat, sis personazs vai personazi ir pazistami un no tiem liela dala bus atkarigs beigas. Varbut Harijam pat bus jacinas, lai tiktu pirmais pie kada horkrusta. Mes jau visi kaut ko varam spriest, bet manuprat, spriedelesana lidzetu labak, ja mums butu kads dzilaks pamats, bet tada diemzel nav.

Man liekas, ja tie butu 3 personazi tie butu : Bellatrise, Rudolfus un kaut kas no A... Nevaru iedomaties specigu personu. Pagaidiet, Antonovs Dolohovs! Iznak R.A.B. Vini jau var tikai telot ka atbalsta Voldemortu, tikai pasi slepus taisa planus pret vinu.


sen jau izrunaacs, un sen jau noskaidrots(laikam) ka B noziimee Bleku un arii sen jau izpriests par 3 cilveekiem, kaut arii man liekas lielaakaa dalja bija par 1 cilveeku... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Leduspuķe ziemeļ...
iesūtīt 25.02.2006 16:57
Raksts #74


Dzer sviestalu Trijos slotaskātos
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 23.06.05



Man ienaca prātā, ka R.A.B. bija pārvērties par Dumidoru varbūtās, lai pasargātu vņi, bet varbūt ne. Bet šinī grāmatā Dumidors izturējās pavisam jocīgi man tā liekās. Bet tomēr ta nevarētu būt, jo pie sienas parādījās Dumidora gleza. Nezinu, kas ir R.A.B. bet es gribētu uzināt.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Kaķe
iesūtīt 06.03.2006 00:25
Raksts #75


Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.02.06



eu jaa...varbuut tas ir iistais medaljons....
Tas apliecinaatu to ka R.A.B ir Reguluss Bleks...
Un kaapeec lai Reguluss nebuutu tik gudrs lai kaut ko speetu pabeigt..nevajag noniecinaat vinu....
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Prizs
iesūtīt 06.03.2006 19:33
Raksts #76


Cep speķi Dūdijam
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 06.02.06
Kur: Kandava



Nu es jau teicu ka tas vareetu buut tikai Siriuss...nu vieniigi tie burti...bet ja nu tie ir triis cilveeki? Tad tur sanaak ka B ir bleks un tas var buut Sirius...tachu protams ka visticamaak nav....Nu tam jaabuut Regulusam...nav un nedriixt buut cita persona...Un tas medaljons bija 99% Horkrusts...tam bija jaabuut, nav vnk cita izskaidrojuma... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
resella
iesūtīt 09.03.2006 18:17
Raksts #77


Kārto teleportēšanās eksāmenu
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 06.04.04
Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt...



pirmo reiz kad izlasiju sho nepagaja ne minute, kad prata ieshavas reguluss. palasot mazliet to ko jus te esat spriedushi un atceroties par kaklarotu nakas aizvien vairak tam ticet... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
beet pamaetishu vel dazhus jautajums jeb shershljus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
par horkrustiem ka tadiem nezinaja kursh katrs... tomer gliemjrags zinaja... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
un kgan tur ir raxtits "..es zinu ka jau sen bushu miris..." tomer nav teikts ka vinjsh ir miris.
tas tomer ir parak sarezhgjiti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Kaķe
iesūtīt 10.03.2006 08:46
Raksts #78


Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.02.06



nu...butu jau labi, ka Reguluss buutu iestiepis Druumkaktee medaljonu..mazaakas puules Harijam..
Ja tas medaljons ir horkrusts, tad vai Harijs apjeegs kur to mekleet?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Ariana
iesūtīt 10.03.2006 16:34
Raksts #79


Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 17.01.06
Kur: Transilvānijas mežos pie ugunskura un kūpinot siļķi



Interesanta man šķiet doma par Lēniņiem. Tādā gadījumā nāvēži viņus spīdzināja tāpēc,l ai tie atklātu, kur ir nobāzuši horkriksu.........Par Siriusa brāli liecina tikai iniciāļi. Man liekas, ka beigās izrādīsies, ka Lēniņiem sājā stāstā ir daudz svarīgāka loma, nekā tas ir bijis parādīts līdz šim..........
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
resella
iesūtīt 11.03.2006 18:27
Raksts #80


Kārto teleportēšanās eksāmenu
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 06.04.04
Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt...



CITĀTS(Ariana @ 10.03.2006 16:34) [snapback]574150[/snapback]

Interesanta man šķiet doma par Lēniņiem. Tādā gadījumā nāvēži viņus spīdzināja tāpēc,l ai tie atklātu, kur ir nobāzuši horkriksu.........Par Siriusa brāli liecina tikai iniciāļi. Man liekas, ka beigās izrādīsies, ka Lēniņiem sājā stāstā ir daudz svarīgāka loma, nekā tas ir bijis parādīts līdz šim..........

beidzot ari es apdomaju sho variantu... un lidz ar to radas divas domas:
-ja ta varetu but, galu gala cik mums visiem zinams, ne pa velti tas nevils viss laik skaitas ka otrs iespejamais "izredzetais" bet pagaidam neko dizhu nav izdarijis.
-bet ja ta tiesham butu, vai nevaretu but ta ka voldemorts uzzinot paregjojumu butu skrejis pie leninju puikas- tad tachu vinjam butu baigais naids uz leninjiem un ari iemesls nevilam nodarit pari. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu

7 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

 



RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 16.06.2024 14:36